ORIGINALS

6 διάσημοι που δεν ήξερες ότι είχαν δίδυμα αδέρφια

Όχι, ο Ρόναλντ ντε Μπουρ και ο Φραν ντε Μπερ δεν περιλαμβάνονται στη λίστα.

Οι δίδυμοι έχουν κάτι το εξωγήινο. Τις περισσότερες φορές οι ομοιότητές τους είναι τόσο μεγάλες που βγάζουν κάτι απόκοσμο. Δημιουργούν το αίσθημα ότι δεν γεννήθηκαν από την ίδια μητέρα, αλλά πως κάποιος τρελός επιστήμονας ανακάλυψε κάποια στιγμή τον έναν από τους δύο και για x δικούς τους λόγους αποφάσισε να τον κοπιάρει.

Εξωγήινα ή μη, τα δίδυμα αδέρφια δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο μπορείς να συναντήσεις στη Γη. Για αυτό οι δίδυμοι celebrities είναι ακόμα πιο σπάνιοι και όταν τους δεις μια φορά δεν τους ξεχνάς ποτέ. Όπως ας πούμε, τις αδερφές Κανονίδου:

ή τον Ρόναλντ ντε Μπουρ με τον Φραν ντε Μπερ:

Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις δίδυμων αδερφών που μόνο ο ένας από τους δύο είναι διάσημος και κανείς από το ευρύ κοινό δεν ξέρει τον δεύτερο. Τέτοιες είναι οι έξι παρακάτω:

Ashton και Michael Kutcher

Ο Ashton Kutcher είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς του Χόλιγουντ έχοντας παίξει σε ταινίες όπως το ‘The Butterfly Effect’ και το ‘Jobs’ και σε σειρές όπως το ‘Two and a Half Men‘. ο αδερφός του, Michael, έχει γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση και έχει κάνει μεταμόσχευση καρδιάς στα 13 του.

”Ο αδερφός μου έχει γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση και μου έμαθε ότι το να αγαπάς τους ανθρώπους δεν είναι επιλογή και πως οι άνθρωποι δεν έχουν γεννηθεί όλοι ίσοι. Είμαστε πολλοί διαφορετικοί στα πλεονεκτήματά και στα μειονεκτήματά μας, στον τρόπο που σκεφτόμαστε και στο πώς βλέπουμε τα πράγματα. Ωστόσο, έχουμε την ίδια ικανότητα να αγαπάμε ο ένας τον άλλο”, έχει δηλώσει πρόσφατα ο Ashton.

Kiefer και Rachel Sutherland

Ο πρωταγωνιστής του ‘24‘ έχει μια δίδυμη αδερφή, εφτά λεπτά νεώτερη από εκείνον. Η Rachel ασχολείται, επίσης, με τον κινηματογράφο, αφού δουλεύει ως υπεύθυνη παραγωγής ταινιών.

Scarlett και Hunter Johansson

Μπορεί η Scarlett είναι μια από τις πιο όμορφες, αναγνωρίσιμες γυναίκες στον πλανήτη, αλλά λίγοι ξέρουν την ύπαρξη του δίδυμου αδελφού της. Ο Hunter έχει φωτογραφηθεί μαζί της μερικές φορές στο κόκκινο χαλί, ενώ ασχολείται με φιλανθρωπίες και την οργάνωση πολιτικών εκστρατειών. Για παράδειγμα το 2008, βοήθησε στο να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ομπάμα.

Laverne Cox και M Lamar

Η Laverne Cox είναι η πρώτη τρανς γυναίκα υποψήφια για Emmy, χάρη στον ρόλο της στο ‘Orange is the New Black‘. Τον χαρακτήρα της στη σειρά, σε flash-back που την απεικόνιζαν πριν την μετάβασή της, υποδύθηκε ο αδερφός της, M Lamar.

Alanis και Wade Morissette

Η Καναδοαμερικανή τραγουδίστρια έχει έναν αδερφό που ασχολείται και εκείνος με την μουσική. O Wade πέρα από μουσικός είναι συγγραφέας και δάσκαλος yoga.

Rami και Sami Malek

Οι συγκεκριμένοι δίδυμοι είναι οι πιο ‘δίδυμοι’ της λίστας. O Rami, πρωταγωνιστής του Mr. Robot, έχει αδερφό τον Sami, ο οποίος δουλεύει ως δάσκαλος στο Los Angeles. Rami και Sami, έτσι;

Κεντρική Φωτογραφία: (AP Photo/Alex Brandon)