ORIGINALS

6 τύποι ανθρώπων που θα συναντήσεις στην παραλία φέτος το καλοκαίρι

Κάποιους από αυτούς τους έχεις σίγουρα πετύχει.

Αν υπάρχει κάτι που ίσως έχει περισσότερη πλάκα και ενδιαφέρον από το μπάνιο σου στην παραλία, αυτό είναι να ρίχνεις ‘κλεφτές’ ματιές στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Εκεί μπορεί να δεις (και να ακούσεις) τα πάντα. Από κουλ τύπους, μέχρι ζευγάρια ή άτομα που δεν αφήνουν στιγμή από τα χέρια τους το κινητό.

Το ‘people watching’, άλλωστε, είναι από τις αγαπημένες μας συνήθειες όταν πηγαίνουμε για μπάνιο. Ειδικά δε, αν η παραλία στην οποία κατεβήκαμε είναι γεμάτη κόσμο και δεν μας επιτρέπει να ευχαριστηθούμε τις βουτιές μας. Η μόνη λύση για να μην τα βάψεις μαύρα είναι να το παίξεις ‘ρεπόρτερ’ και να καταγράψεις στον σκληρό δίσκο του μυαλού σου, όλες αυτές τις περιπτώσεις που θα δεις εκεί έξω.

Κάποιες τις συναντήσαμε κι εμείς στο καλοκαιρινό event που διοργάνωσε η Energizer σε παραλία της Βούλας. Σε μια βραδιά κάτω από τα αστέρια, όπου τυχεροί αναγνώστες του Sport24.gr παρακολούθησαν ένα ματς του Μουντιάλ, έφαγαν, ήπιαν, πήραν δώρα και έβγαλαν ένα σωρό φωτογραφίες. Εκεί, λοιπόν, πετύχαμε έξι διαφορετικούς τύπους ανθρώπων που πηγαίνουν στην παραλία και τους οποίους πάνω-κάτω θα τους δεις κι εσύ φέτος το καλοκαίρι.

Ο τύπος με τις selfies

(Φωτογραφίες: Μίμης Δημόπουλος)

Είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος που θα πετύχεις στην παραλία. Θα έχει συνεχώς στο χέρι του το κινητό του τηλέφωνο ή την κάμερά του και δεν θα σταματάει να φωτογραφίζει τα πάντα γύρω του, καθώς φυσικά και τον εαυτό του. Τα stories στο instagram θα ανεβαίνουν με τρελές ταχύτητες, γιατί για εκείνον η παραλία έχει φτιαχτεί για αυτό και μόνο το σκοπό.

Ο αθλητικός

Κάποιες φορές ίσως είναι και εκνευριστικός. Ο αθλητικός τύπος της παραλίας, είτε με καλοσχηματισμένο σώμα, είτε όχι, θα τρέχει συνεχώς πάνω κάτω. Θα κρατάει μια ρακέτα, μια μπάλα ή μια σανίδα και θα προσπαθεί να τραβήξει τα βλέματα πάνω του. Όχι κάθε φορά με επιτυχία πάντως.

Αυτός που τρώει συνέχεια

Μπορεί να είναι από 5 μέχρι 95 ετών. Ο τύπος που τρώει συνέχεια στην παραλία είναι ο κλασσικός Έλληνας που θα φέρει μαζί του φαγητό και θα μασουλάει κάτι όλη την ώρα, είτε θα μελετήσει τον κατάλογο ενός μαγαζιού και θα παραγγείλει ξανά και ξανά. Χωρίς απαραίτητα να πεινάει.

Αυτός που πίνει μπίρες (κι όχι μόνο)

Δεν τον ενδιαφέρει το φαγητό, δεν τον ενδιαφέρει η παραλία. Έχει έρθει για το ποτό και το δείχνει. Θα ξεκινήσει με μπίρες και λογικά θα σβήσει τη βραδιά δίπλα στο κύμα με κοκτέιλ και σφηνάκια. Γι’ αυτόν η παραλία είναι συνώνυμο του πάρτι.

Ο χαλαρός

Είναι από τις πιο ωραίες περιπτώσεις ανθρώπων στην παραλία. Έχει πάει εκεί για να το απολαύσει. Δεν ενοχλεί κανέναν, αλλά δεν θέλει να τον ενοχλούν και ιδιαίτερα. Θα αράξει, θα κάνει ηλιοθεραπεία, θα πιει και την μπίρα του και όλα καλά. Ίσως έχει μαζί του κι ένα ανεμιστηράκι με μπαταρίες Energizer. Τόσο ζεν.

O ‘γιατί ήρθα’

Είναι συνήθως ο μουτρωμένος της παρέας. Εκείνος που επέμενε να πάνε κάπου αλλού, αλλά τελικά η πλειοψηφία κέρδισε και τον έφεραν με το ζόρι. Θέλει να δείξει ότι δεν περνάει καλά, έτσι ώστε να τον ακούσουν την επόμενη φορά και να πάνε με τα νερά του. Κατά βάθος όμως, δεν περνάει κι άσχημα.

Ο ζευγαρωμένος

Είναι ο τύπος που θα είναι συνεχώς δίπλα στην κοπέλα του. Στην παραλία, στον δρόμο, στα μαγαζιά. Τον συναντάς συχνά το καλοκαίρι να βγάζει selfies μαζί της, να της κρατάει το χέρι και να υπερβάλλει αρκετές φορές με τα μέλια.

Θέλεις ατελείωτα δώρα από την Energizer;

Πάρε μέρος στον πιο δυνατό διαγωνισμό του καλοκαιριού, αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν της Energizer και στη συνέχεια βγάλε φωτογραφία την απόδειξη αγοράς. Έπειτα, κάνε upload τη φωτογραφία στο site ateleiotienergeia.gr και μπες στην κλήρωση για δωράρες:

Apple iPhone 8

Samsung Led TV 49”

Drone Hubsan

Canon DSLR

Samsung Galaxy Tablet

Φορητό ηχείο Marshall