ORIGINALS

7 πράγματα που μπορείς να κάνεις καλύτερα φορώντας παπούτσια μπάσκετ

Η adidas παρουσιάζει το Harden Vol.1 με την υπογραφή του σούπερ σταρ των Ρόκετς κι η καθημερινότητά σου μόλις έγινε λίγο καλύτερη.

Όλα ήταν λίγο πιο ωραία στη ζωή σου, τα χρόνια που η βασική σου έννοια ήταν ποιο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια θα αγοράσεις λίγο πριν αρχίσει η νέα σχολική χρονιά, ανυπομονώντας να τα φορέσεις στον αγιασμό, κλέβοντας τις εντυπώσεις απ’ τους συμμαθητές σου.

Οι αγαπημένοι σου σταρ του NBA, αυτοί που είχες αφίσα στο δωμάτιό σου και προσπαθούσες μάταια να αντιγράψεις τις κινήσεις τους στα ανοιχτά γήπεδα του μπάσκετ, υπέγραφαν το ζευγάρι που επέλεγες και φορώντας το ένιωθες για λίγο πως μπορούσες να κάνεις ό,τι κι αυτοί.

Αυτός ήταν σίγουρα ένας πρώιμος ορισμός της ευτυχίας, εκείνα τα χρόνια που όλα έμοιαζαν λίγο πιο απλά. Σήμερα πάλι, τα άγχη, το τρέξιμο, η πίεση της καθημερινότητας κάνουν αυτή την ανάμνηση να μοιάζει πολύ μακρινή.

Κι όμως, ακόμη και σήμερα, ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να κάνει καλύτερη την καθημερινότητά σου. Όχι βοηθώντας σε να κλέψεις την παράσταση απ’ τους συμμαθητές σου, αλλά με πολλούς άλλους τρόπους τους οποίους δεν είχες καν φανταστεί.

Το Harden Vol. 1, το νέο παπούτσι της adidas βασισμένο στις ανάγκες και το στιλ παιχνιδιού του James Harden, θα σε βοηθήσει να κάνεις αρκετά πράγματα καλύτερα, τόσο εντός, όσο κι εκτός παρκε.

Να χορέψεις πιο άνετα στο κλαμπ

 

Προσπαθείς να το παίξεις άνετος στο μπαρ και το κλαμπ, θέλοντας να επιδείξεις τις χορευτικές σου ικανότητες, όμως όταν το επιχειρείς μοιάζεις σαν να παθαίνεις εγκεφαλικό και καταλήγεις με κάλους στις πατούσες στην καλύτερη και διάστρεμμα στην χειρότερη; Μην ανησυχείς καθόλου. Με το Harden Vol. 1 δεν θα χορεύεις μόνο τους αντιπάλους στα παρκέ, αλλά θα δίνεις και ρεσιτάλ στις πίστες άφοβα, χωρίς φόβο για τραυματισμούς. Άσε που έχεις κερδίσει ήδη και το στοίχημα του στιλ.

Με τι θα τα συνδυάσεις: Με τζιν και μακρύ πουκάμισο.

Τι θα έκανε ο Harden: Μπορείς να δεις τον σταρ να το ρίχνει έξω στο ειδικό πάρτι που οργάνωσε γι’ αυτόν η adidas.

Να διασχίσεις ολόκληρη την πόλη περπατώντας

Είσαι απ’ τους τύπους οι οποίοι για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούν τα πόδια τους, κάνοντας κάθε μέρα τεράστιες αποστάσεις; Τότε, προφανώς, ξέρεις πολύ καλά πως ένα παπούτσι που δεν σε βολεύει, απλά θα κάνει τη ζωή σου δύσκολη. Σκέψου κάθε σου περίπατος να είναι μια μικρή περιπέτεια κι ένα διαρκές βάσανο, επειδή σε χτυπάει το παπούτσι κι έχεις γεμίσει αυτές τις πληγές που τσούζουν την πατούσα σου όσο τίποτα. Με το Harden Vol. 1 πλέον μπορείς να περπατάς άσκοπα στο κέντρο της πόλης με τα χέρια πίσω απ’ την πλάτη σαν παππούς που μόλις πήρε σύνταξη και δεν ξέρει τι να κάνει με τόσο ελεύθερο χρόνο, χωρίς πληγές, πόνους και ταλαιπωρία στα πόδια. Το μοντέλο πρόσφυσης μάλιστα, το οποίο είναι ειδικά φτιαγμένο για τις ανατρεπτικές αλλαγές ρυθμού του Harden, θα σου επιστρέψουν να αλλάζεις κι εσύ το ρυθμό ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Με τι θα τα συνδυάσεις: Με φόρμα και φούτερ.

Τι θα έκανε ο Harden: Δεν νομίζω ο Harden να πηγαίνει πουθενά με τα πόδια μετά από τόσες ώρες προπόνησης, συγγνώμη.

Να διεκδικήσεις το κορίτσι που σου αρέσει

 

Δεν είναι εύκολο να ρίξεις το κορίτσι που σου αρέσει. Πρέπει να της δείξεις ότι θα είσαι εκεί για εκείνη, ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σου, ότι αν σε χρειαστεί, θα τρέξεις να την βοηθήσεις. Ίσως χρειαστεί να κάνεις χιλιόμετρα για να τη βρεις, να τρέξεις κάτω απ’ το σπίτι της για καντάδες, να την κλέψεις απ’ την εκκλησία λίγο πριν παντρευτεί, να την προστατεύσεις από επίθεση ζόμπι. Πώς θα τα κάνεις όλα αυτά αν δεν φοράς ένα βολικό και άνετο παπούτσι που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα;

Με τι θα τα συνδυάσεις: Με λουλούδια και σοκολατάκια.

Τι θα έκανε ο Harden: Τα ίδια με σένα και μ’ εμένα, σ’ αυτά δεν υπάρχουν διακρίσεις.

Να αλλάξεις το ρυθμό που προπονείσαι

Πριν μπεις στο παρκέ για να δοκιμάσεις όσα μαγικά κάνει και φέτος ο James Harden στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, φαντάζομαι ότι εξασκείς τις κινήσεις και τις αντοχές σου σε μια προπόνηση. Ο σχεδιασμός κι η εφαρμογή του Harden Vol. 1 ενισχύουν την δημιουργικότητα του παίκτη στο παιχνίδι κι αντίστοιχα μπορούν να ενισχύσουν και τη δική σου ώστε να ξεφύγεις απ’ τα κλισέ της προπόνησης.

Με τι θα τα συνδυάσεις: Με φαντασία, πολλά νερά και πετσέτα.

Τι θα έκανε ο Harden: Χρησιμοποιώντας το παπούτσι που σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνον, προπονείται καθημερινά για να μπορεί να είναι σε κάθε αγώνα ο κορυφαίος.

Να πάρεις πρώτος χαρτάκι στην εφορία

Λίγα πράγματα είναι χειρότερα και πιο βαρετά απ’ τις δημόσιες υπηρεσίες. Για να προλάβεις να κάνεις τη δουλειά σου, πρέπει να ξυπνήσεις απ’ τα χαράματα, να φτάσεις πρώτος στην υπηρεσία, να στηθείς όρθιος στην ουρά για να πάρεις χαρτάκι και μετά να περιμένεις να σε φωνάξουν. Αν δεν είσαι τυχερός μάλιστα, θα σε πάνε μερικές βόλτες πάνω-κάτω μέσα στο κτίριο, μέχρι να καταφέρεις να βγάλεις άκρη. Φορώντας ένα άνετο παπούτσι που απορροφά τους κραδασμούς και χάρη στο σχεδιασμό χωρίς ραφές προσφέρει φυσική κίνηση, μπορείς και να ελιχθείς φτάνοντας γρήγορα πρώτος στην ουρά, και να αντέξεις την ορθοστασία.

Με τι θα τα συνδυάσεις: Με μπόλικη υπομονή.

Τι θα έκανε ο Harden: Αν εμφανιζόταν σε κάποια εφορία θα έταζε σε όλους αυτόγραφα και θα έφτανε με άνεση πρώτος. Χάρη στο ειδικό προστατευτικό στα δάχτυλα από premium υλικό που φτιάχτηκε με βάση την ανάγκη του Harden να στηρίζεται σχεδόν στις μύτες των ποδιών του όταν επιτίθεται ενάντια στην άμυνα των αντιπάλων, θα μπορεί να βλέπει πάνω απ’ την ουρά και να είναι προετοιμασμένος για τα πάντα.

Να ανεβάσεις επίπεδο το παιχνίδι σου στο μπάσκετ

 

Παίζεις συχνά μονάκια και διπλά με τους κολλητούς σου, όμως ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος με την απόδοσή σου; Αισθάνεσαι ότι γέρασες, τα πόδια σου δεν υπακούν πια στις εντολές σου και νοσταλγείς τις ημέρες που δεν σε προλάβαινε κανείς; Τα Harden Vol. 1 προσφέρουν ένα ασύμμετρο σύστημα κορδονιών που πέρα απ’ την προστασία που παρέχει, μειώνει την πίεση στο πάνω μέρος του ποδιού, επιτρέποντας τα γρήγορα κοψίματα και τις αποτελεσματικές διεισδύσεις. Ο παλιός εαυτός σου πάνω στα παρκέ με λίγα λόγια επιστρέφει κι οι αντίπαλοι θα αναρωτιούνται τι άλλαξες. Ο τρόπος με τον οποίο ο Harden εφορμά προς το καλάθι κι αντέχει την ασφυκτική άμυνα των αντιπάλων θα είναι πια δικά σου και η απόδοσή σου θα φτάσει σε νέα ύψη. Δυστυχώς, για την ευστοχία στα τρίποντα δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Με τι θα τα συνδυάσεις: Με σορτσάκι και εμφάνιση Harden.

Τι θα έκανε ο Harden: Το συγκεκριμένο παπούτσι δεν είναι απλά ένα παπούτσι με την έγκριση του Harden. Είναι ένα παπούτσι βασισμένο στην προσωπικότητα και την ιστορία του αθλητή, απ΄τα πρώτα του βήματα, χωρίς καν μούσι, στο πρωτάθλημα της Πολιτείας της Καλιφόρνια. Μ’ αυτό το παπούτσι νιώθει καλά, παίζει καλά και έχει στόχο να διεκδικήσει το μεγάλο του όνειρο: το δαχτυλίδι του NBA.

Να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου

Υλικό απορρόφησης κραδασμών, προστατευτικό στα δάχτυλα, ασύμμετρο σύστημα κορδονιών. Πριν κατασκευαστεί αυτό το παπούτσι έπεσε πολύ μελέτη και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά βολικό για κάθε σου κίνηση. Ας ξεφύγουμε όμως λίγο απ’ αυτό. Ας σταθούμε στο ότι είναι ένα ωραίο και καλοσχεδιασμένο παπούτσι, το οποίο θα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα που το φοράς και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Κι όταν νιώθεις καλά για τον εαυτό σου, κάνεις καλύτερα και τη δουλειά σου. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, πολύ πιο γρήγορα.

Με τι θα τα συνδυάσεις: Με καλό παντελόνι, πουκάμισο και σακάκι.

Τι θα έκανε ο Harden: Κάνει σίγουρα καλύτερα τη δουλειά του φορώντας τα αγαπημένα του παπούτσια.

 

Στην Ελλάδα, το Harden Vol. 1 θα είναι διαθέσιμο απ΄τις 3 Δεκεμβρίου σε επιλεγμένα adidas Stores και συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.