ORIGINALS

7 τρόποι να κάνεις το φετινό φθινόπωρο μοναδικό

Αναιρούμε την πεποίθηση που θέλει αυτούς τους μήνες να περνούν μελαγχολικά (αν όχι βαρετά!). Η καθημερινότητά σου θέλει απλά εκείνες τις επιλογές που θα την κάνουν ξεχωριστή.

Σε ένα βροχερό απόγευμα του φθινοπώρου υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Εκείνοι που θα τουιτάρουν στεναχωρημένοι για το τέλος του καλοκαιριού και τον χειμώνα που έρχεται. Και εκείνοι που θα βγουν να χορέψουν τραγουδώντας στη βροχή.

Εντάξει, δεν σου προτείνουμε ακριβώς να πας να πουντιάσεις. Αλλά σου λέμε με όσο πιο δυνατή φωνή μπορούμε ότι το φθινόπωρο όπως και κάθε εποχή μπορεί να είναι απόλυτα μοναδική αρκεί εσύ να κάνεις τις σωστές επιλογές. Να έχεις την όρεξη, τη διάθεση και την ιδανική παρέα για να ντύνεις κάθε απόγευμα, κάθε βράδυ και κάθε Σαββατοκύριακο σου με βόλτες, τραπέζια και μικρές στιγμές χαράς.

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς επιλέγουμε εμείς να περάσουμε 7 ημέρες του φθινοπώρου μας.

Οι φθινοπωρινές βόλτες

Ίσως από τις πιο ωραίες εποχές για βόλτες στην πόλη. Χωρίς την πολλή ζέστη και την αφόρητη υγρασία του καλοκαιριού, η πόλη σε περιμένει να την περπατήσεις με την παρέα σου και στο χέρι με μια απολαυστική μπύρα. Πάρε την παρέα σου και περπατήστε στα στενάκια στο Μετς. Βρείτε απόκρυφα στενά που δεν τα έχετε ξαναδεί, ανεβείτε στον Αρδηττό κι από εκεί χαζέψτε τη θέα της πόλης όπως νυχτώνει. Ανεβείτε στου Φιλοπάππου για την πιο ωραία θέα της Ακρόπολης και μερικές κλεφτές ματιές στο Αστεροσκοπείο.

Οι στιγμές των κολλητών

Δύο άνδρες δεν χρειάζονται τίποτα παραπάνω από ένα ωραίο location και την αγαπημένη τους μπύρα για να είναι καλά. Να τα πουν, να διαφωνήσουν, να γελάσουν και να προετοιμάσουν τα σχέδιά τους για την υπόλοιπη εβδομάδα. Συνάντησε τον κολλητό σου για μια μπύρα μετά τη δουλειά σε κάποιο αγαπημένο μπαρ της πόλης.  Ή στο δικό σας spot για μια ευκαιρία να πείτε τα νέα σας και να βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες της πόλης.

Εκείνος και εκείνη

Ο καιρός βοηθά ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις μαζί της. Κάνει λίγη περισσότερη ψύχρα; Της λες να μείνετε σπίτι και να δείτε την αγαπημένη σας σειρά παρέα με χορταστικά burgers. Είναι καλός ο καιρός; Της ετοιμάζεις το αγαπημένο της πιάτο και την προσκαλείς για ένα βράδυ που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα σας και θα της δείξεις ότι όντως οι άντρες μπορεί να είναι οι καλύτεροι σεφ (όταν το θέλουν).

Η σημασία της παρέας

Σε όλα τα παραπάνω, οι συνδετικοί κρίκοι είναι δύο. Η Kaiser, η οποία ταιριάζει ιδανικά σε κάθε δική σου στιγμή. Και η καλή παρέα. Εκείνη που έχει τη δυναμική να βάλει το χαμόγελο στα χείλη σου και να κάνει αυτό το φθινόπωρο πραγματικά αξέχαστο. Όχι με μεγάλα event και εκπλήξεις. Αλλά με μικρές κινήσεις, μικρά ραντεβού και συναντήσεις που γεμίζουν την ημέρα και τη νύχτα σου, όπως ένα Κυριακάτικο BBQ ή μια βόλτα στην πόλη.

Το μεγάλο στοίχημα είναι να βγάλεις από πάνω σου τον μανδύα του φθινοπώρου και να αντιμετωπίσεις κάθε ημέρα σου ως μια ευκαιρία να ζήσεις ξεχωριστές στιγμές! Με καλή παρέα, διάθεση και παγωμένη Kaiser, το αποτέλεσμα είναι δεδομένο. Υπέροχο!