ORIGINALS

Ανακαλύψαμε την θεωρία των sneakers

Η ζωντανή απόδειξη της θεωρίας μας μέσα από 10 επιλογές παπουτσιών.

Προσπαθώντας να βρω πάλι σωστές και αξιόλογες ιδέες για να γεμίσω το “λευκό”, κατέληξα σε διάφορα συμπεράσματα. Όλα πάλι γύρω από το ανδρικό στυλ και τα παπούτσια. Ίσως επειδή δεν είμαι στυλίστας, κάθε φορά προσπαθώ να σκέφτομαι πρακτικά για να σου κάνω τις κατάλληλες προτάσεις για την γκαρνταρόμπα σου.Οι μανούλες όλου του κόσμου θα με λατρέψουν!

Εδώ νομίζω, θα κατηγορήσω ανοιχτά την αντικειμενικότητα που τολμώ να πω με διακρίνει. Μου αρέσει να ακολουθώ την μόδα αλλά δεν έγινα ποτέ πιόνι στα χέρια της. Δεν λέω ότι δεν με επηρέασε, αλλά δεν μου πήρε και τα μυαλά. Παν μέτρον άριστον κύριοι. Το νόημα πηγάζει από τους συνδυασμούς.

Ας επανέλθω όμως. Μιλώντας για αντικειμενικότητα στο στυλ λοιπόν, θα παραδεχτώ πως οι προτάσεις μου περνάνε πρώτα από τα δικά μου φίλτρα. Από κόσκινο κοινώς! Δεν μου ξεφεύγει τίποτα στις επιλογές που σου σερβίρω που δεν θεωρώ καλόγουστο  και καλαίσθητο. Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι ταιριάζει σε εμένα και θα το φορούσα. Και οι τιμές! Ξέρω πόσο ευαίσθητος είσαι στις τιμές.

Adidas Originals Superstar Supercolor M 99,95 € >

 

 

Vans Atwood VN-015GGTE 79.00 € 105.00 € >

Ωραίο αξεσουάρ τα παπούτσια. Έχουν βαρύτητα για τον άνδρα. Είναι καθρέφτης προσωπικότητας, στυλ και ψυχισμού. Τα παπούτσια μου για κάποιο λόγο τα προσέχω σαν τα μάτια μου. Τα θέλω ανέπαφα και αστραφτερά. Ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά με γεμίζει άγχος. Έχω καταφέρει να διατηρήσω πολλά ζευγάρια για μία δεκαετία. Κάποιο είδους ψυχαναγκασμού παίζει να υπάρχει εδώ.

New Balance 574 M 98,90 € 109,90 € >

 

 

Adidas ZX FLUX άσπρο/Green 113,00 € >

 

 

Adidas Originals STAN SMITH ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 99,95 € >

Η χρηστική αξία του παπουτσιού κρύβεται στην καταλληλότητα των περιστάσεων. Μπορώ κύριος να το φοράω από το πρωί μέχρι το βράδυ; Ταιριάζει με όλη μου την γκαρνταρόμπα; Το σωστό παπούτσι του σήμερα είναι το ίδιο λειτουργικό με το σακάκι σου όσο και με την φόρμα σου.

Camper PEU RAMBLA VULCANIZADO Green 87,00 € >

 

 

RUNNING NIKE AIR MAX 2016 818135 Μαύρο 204,90 € >

Σε αυτή την περίπτωση θα πληρώσεις και κάτι παραπάνω. Το παπούτσι κάπου διάβασα ότι πρέπει να είναι το ακριβότερο αξεσουάρ σε κάθε outfit που επιλέγεις. Δεν ξέρω αν συμφωνώ! Όλα σχετικά είναι αλλά θα πω όχι. Προφανώς αυτό σαν θεωρία δημιουργήθηκε σε καιρούς πλούτους και ευημερίας.

Nike Air Force 1 ’07 M 89,90 € 99,90 € >

 

 

Timberland FULK LOW Brown 73,80 € 123,00 € >

Μέσα από τα παπούτσια πάντως έμαθα να μην φοβάμαι τα χρώματα. Είναι άψογη στιλιστική επιλογή τα “μουντά” και συντηρητικά χρώματα στα ρούχα με τα έντονα χρωματιστά παπούτσια. Κομψό και διαχρονικό χωρίς κανένα περιορισμό στους συνδυασμούς.

Nike AIR MAX 1 ULTRA ESSENTIAL άσπρο/Green/Yellow 144,00 € >