ORIGINALS

Ανδρικό σακάκι, το άφθαρτο πανωφόρι στην ντουλάπα σου

Το Oneman συντάσσει ακόμα έναν δεκάλογο και σου προτείνει 10 ανδρικά σακάκια για να ξεχωρίσεις.

Ακριβώς επειδή σαν στάση ζωής δεν μου άρεσαν ποτέ οι ακρότητες και προσπαθώ πάντα να είμαι διαλλακτικός, έχω καταφέρει να διατηρήσω και να μεταφέρω παρόμοια χαρακτηριστικά στο ντύσιμο και την εμφάνιση μου. Εντάξει αυτό βέβαια ίσως να συμβαίνει σε όλους αναπόφευκτα. Τώρα όμως δια του λόγου το αληθές, όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς “ποτέ” και “πάντα” στην συμπεριφορά μου, κρατήστε μία μικρή επιφύλαξη.

Το ίδιο αναπόφευκτα βγαίνει και κάθε φορά στις προτάσεις μου προς εσένα. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ διαχρονικά, κλασικά και με αμείωτο στιλιστικό ενδιαφέρον. Διατηρούν το στιλ τους άφθαρτο με ισχύ και διάρκεια και τίποτα δεν μπορεί να το καταργήσει. Αν έχεις λοιπόν κάποια ένσταση ή ακόμα χειρότερα, δεν το είχες συνειδητοποιήσει τόσο καιρό, πρόβλημα δικό σου.

 

TOP SECRET ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΑΚΑΚΙ 76,00 € >

Συνεχίζοντας λοιπόν στο ίδιο μοτίβο, το ανδρικό σακάκι είναι από τις πιο ασφαλείς και με χαμηλό επενδυτικό κίνδυνο αγορές. Παραμένει στην ντουλάπα σου για χρόνια και όποια ιδιαιτερότητα και αν διατηρεί είτε ως προς το κούμπωμα ή το κόψιμο και το σχέδιο τόσο το καλύτερο. Ώρα να το βγάλεις και να εντυπωσιάσεις.

 

DRYWASH ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΑΚΑΚΙ 52,90 € >

 

 

Ανδρικό Σακάκι “Dress Up” Jinco made in Italy €49.90 €99.90 >

Σταυρωτό κούμπωμα ή ίσιο, με κοντό και χωρίς καθόλου γιακά, μεσάτο, με δύο σειρές κουμπιά και σηκωμένα τα μανίκια. Το ανδρικό σακάκι έχει αποτελέσει αποδέκτης κάθε ανδρικού στιλ και παραμένει υποστηρικτής κάθε εμφάνισης και περίστασης με τα κατάλληλα υφάσματα, σχέδια και μορφοποιήσεις που μπορούν να θυμίζουν ακόμα και jackets.

 

TOP SECRET BLAZER 59,00 € >

 

 

TOP SECRET ΣΑΚΑΚΙ 60,00 € >

 

 

Ανδρικό Σακάκι “Outfit” Jinco made in Italy €69.90 €144.00 >

Το oufit σου όπως θα έχεις καταλάβει συνεχίζει και εμπλουτίζεται με το πέρασμα του καιρού. Από τις ολοκληρωμένες συλλογές με sneakers και τα Adidas Super Star, στα πουκάμισα και τα σακάκια. Ωραία θέματα! Όλα σχετικά και εναρμονισμένα. Ιδανικά για το πέρασμα των εποχών και την άνοιξη. Για όλα τα γούστα και κάθε διάθεση.

 

TOP SECRET ΣΑΚΑΚΙ 53,00 € >

 

 

TOP SECRET ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΑΚΑΚΙ 47,90 € >

 

 

Ανδρικό Σακάκι “Sir” Zen & Zen €79.90 €108.90 >

 

 

DRYWASH ΣΑΚΑΚΙ 53,90 € >