ORIGINALS

Ένα outfit βγαλμένο από εκπτώσεις

Με την βοήθεια των εκπτώσεων διαμορφώσαμε το απόλυτο outfit και στο παρουσιάζουμε

Σε ειδοποιούν πάντα τελευταία στιγμή για την έξοδο της Παρασκευής και πρέπει να τρέξεις. Δεν είσαι όμως ο τύπος της τελευταίας στιγμής και σου αρέσει ο προγραμματισμός. Εντάξει για έξοδο πρόκειται όμως όχι για ραντεβού εξαγωγής φρονιμίτη στον οδοντογιατρό σου.

Ποτό, φαγητό και σινεμά είναι οι συνηθέστερες μορφές εξόδου της Παρασκευής. Δεν αντέχεις για άλλα. Πρόκειται για την τελευταία ημέρα της εβδομάδας. Θα μπορούσες να πας και για ύπνο στο σπίτι σου δηλαδή.

Αλλά ξέρω γιατί τσαντίζεσαι που σε παίρνουν τελευταία στιγμή. Είσαι ανοργάνωτος. Φοβάσαι ότι για να βρεις στην ντουλάπα σου αυτά που θες να βάλεις χρειάζεσαι υπεύθυνη δήλωση. Τίποτα δεν είναι στην θέση του και όσα ρούχα χρησιμοποίησες μέσα στην εβδομάδα βολτάρουν στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα. Κρέμονται από τα πόμολα της ντουλάπας και πολλά τα φοράνε καρέκλες και πολυθρόνες.

Diesel KROOLEY μπλέ / Brut 136,50€ 195,00€

 

 

 

Ανδρική φόρμα Converse μπλε 29,90€ 49,90€

Αγχωμένος ξεκινάς από το γραφείο σκεπτόμενος το outfit που θα εντυπωσιάσεις. Παρακαλάς να μην έχεις βάλει το αγαπημένο σου πουκάμισο στα άπλυτα. Προσεύχεσαι να το βρεις στα ασιδέρωτα. Βράδυ Παρασκευής είναι  μην ντυθείς και σας την λατέρνα.

CHAPS ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ 47,20€ 59,00€

 

 

 

Ανδρικό φούτερ Converse γκρι ανοιχτό 35,90€ 59,90€

Προτιμάς να κάτσεις να σιδερώσεις με τις ώρες. Δεν έχεις πρόβλημα, αρκεί να βρεις καθαρά και φρεσκοπλυμένα αυτά που θες να βάλεις. Κάλτσες; Εσώρουχα; Από αυτά έχεις άραγε τίποτα καθαρό;

URBAN SURFACE ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΓΟΥΝΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΓΚΡΙ 49,00€ 84,90€

 

 

UCON ACROBATICS HAJO ΜΠΛΕ-ΜΠΕΖ ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ 58,50€ 65,00€

Εντάξει, ας μην το κουράσουμε άλλο. Πήγαινε κατευθείαν από την δουλειά και όλα καλά. Σαββατοκύριακο έρχεται, θα κάτσεις να τα φροντίσεις όλα. Αλλιώς από Δευτέρα μπορείς να το αναθέσεις στην μαμά σου.

CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR HI ΜΠΛΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 62,93€ 89,90€

 

 

 

ADIDAS ORIGINALS by PHARRELL WILLIAMS 61,80€ 103,00€