Ένα πανωφόρι δεν φέρνει την άνοιξη, δέκα όμως;

Ο Μάρτιος ήρθε, οι εκπτώσεις έφυγαν (όχι όλες) και εμείς φτιάξαμε μία λίστα με τις επιλογές για να αποκτήσεις το ελαφρύ πλην απαραίτητο για την εποχή μπουφάν που λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.
SHARES

Επιτέλους, ζέστη. Δηλαδή όχι ζέστη 'καύσωνας' αλλά μετά από δύο μήνες κρύου και μουντίλας, η θερμοκρασία αρχίζει να παίρνει τα πάνω της. Το ίδιο και η διάθεσή μας. Αφήνουμε λοιπόν δειλά δειλά στο ντουλάπι τα βαριά παλτό και τα χοντρά πουλόβερ και αναζητάμε εκείνο το καρό πουκάμισο που πέρσι, είχε κάνει θραύση. Όσο οι τελευταίες κρυάδες μας αφήνουν γεια και η ζέστη έρχεται να κάνει κατάληψη παρέα με τον ήλιο τόσο περισσότερα χρωματιστά και ανάλαφρα ρούχα μας, μας έρχονται στο μυαλό.

Και τώρα, προσοχή. Μέσα σε όλη αυτή την ευχάριστα ζεστή ατμόσφαιρα καλούμαστε να ακολουθήσουμε τις συμβουλές της 'στα λεγα' Ελληνίδας μάνας.

 

 

Polo μπουφάν 155,20 από 194€ >

 

 

Levi's τζιν μπουφάν 57,90 από 110€ >

 

Franklin & Marshall μπουφάν 114€ >

 

 

Fred Perry jacket 100 από 125€ >

 

Adidas ζακέτα 57,60 από 72€ >

 

Ωραίο το πουκάμισο, ανετότατο το T-Shirt,  αλλά και τα δύο χωρίς έστω ένα ελαφρύ πανωφόρι δεν βολεύουν. Και δεν βολεύουν γιατί μία που θα βγεις και θα τα χαρείς και μία που θα κρεβατωθείς και θα βλασφημάς την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισες να τα φορέσεις.

 

Saucony jacket 115€ >

 

Kappa ζακέτα 44,80 από 56€ >

 

Camaro μπουφάν 19,90 από 29,90€ >

 

Quattro Sport μπουφάν 29,90 από 49,90€ >

 

Η άνοιξη θέλει ρέγουλα και προσοχή. Θεωρείς τυχαίο ότι είναι η εποχή κατά την οποία παρατηρείται έξαρση των ιώσεων; Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι γιατί οι περισσότεροι από εμάς, και βάζω και τον εαυτό μου σε αυτούς, υπερεκτιμούν την αντοχή τους στο κρύο από την χαρά ότι επιτέλους, άλλαξε ο καιρός.

 

 

 

New Mentality μπουφάν 34,90€ >

 

Polo μπουφάν 89,60 από 112€ >

Αλλά εντάξει, να σου πω κάτι; Ας μην είμαστε βιαστικοί. Ευτυχώς, τους περισσότερους μήνες του χρόνου, δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα. Το λέει και το τραγούδι. Ας μην προτρέχουμε.

Share
Follow
 

Best of Network

Το άγγιγμα οπαδού σε δημοσιογράφο

Πριν από τον τελικό Κυπέλλου στην Ισπανία μία Γαλλίδα δημοσιογράφος προσπάθησε να κάνει τη δουλειά της, όμως μεθυσμένοι φίλοι της Μπαρτσελόνα δεν την άφηναν να κάνει τη δουλειά της. (VIDEO)

 
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.