ORIGINALS

Εσύ πώς σκοπεύεις να πατήσεις πόδι στις γιορτές;

Πιστοί στο εορταστικό κλίμα της εποχής, σου βρίσκουμε όλα εκείνα τα παπούτσια που θα σε κάνουν να περάσεις αλώβητος και (όχι καταχρεωμένος) από το dress code των ρεβεγιόν.

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου μπήκε και οι προσκλήσεις για γιορτές και ρεβεγιόν ξεκίνησαν. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, είσαι δεν είσαι μεγάλος φαν των Χριστουγέννων, από την ερχόμενη Κυριακή, δηλαδή από του Αγίου Νικολάου που το θέλει και η παράδοση, οι γιορτές σκοπεύουν να μπουν τόσο στην ατζέντα όσο και και στην καθημερινότητά σου. Αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

Και όχι, δεν τις γλιτώνεις.

Και όχι, δεν θέλω τέτοια. Να μην αρχίσουμε την γκρίνια ακόμα δεν μπήκε ο μήνας. Αρκετά πια με όλη αυτήν την μαυρίλα που έκαψε και τσουρούφλισε το καλοκαίρι μας. Ας μην έχουν την ίδια τύχη και οι γιορτές. Τώρα που το συμφωνήσαμε αυτό, ας πάμε παρακάτω.

Ο Δεκέμβρης σαν μήνας, αν βγάλεις έξω Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά έχει σίγουρα κάποιον γνωστό ή φίλο ή την κοπέλα σου ή την μητέρα σου ή όλους αυτούς μαζί και άλλους τόσους, που να γιορτάζουν. Αυτό αμέσως αμέσως σημαίνει για σένα δύο πράγματα: Δώρο και ανανέωση γκαρνταρόμπας. 

Αφήνουμε τα δώρα για την ώρα που κάνει και ρίμα, και περνάμε στην γκαρνταρόμπα. Και ξεκινάμε από κάτω προς τα πάνω.

 

Loafers Coxx Borba 87,90€ >

 

 

Μοκασίνια Nice England 45 από 150€ >

 

Γιατί δεν λέω καλό είναι και το casual ντύσιμο (το έχω εξάρει ουκ ολίγες φορές) και εξαιρετικά άνετο ότι μιλάμε συγκεκριμένα για το παπούτσι του αλλά όταν ο άλλος σε καλεί στη γιορτή του, δεν σε περιμένει με το αθλητικό.

 

 

Loafers Sebago 157€ >

 

Loafers Fat Company 94,90€ >

 

Θέλεις λόγω εορτών, θέλεις λόγω συνήθειας, τα πάρτι και οι συγκεντρώσεις που γίνονται τον τελευταίο μήνα της χρονιάς, έχουν κάπως πιο επίσημο χαρακτήρα και προφίλ. Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι ο Δεκέμβρης είναι για τον χρόνο ό,τι και η Παρασκευή για την εβδομάδα.

 

 

Μοκασίνια Frank Wright Bude 91 από 130€ >

 

 

Loafers Casanova 74,90€ >

 

 

Μποτάκια Levon 55 από 79,90€ >

 

Δεν θέλω να σε πιάνει ο αρνητισμός του στυλ ‘σιγά μην βάλω και κουστούμι‘, αλλά επειδή σχεδόν σε άκουσα να το λες, σε προλαβαίνω: Το καλό ντύσιμο, δεν προϋποθέτει απαραιτήτως κοστούμι. Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο dress code, με ένα σακάκι, ένα τζιν και ένα καλό παπούτσι είσαι τέλειος.

 

 

Μοκασίνια Timberland Boat 89€ >

 

 

Loafers Carlington 64,80 από 72€ >

 

Ακριβώς γι αυτό λοιπόν, πρέπει να βάλεις στο πλάνο σου αν κάτι από τα παραπάνω δεν το έχεις, να το αποκτήσεις μιας και πρόκειται να σου χρειαστεί πιο γρήγορα από όσο φαντάζεσαι. Και μεταξύ μας, δεν θα σου χρησιμεύσει μόνο τώρα. Το σακάκι, το τζιν, τα καλά παπούτσια που συζητάμε σήμερα, είναι κομμάτια διαχρονικά και απαραίτητα για όλο το χρόνο.

Οπότε γρήγορα στην ντουλάπα να μετρήσεις απώλειες και βουρ στο ταμείο.

 

Μοκασίνια Frank Wright Kaufman 49 από 70€ >

 

Μποτάκια Clarks 132€ για τα οποία ισχύει η εξής προσφορά; Μέχρι και σήμερα (3/12) μπορείς στην τιμή των δύο ζευγαριών να πάρεις τρία>

Καλές γιορτές!