ORIGINALS

Εσύ, τι φοράς στο γυμναστήριο;

Μην βιαστείς να απαντήσεις: Οι εκπτώσεις του παρόντος κειμένου υπόσχονται άμεση ανανέωση της -αθλητικής- σου γκαρνταρόμπας.

Η έλευση του Μαΐου έγινε συνοδεία πολλών, διαφορετικών καλών. Και ενός -σχετικά- κακού. Πριν πάμε σε αυτό -και στραβομουτσουνιάσουμε αμφότεροι που ούτε φέτος κάναμε εκείνη τη διατροφή και γυμναστική που υποσχεθήκαμε στον εαυτό μας πέρσι την πρώτη μέρα που βγήκαμε στην παραλία- ας μιλήσουμε λίγο για τα καλά αυτού του μήνα. Αυτού, του γαλαντόμου -με κάθε έννοια- μήνα.

Καλό Νούμερο 1: Τα τριήμερα. Την ώρα που τους άλλους μήνες τους παρακαλάμε για μία Παγκόσμια Ημέρα Ανάπαυσης (όχι αιώνιας, κουνήσου από τη θέση σου), ο Μάιος έρχεται με ένα τριήμερο και φεύγει με ένα ακόμη. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να βάλω τετρακόσια θαυμαστικά μέσα σε μία παρένθεση, αλλά το θεωρώ κάπως πασέ.

Καλό Νούμερο 2: Εκείνο το δεύτερο τριήμερο, έρχονται στην Ελλάδα οι Black Keys. Χωρίς σχόλια.

Καλό Νούμερο 3: Εκπτώσεις. Πολλές. Καλές. Με δεκαήμερη ισχύ.

Εάν αυτός δεν είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους μήνες, τότε ποιος;

Στα λόγια μου έρχεσαι. Ωστόσο, όπως προείπα έχει και το μελανό του σημείο (κανείς δεν είναι τέλειος). Ίσως έχεις καταλάβει από τα παραπάνω συμφραζόμενα σε τι αναφέρομαι: Πολύ σωστά κατάλαβες, στην παραλία αναφέρομαι.

Στατιστικά, ο Μάιος είναι εκείνος ο μήνας που θυμάσαι εκείνη την καταχωνιασμένη στο πορτοφόλι σου κάρτα που πάνω πάνω έχει το όνομα κάποιου γυμναστηρίου και ακριβώς από κάτω, με ωραία καλλιγραφικά γράμματα το δικό σου. Κάπου τώρα ξεκινάνε οι τακτικές επισκέψεις που στόχο έχουν «να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται». Είμαστε στο πλευρό σου να ξέρεις (το ίδιο και οι Κατσιμιχαίοι).

Γι αυτό, και δεν θα σε αποθαρρύνουμε. Άλλωστε όπως λέει και ο λαός, «από το ολότελα…». Ποια είμαστε εμείς που θα τα βάλουμε με την παράδοση;

Σε στηρίζουμε απόλυτα λοιπόν. Και μάλιστα, σου έχω και καλά νέα γι αυτήν σου την απόφαση: Θυμάσαι που έγραφα πριν για κάτι εκπτώσεις; Λοιπόν, για να σου δείξω την έμπρακτη στήριξή μας στην προσπάθειά σου κάναμε μία διαδικτυακή έρευνα στα πράγματα που θα αναδείξουν το αθλητικό σου προφίλ στο γυμναστήριο και εξασφαλίσαμε για σένα έκπτωση ώστε να τα κάνεις ευκολότερα δικά σου.

Πέρα από τα μη εκπτωτικά ωστόσο, εμείς εντοπίσαμε και μερικά άκρως συμφέροντα εκπτωτικά που ίσως σε ενδιαφέρει να τα αποκτήσεις. Ακολουθεί η τυχερή δεκάδα.

Αθλητική βράκα κάπρι 31,80 ευρώ


Δερμάτινο μποτάκι 43 ευρώ

Αθλητική φόρμα 23,20 ευρώ

Αθλητική φόρμα 44 ευρώ

Αθλητική φόρμα 39,20 ευρώ

Αθλητικά παπούτσια 33 ευρώ

Αθλητικό Σορτς 24 ευρώ

T-shirt αμάνικο με κουκούλα 34,40 ευρώ

Ζακέτα 42,20 ευρώ

T-shirt με λαιμόκοψη 19,20 ευρώ

Ό,τι και αν διαλέξεις, ένα έχουμε να σου πούμε: Μην τα παρατάς. Τρέξε, τρέξε #διπλης.