ORIGINALS

Εσύ, τι sneakers θα πάρεις τώρα με τις εκπτώσεις;

Οι τιμές έπεσαν, η εβδομάδα τελειώνει και εμείς διαλέγουμε εκείνα τα παπούτσια που πρέπει να προλάβουν να μπουν στην γκαρνταρόμπα σου με το φθηνότερο δυνατό τρόπο.

Ο Νοέμβριος πέρα από μήνας που τουλάχιστον ένας γνωστός, φίλος, συγγενής θα έχει γιορτή ή γενέθλια ή και τα δύο, είναι πλέον και ο μήνας που μας δίνει την δυνατότητα να μπούμε δυναμικά στο χειμωνιάτικο κόνσεπτ ανανεωμένοι. Ναι γιατί εκπτώσεις, it is και γιατί συγκεκριμένα, καλές εκπτώσεις it is.

 

Converse Chuck Taylor All Star II Hi M/W 63,90 από 79,90€ >

 

Converse Chuck Taylor All Star 44,80 από 65,90 >

 

Τα αφεντικά σε μία προσπάθεια να προσελκύσουν το αγοραστικό κοινό ‘τρελαίνονται’ και ακόμη και αν δεν τα βάζουν τσάμπα, ρίχνουν τις τιμές σε αισθητό για την τσέπη μας επίπεδο. Και ναι, αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα είδος γιορτής αφού πέρα από τα δικά μας ‘κενά’ στην γκαρνταρόμπα, οι εκπτώσεις μπορούν να καλύψουν και τα δώρα που ε ε έρχονται με γοργούς ρυθμούς να μας χτυπήσουν την πόρτα.

 

Converse Chuck Taylor All Star II Ox 50,31 από 79,90€ >

 

Converse Chuck Taylor All Star Ox 47,61 από 52,90€ >

 

Converse Chuck Taylor All Star Ox 44,01 από 69,90€ >

 

 

Casual Attitude Flaviana 64,80 από 72€ >

 

Παρεμπιπτόντως, αν δεν έχεις κανέναν Μιχάλη, Κατερίνα, Στέλιο και πάει λέγοντας να γιορτάζει, τότε μάλλον πρέπει να ανοίξεις λίγο τον κύκλο σου. Κάτι δεν πάει καλά.

 

 

Superga Classic Grey 58,50 από 65€ >

 

Levon 42 από 73,90€ >

 

Σε κάθε περίπτωση, είτε είναι για σένα είναι για κάποιον άλλο, τα sneakers είναι η πιο τίμια επιλογή. Γιατί είναι πιο βολικά πεθαίνεις και γιατί ταιριάζουν παντού και πάντα. Κοινώς, την απόσβεσή τους, την κάνεις χθες.

 

Converse Chuck Taylor All Star 85,80 από 95,90€ >

 

Φαντάζομαι ότι εγώ εδώ μιλάω και εσύ ήδη ψωνίζεις. Και καλά κάνεις. Στηρίζω.

 

Converse Chuck Taylor All Star II M 76,90 από 95,90€ >

Καλοφόρετα!