ORIGINALS

Μια βραδιά στην παραλία: Τα απαραίτητα gadgets που πρέπει να έχεις μαζί

Όλα αυτά που χρειάζεσαι, για να περάσεις ένα τέλειο καλοκαιρινό βράδυ με την παρέα σου δίπλα στο κύμα.

Το να περάσεις ένα βράδυ στην παραλία δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Κι αυτό γιατί απαιτεί, τρία πολύ σημαντικά πράγματα. Πρώτον καλή διάθεση, δεύτερον σούπερ παρέα και τρίτον και κυριότερον, χρήσιμα gadgets που θα σε γλιτώσουν από δύσκολες καταστάσεις.

Όταν, όμως, είσαι καλά οργανωμένος και έχεις και τα τρία αυτά συστατικά, τότε το βράδυ στην παραλία μετατρέπεται στην μεγαλύτερη απόλαυση του καλοκαιριού. Το πρώτο και το δεύτερο συστατικό, αναγκαστικά, θα πρέπει να το βρεις μόνος σου. Όσον αφορά τα gadgets που θα σου χρειαστούν, μπορούμε να σου δώσουμε μερικές ιδέες.

Φακός

Το νούμερο ένα, το must αντικείμενο που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στην τσάντα σου πριν βγεις από το σπίτι με προορισμό την παραλία. Ένας φακός, είτε κεφαλής, είτε χειρός, ο οποίος θα σε βοηθήσει να τα βγάλεις πέρα όλο το βράδυ. Πρόσεχε, ωστόσο, να είναι γεμάτος με αλκαλικές μπαταρίες Energizer. Μην μείνεις χωρίς φως στα μισά της νύχτας.

Φορητά ηχεία για κινητό

Βράδυ στην παραλία με παρέα, χωρίς μουσική γίνεται; Ασφαλώς και όχι. Για να μην κουβαλάς βαρύ εξοπλισμό για ήχο, η καλύτερη λύση είναι τα μικρά φορητά ηχεία που συνδέονται με το κινητό σου. Βολικά, ελαφριά και ό,τι πρέπει για τέτοια φάση.

Αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή

Από τα πιο απαραίτητα gadgets του καλοκαιριού. Αν θέλεις να κρατήσεις για πάντα στη μνήμη σου τα βράδια με την παρέα σου δίπλα στο κύμα, τότε δεν έχεις παρά να βάλεις μια αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή στην τσάντα σου. Κι επειδή είμαστε σίγουροι ότι θα την ‘λιώσεις’, φρόντισε να έχεις μαζί σου κι ένα ζευγάρι μπαταρίες Energizer για να συνεχίσεις να τραβάς φωτογραφίες μέχρι την επόμενη ημέρα.

Drone

Γιατί όχι; Αν θες να το ζήσετε λιγάκι πιο grande, μπορείς να φέρεις μαζί σου ένα drone και να τραβάς πλάνα από ψηλά. Από το πώς θα ανάψετε τη φωτιά, μέχρι πλάνα από τη θάλασσα και γέλια με την παρέα. Κι όλα αυτά μετά, να τα δεις σαν να παίζετε σε ταινία.

Ρολόι χειρός με φως

Καλό το κινητό, αλλά είμαστε ρομαντικοί. Πώς να το κάνουμε; Αν θέλεις να περάσεις ένα σωστό βράδυ στην αμμουδιά, φόρεσε το ρολόι σου στο χέρι και φρόντισε να έχει και φως. Εκτός από το ότι θα σου δείχνει την ώρα, μπορείτε να παίξετε ακόμη και παιχνίδια με την παρέα, για το ποιος θα κρατήσει περισσότερο την ανάσα του μέσα στο νερό και να το μετράς με το χρονόμετρό σου. Σε περίπτωση πάλι που έχεις το ρολόι, αλλά έχει σταματήσει η μπαταρία του, μπορείς να την αλλάξεις με μια μπαταρία ρολογιού Energizer και να ξεγνοιάσεις.

Ζήσε το απόλυτο βράδυ στην παραλία

Γιατί να μιλάμε, όμως, υποθετικά για ένα βράδυ στην παραλία και να μην μιλήσουμε για ΤΟ βράδυ στην παραλία, που διοργανώνει το Sport24 παρέα με την Energizer. Ένα βράδυ, στο οποίο όλοι μας, θέλουμε να βρεθούμε εκεί. Τι θα συμβεί;

Δέκα άνδρες, οι οποίοι θα προκύψουν από διαγωνισμό, θα πάρουν την κοπέλα τους ή ένα φίλο τους και μαζί θα συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι χαμένου θησαυρού. Ένα βανάκι θα τους μεταφέρει σε μια παραλία της Αττικής, όπου ένας ειδικός θα είναι εκεί για να παρέχει οδηγίες και να δώσει το σύνθημα της έναρξης του αγώνα. Τα ζευγάρια θα χρειαστεί να περπατήσουν μία απόσταση λύνοντας γρίφους, απαντώντας σε ερωτήσεις και ανακαλύπτοντας στοιχεία με 3 μόνο tools: φακούς κεφαλής με μπαταρίες Energizer, ευρηματικότητα και συνεργασία. Και για έξτρα τιπ, να σου πούμε πως το παιχνίδι θησαυρού θα περιέχει ερωτήσεις γύρω από τα θετικά του να χρησιμοποιεί κανείς μπαταρίες Εnergizer. Επομένως, φρόντισε να κάνεις τη μελέτη σου πριν φτάσεις.

Παιχνίδι, χωρίς έπαθλο όμως δεν υπάρχει. Έτσι, ο θησαυρός για το ζευγάρι που θα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία και να απαντήσει σωστά στις ερωτήσεις, θα είναι να βρεθεί στη ‘Γη της Επαγγελίας του Μουντιάλ’. Εκεί θα απολαύσει σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, τον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο οποίος θα προβληθεί σε μία γιγαντοοθόνη, κάτω από τα αστέρια μαζί με άλλα μικρο-activities που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο. Ακούγεται υπέροχο, έτσι;

Τι θα περιέχει η βραδιά των νικητών:

Φαγητό με ένα full organized BBQ, μπύρες και αναψυκτικά. Ναι, ο ανδρικός παράδεισος στη γη!

Συσκευές που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι τυχεροί, όπως mini ραδιόφωνα και ανεμιστήρες που θα λειτουργούν με Energizer μπαταρίες.

Επιπλέον μικρά δώρα και εξτρά πληροφορίες από τους promoters.

Οι τυχεροί που θα προκύψουν μέσα από τον διαγωνισμό, θα πρέπει να παρευρεθούν στις 18:00 στο μετρό Αλίμου, από εκεί θα τους παραλάβει το βαν και θα μεταβούν στην παραλία, ξεκινώντας το ‘ταξίδι’ μέχρι τη νίκη και το έπαθλο που θα μείνει αξέχαστο. Με τη βοήθεια της Energizer, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Απλά, δήλωσε συμμετοχή και γιατί όχι, να είσαι εσύ αυτός που θα απολαύσει αυτή την βραδιά!

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε τους όρους & προϋποθέσεις για τον διαγωνισμό

1. Στοιχεία Διοργανώτριας εταιρίας. Ο παρών διαγωνισμός διοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία 24 MEDIA AE η οποία εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής, Λ Συγγρού 162-166 (εφεξής Διοργανωτές)

2. Ονομασία, Διάρκεια και Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από την στιγμή της ανακοίνωσής του, την 26-6-2018 έως 28-06-2018. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώνουν στην σχετική φόρμα τα εξής στοιχεία: EMAIL και Αριθμό Τηλεφώνου. Κατόπιν κλήρωσης, θα αναδειχθούν οι δέκα (10) Νικητές του Διαγωνισμού.

3. Το Έπαθλο Κάθε Νικητής κερδίζει την συμμετοχή μαζί με άλλο ένα άτομο της επιλογής του σε μια αξέχαστη βραδιά σε παραλία της Αττικής. Η ακριβής παραλία θα ανακοινωθεί μόνο στους Νικητές κατά τον χρόνο ενημέρωσή τους από τους Διοργανωτές . Οι Νικητές θα απολαύσουν, σε ένα απίστευτο σκηνικό, έναν αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο οποίος θα προβληθεί σε γιγαντοοθόνη κάτω από τα αστέρια, μαζί άλλα μικρο-activities, φαγητό με οργανωμένο BBQ, μπύρες και αναψυκτικά. Γενικά οι Νικητές θα απολαύσουν ανέσεις για μία ξεχωριστή εμπειρία.

4. Ενημέρωση Νικητών Διαγωνισμού Οι Διοργανωτές θα ενημερώσουν ηλεκτρονικά κάθε νικητή/νικήτρια επικοινωνώντας στο τηλεφωνικό νούμερο που έχει δηλώσει στην σχετική φόρμα του. Οι τυχεροί που θα προκύψουν μέσα από τον διαγωνισμό, θα πρέπει να παρευρεθούν την Κυριακή 1η Ιουλίου 2018 στις 18:00 στο μετρό Αλίμου, από εκεί θα τους παραλάβει το βαν και θα μεταβούν στην παραλία. Οι Διοργανωτές δεν θα φέρουν ευθύνη για οποιαδήποτε αιτία μη προσέλευσης του νικητή για παραλαβή του Επάθλου εντός της ορισθείσας προθεσμίας. Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι Διοργανωτές σε περίπτωση που οποιοδήποτε από τα στοιχεία που έχει δηλώσει ο νικητής είναι εσφαλμένα ή δεν είναι σωστή η προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση του νικητή και επομένως εκ του λόγου αυτού δεν ενημερωθεί ο νικητής για το Έπαθλο εγκαίρως.

5. Δικαίωμα Συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18o έτος της ηλικίας τους. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.

6. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία των Διοργανωτών, οι συγγενείς τους (Α΄ και Β΄ βαθμού) και οι σύζυγοι αυτών.

7. Παράδοση Επάθλου Ο Νικητής/ Νικήτρια θα πρέπει να αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία με κάθε πρόσφορο τρόπο στους Διοργανωτές, όταν ζητηθεί, για να γίνει ομαλά η παράδοση του Επάθλου. Οι Διοργανωτές δεν φέρουν ευθύνη για όποια αδυναμία του Νικητή που ενδεχομένως παρουσιαστεί, με συνέπεια να καταστεί αδύνατη η παραλαβή του Επάθλου. Το Έπαθλο δεν εξαργυρώνεται, ούτε είναι δυνατή η χρήση του σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, πλην της ανωτέρω οριζόμενης. Όλα τα Έπαθλα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται, δεν εκχωρούνται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

8. Ευθύνη Συμμετέχοντα Ο κάθε Συμμετέχων στον «Διαγωνισμό» εγγυάται ότι θα παρέχει αληθείς, ακριβείς, επίκαιρες και πλήρεις πληροφορίες για το άτομό του κατά την εγγραφή του και τη συναίνεση συμμετοχής στον ως άνω διαγωνισμό. Επιπλέον, δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που έχει δηλώσει είναι αληθή, ακριβή, επίκαιρα και πλήρη κατά τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού. Εάν ο συμμετέχων χρησιμοποιήσει πληροφορίες αναληθείς, ανακριβείς, ανεπίκαιρες ή ελλιπείς ή παραπλανητικές, οι Διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη και αποκλειστικά υπεύθυνος για την αλλοιωμένη απεικόνιση της κατάστασης του συμμετέχοντος θεωρείται ο ίδιος.

9. Ευθύνη Διοργανώτριας Οι Διοργανωτές δεν θα φέρουν ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε αιτία μη προσέλευσης των νικητών για παραλαβή των Επάθλων τους εντός της ορισθείσας προθεσμίας. Οι Διοργανωτές δεν θα υπέχουν ούτε αναλαμβάνουν οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων και κάθε Νικητή.

10. Προβολή – Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε γεγονότος σχετικού με το Διαγωνισμό και την Εκδήλωση. Προς τον σκοπό αυτό οι Νικητές, θα πρέπει να συναινέσουν ρητά και ανεπιφύλακτα στην χρήση της εικόνας τους, από τη Διοργανώτρια για δημοσίευση φωτογραφιών από την Εκδήλωση στις οποίες θα φαίνονται οι νικητές χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση ή αξίωση από μέρους τους.

11. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων. Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν την προκήρυξη του Διαγωνισμού, ή να μεταβάλουν μονομερώς, κατά τη διακριτική τους ευχέρεια, τους όρους του Διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του, να αλλάξει τα Έπαθλα ή να ματαιώσει ή αναβάλλει το Διαγωνισμό με προηγούμενη ανακοίνωση στο www.Οneman.gr. με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

12. Αποδοχή των όρων. Εφαρμοστέο δίκαιο – Δωσιδικία. Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε Συμμετέχων έχει διαβάσει τους όρους συμμετοχής, τους γνωρίζει και τους αποδέχεται πλήρως. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά της Διοργανώτριας.

13. Πληροφορίες – Παράπονα. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε Συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να αποστείλει σχετικό μήνυμα στους Διοργανωτές, στο e-mail της [email protected]

Τσέκαρε και τον διαγωνισμό που ‘τρέχει’ η Energizer

Οι συμμετέχοντες καλούνται να αγοράσουν οποιοδήποτε προϊόν της Energizer και να βγάλουν φωτογραφία την απόδειξη αγοράς (εάν η απόδειξη δεν αναγράφει τη περιγραφή του προϊόντος και λέει απλά προϊόν 1 ή κάτι άλλο, μπορεί ο καταναλωτής να βγάλει φωτογραφία την απόδειξη και το προϊόν κλειστό). Εν συνεχεία, πρέπει να κάνει upload τη φωτογραφία στο site ateleiotienergeia.gr και έτσι μπαίνει στην κλήρωση για τα εξής δώρα:

Apple iPhone 8

Samsung Led TV 49”

Drone Hubsan

Canon DSLR

Samsung Galaxy Tablet

Φορητό ηχείο Marshall