ORIGINALS

Οι 10 διάσημοι που κανείς δεν ξέρει την πραγματική τους ηλικία

Ο Τάκης Τσουκαλάς και 10 celebrities που δείχνουν πως η ηλικία είναι σχετική.

Σε μια προηγούμενη μου δουλειά είχα γνωρίσει ένα κορίτσι που έμοιαζε πως ήταν στην ηλικία μου. Σε μια συζήτηση, κάμποσες μέρες μετά τη γνωριμία μας, τη ρώτησα την ακριβή της ηλικία. Εκείνη αφού αρνήθηκε σθεναρά να μου πει ένα συγκεκριμένο αριθμό και βλέποντάς με να επιμένω, μου έδωσε την εξής απάντηση: ”Η ηλικία μας είναι μια συνάρτηση με τρεις διαφορετικές μεταβλητές: της ηλικίας που γράφει η ταυτότητά μας, του πόσων ετών μας κάνουν οι γύρω μας και του πόσων ετών νιώθουμε εμείς”. Την ακριβή της ηλικία δεν την έμαθα ποτέ, αλλά με βάση τα λεγόμενά της μάλλον ήθελε να μου δείξει πως η ηλικία είναι σχετική.

Στο να διαμορφώσω την άποψη πως η ηλικία είναι σχετική πέρα από την προαναφερθείσα συνάδελφο, καταλυτικό ρόλο έπαιξαν και μια σειρά από Έλληνες celebrities ή έστω celebrities που έχουν σχέση με την ελληνική πραγματικότητα. Μία σειρά ανθρώπων που κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει την πραγματική τους ηλικία είτε γιατί από τη στιγμή που τους γνωρίσαμε μέχρι σήμερα δεν έχουν αλλάξει καθόλου εμφανισιακά, είτε γιατί με βάση το βιογραφικό τους και την κοινή λογική η ηλικία τους απειλεί το ρεκόρ του Μαθουσάλα.

Αυτοί είναι 10 διάσημοι των οποίων την ακριβή ηλικία ξέρει μόνο η μητέρα τους και μπορεί να αποκαλύψει ενδεχόμενο τεστ DNA.

Αρετή Κετιμέ

Η Αρετή μας συστήθηκε τη δεκαετία του ’90 ως το παιδί θαύμα του σαντουριού. Αν και τότε μας την παρουσίασαν ως 12χρονη, έμοιαζε με 25. Εικοσιπέντε χρόνια μετά μοιάζει ακόμα με 25.

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Από τον Ρομάντζο και τον Ταχυδρόμο μέχρι τη Σούπερ Κατερίνα και το Nitro κάθε ελληνικό περιοδικό έχει γράψει ένα άρθρο σχετικά με το μυστικό της Ζωζώς Σαπουντζάκη για σφιχτά πόδια.

Ντέρεκ Μπόατενγκ

Φήμες λένε ότι στα 16 του έπαιξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα. Φέτος γύρισε στην Ελλάδα για χάρη του ΟΦΗ. Κανείς δεν ξέρει πόσα χρόνια μεσολάβησαν.

Σόφη Πασχάλη

Άλλη ηλικία έχουν τα ζυγωματικά, άλλη η υπόλοιπη Σόφη.

Λίλα Μπακλέση

Ανήκει στην κατηγορία Αρετή Κετιμέ.

Νίκος Καρβέλας

Αγνοείται ο τελευταίος άνθρωπος που τον έχει δει με μαλλί μια στάλα πιο σκούρο από αυτό του της γριάς.

Χρήστος Σπανός

Στο ‘Άκρως Οικογενειακόν’ υποδυόταν τον μαθητή Λυκείου χωρίς να πείσει κανέναν, αφού έμοιαζε δέκα χρόνια μεγαλύτερος. Από το 2003 που σταμάτησε να προβάλλεται η σειρά, μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Τάκης Τσουκαλάς

Από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 που εμφανίστηκε ο Τάκης στο TV Magic, το μόνο που αλλάζει πάνω του είναι τα νούμερα από τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στις μπλούζες του.

Χρήστος Νικολόπουλος

Ο άνθρωπος που γεννήθηκε μ’ ένα μπουζούκι στο χέρι και τη χωρίστρα στο πλάι.

Αντώνης Κανάκης

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μεγάλωσε. Ο Γιάννης Σερβετάς το ίδιο. Ο Κανάκης δεν έχει πάρει ακόμα χαμπάρι.