ORIGINALS

Οι μπλούζες με το ναυτικό look φέρνουν την άνοιξη

Το Oneman υποδέχεται την άνοιξη με την απλότητα και την φινέτσα του navy style και της μαρινιέρας.

Ήταν μία άκρως κουραστική εβδομάδα και ακόμα απορώ πως κατάφερα να φτάσω ως την Παρασκευή. Καλά εντάξει ας μην υπερβάλλω, αλλά όντως ήταν μία γεμάτη εβδομάδα που απαιτούσε οργάνωση και προσεκτικό προγραμματισμό. Θα σου πω μόνο πως λόγω καιρού έπρεπε να έρθω αντιμέτωπος με το χάος στο σπίτι μου που ονομάζεται ντουλάπα. Είχα αποφασίσει γενικά ότι δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με την εναλλαγή χειμερινής, ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας αλλά όσο μένω σε studio στο κέντρο είναι κάτι τελικά που λόγω χώρου δεν θα μπορώ να αποφύγω για τα επόμενο χρόνια.

Μετά λοιπόν από δεκάδες σακούλες ρούχων, μπόλικη λεβάντα, καινούργιες κρεμάστρες, αρκετό ξεσκαρτάρισμα και μπόλικα πέρα δώθε στο καθαριστήριο κατάφερα να βάλω μία τάξη και να φτάσω κατάκοπος στην Παρασκευή. Καθώς περνούσαν οι μέρες συνειδητοποίησα αρκετά και πήρα κάποιες αποφάσεις.

 

ESPRIT ΕΛΑΦΡΥ ΡΙΓΕ ΠΟΥΛΟΒΕΡ 29,99 € >

Άκου λοιπόν! Αρχικά τα παντελόνια και τα παλτό τσαλακώνουν τα φρεσκοσιδερωμένα πουκάμισα που ακουμπούν. Να θυμηθείς και εσύ να μην τα βάζεις δίπλα δίπλα στο μέλλον. Να μην αγοράσεις επίσης ποτέ ξανά κρεμάστρες σε πολλά χρώματα. Δεν δείχνουν πολύ όμορφες μέσα στην ντουλάπα. Αν φταρνίζεσαι όσο τακτοποιείς τα ρούχα σου, μάλλον είσαι αλλεργικός στην ναφθαλίνη.

 

DC SUBURBAN μπλέ 34,00 € >

 

 

benetton MARINE/Green 31,00 € >

Το ωραιότερο κομμάτι σε μία τέτοια ασχολία είναι η έκπληξη και ο ενθουσιασμός που σου προκαλούν τα ξεχασμένα ρούχα όταν τα ανακαλύπτεις για δεύτερη φορά. Ρούχα που συνήθως είναι κλασσικά, διαχρονικά, και αποτελούν κομμάτια πασπαρτού σε ένα outfit. Τα βρίσκεις συνήθως κάτω κάτω στα συρτάρια, ξεχασμένα σε γωνίες και δύσκολα μπορείς να θυμηθείς πότε τα αγόρασες και πότε τέλος πάντων ήταν η τελευταία φορά που τα φόρεσες. Συνεχίζεις να αναρωτιέσαι επίσης μήπως τα ξέχασε κανένας σπίτι σου και βρεθείς να σε κατηγορούν αδίκως για κλοπή.

 

benetton MARINE/άσπρο 26,00 € >

 

 

benetton Grey/MARINE 41,00 € >

 

 

JACK & JONES ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΕ ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ 29,95 € >

Αυτό ακριβώς μου συνέβη όταν ήρθα αντιμέτωπος με ολόκληρη την συλλογή μου από μαρινιέρες και όλα μου τα ρούχα σε navy στιλ. Είναι τα ρούχα που δεν μετάνιωσα ποτέ που αγόρασα. Αξίζουν τον χώρο που πιάνουν στην ντουλάπα και ποτέ δεν θα τα βαρεθώ. Δύσκολα θα αποφασίσω να τα αποχωριστώ και τίποτα ποτέ δεν θα τα αντικαταστήσει όσο και αν προσπαθήσει. Είναι ο λόγος που δεν πέταξα ποτέ καμία λευκή βερμούδα, κανένα μοκασίνι και κανένα chino σε έντονο χρωματισμό.

 

JACK & JONES ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΕ ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑ 29,95 € >

 

 

TOP SECRET ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΟΥΤΕΡ 29,90 € >

Συνδυάζονται εύκολα με τα jean παντελόνια και τις βερμούδες σου. Υποστηρίζουν όλα τα στιλ και είναι το outfit που αξίζει σε κάθε sneaker να το φορέσεις μαζί. Φέρνουν στην ζωή σου την άνοιξη και προμηνύουν το καλοκαίρι. Είναι οι αγαπημένες ρίγες όλων που θα υποστηρίζουν για πάντα την μοναδικότητα και την φρεσκάδα που χαρίζει μία μινιμαλιστική διάθεση στο ντύσιμο. Είναι ο λόγος που δεν θα πετάξεις επίσης ποτέ την καπαρντίνα σου, τα ανοιξιάτικα πεντάτσεπα παντελόνια, κανένα σακάκι και κανένα all star όσο και αν λερωθεί ή σκιστεί. Να τις προσέχεις λοιπόν σαν τα μάτια σου!

 

TOP SECRET ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ 19,90 € >