ORIGINALS

Όσο κοροϊδεύαμε την Αγγλία, στο χάσταγκ #bravoroula γραφόταν ιστορία

Το χάσταγκ #bravoroula ξεπέρασε ακόμα και τα ξεκαρδιστικά παθήματα της Εθνικής Αγγλίας κι εμείς αναζητούμε ορισμένα απ' αυτά τα tweets για να λύσουμε το μυστήριο.

Βρισκόμαστε στο 91ο λεπτό του αγώνα Αγγλία-Ρωσία, όταν ο Βασίλι Μπερεζούτσκι με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ κι ισοφαρίζει σε 1-1. Άλλη μια πρεμιέρα σε Euro με τους Άγγλους να μην καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη, άλλη μια χρυσή αφορμή για γλέντι στα λιοντάρια και τις τεράστιες προσδοκίες τους, οι οποίες γκρεμίζονται από τόσο νωρίς.

Τα αστεία με κεντρικό θέμα το “η Αγγλία είναι για ακόμη μια φορά Αγγλία” κατακλύζουν το Twitter. Τουλάχιστον το δικό μου και το δικό σου timeline, αφού σε ένα παράλληλο σύμπαν, την ίδια ώρα με το Euro είχε εκπομπή κι η Ρούλα Κορομηλά και τη μάχη του Twitter την κέρδιζε η εθνική μας παρουσιάστρια με το hashtag #bravoroula, το οποίο έγινε trending topic, σε αντίθεση με την αρμάδα του Ρόι.

Τι έλεγαν όμως αυτά τα tweets που χάρισαν την επιτυχία αυτή στη Ρούλα; Σκάψαμε βαθιά στο hashatag κι εντοπίσαμε τα καλύτερα.  Απ’ ότι κατάλαβα, καλεσμένοι ήταν ο ΣΤΑΝ κι ο Αντύπας και……..όχι βασικά, μόνο αυτό κατάλαβα.

 

 

 

 

 

16