ORIGINALS

Τα καλύτερα deals στο διαδίκτυο (15/01)

Δύο φορές το μήνα κάνουμε το ίντερνετ άνω κάτω για κουπόνια, ευκαιρίες και προϊόντα που αξίζει να αγοράσεις σε προσφορά.

Χειμερινές αποδράσεις, ο αγώνας του Μάικ Ζαμπίδη, γεύσεις από Μέση Ανατολή και Ιταλία, περιποίηση, φροντίδα αυτοκινήτου κ.α. Αυτός ο Ιανουάριος ξεκινάει δυνατά.

Απόδραση στο Καρπενήσι με -61%

Early checkin, late check out και η ομορφιά του Καρπενησίου εγγυούνται την πιο χαλαρωτική απόδραση. 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με έως δύο παιδιά με πλήρη διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο με μόνο 199 ευρώ. Τι άλλο να ζητήσεις από αυτή τη ζωή;

199 μόνο από 510 ευρώ

Υπερθέαμα Kick Boxing με -33%

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αντιμετωπίζει τον Harun Kina σε μια αναμέτρηση που θα βάλει φωτιά στο ring του Κλειστού Γηπέδου Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do. Είναι μόλις ένα χρόνο μετά την ήττα του στη Ρουμανία που ο Harun Kina προκαλεί τον Έλληνα Πρωταθλητή και διεκδικεί τη ζώνη για τον Παγκόσμιο Τίτλο της Super Kombat στην κατηγορία των 71 kg, που κατέχει ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Δε θες να το χάσεις.

20 από 30 ευρώ

Σκι στο Bansko

Η πιο ολοκληρωμένη επιλογή για σκι στα Βαλκάνια είναι στη γειτονική Βουλγαρία. Αll inclusive οργανωμένη εκδρομή με πρωινό & ημιδιατροφή, spa, wi-fi, parking & δωρεάν μεταφορά στα lifts στο 4* Trinity Bansko SPA Hotel για 2,3 ή 4 διανυκτερεύσεις από 60€/ άτομο! Μόνο τα πέδιλα σου χρειάζεσαι.

Από 60 ευρώ για 2 διανυκτερεύσεις

Γεύσεις Μέσης Ανατολής με 53% έκπτωση

Ζήσε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο “Λιβανέζικο” της Γλυφάδας με ένα πλήρες γεύμα για δύο άτομα.

27 από μόνο 51 ευρώ

Ανδρική περιποίηση με -64%

5€ από 14€ (Έκπτωση 64%) για Τι πιο χρήσιμο και ευχάριστο από ένα ανδρικό λούρεμα με λούσιμο, styling και μία θεραπεία τριχόπτωσης. Στο εξαιρετικό κομμωτήριο «All Cut About» στο Αιγάλεω!!!

5 μόνο από 14 ευρώ

Κοκτέιλ έκπτωση 56%

Το μπαρ “Mind The Gap” στο Κολωνάκι δε χρειάζεται συστάσεις. Industrial αισθητική, επιβλητική μπάρα ζεστές γωνιές με chesterfield καναπέδες και τεράστια πάσσα για πιο speakeasy καταστάσεις. Ο ιδανικός χώρος για να ευχαριστηθείς ένα ή δύο κοκτέιλ.

Από 16 μόνο 9 ευρώ

Ιταλικό με έκπτωση 50%

Ένα ταξίδι στην Ιταλία με ταλιάτα µοσχαρίσια στη σχάρα black angus που συνοδεύεται µε σάλτσα gorgonzola και σπιτικό πουρέ πατάτας µε λαχανικά σχάρας, την ψημένη σε πέτρα pizza al prosciutto, το garganelli με ραγού από ταλιάτα μοσχαρίσια, το Speck & Gorgonzola με σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, gorgonzola, speck (προσούτο καπνιστό), το ριζότο Carnaroli με κρέμα μαύρης τρούφας και μανιτάρια πορτσίνι, αλλά και την σιγομαγειρεμένη στο φούρνο (3,5 ώρες)

30 μόνο από 60 ευρώ

Ένα νέο χόμπι με 52% έκπτωση

Η ιππασία μπορεί κάλλιστα να γίνει το νέο σου χόμπι για το 2015. Ένα άθλημα που σε βοηθάει να καλύψεις μυικές ανισορροπίες, να δυναμώσεις τον κορμό σου, να έρθεις σε επαφή με τη φύση και τα ζώα. Στο κάτω κάτω δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

17 ευρώ μόνο από 35

Περιποίηση αυτοκινήτου με -50%

Ενεργός αφρός που καθαρίζει γρήγορα, γυάλισμα Τροχών με μη σιλικονούχο γυαλιστικό, στέγνωμα στο χέρι, αυτόματο πλύσιμο σασί με υψηλή πίεσή νερού, τρίχρωμοι γυαλιστικοί αφροί, υπερσυμπυκνωμένο νανοκερί, εσωτερικός καθαρισμός. Είσαι σίγουρος ότι περιποιείσαι όπως πρέπει το αυτοκίνητο σου;

25 ευρώ μόνο από 50 (για 5 πλυσίματα μέσα έξω)

Θέατρο με 50% έκπτωση

Η γυναίκα από τις σελίδες του βιβλίου «Η Μητέρα του Σκύλου» μας λέει την ιστορία της, τη ζωή της, σκιαγραφώντας τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες μιας Ελλάδας, που προσπαθεί να τα «βολέψει» σε συνθήκες φτώχειας.

7,7 μόνο από 15 ευρώ

Δίπλωμα οδήγησης με 42% έκπτωση

Αν μάθεις σωστά θα οδηγείς σωστά μια ζωή. Τόσο απλά.

59 ευρώ μόνο από 101

Ειδικά για τους χρήστες του Οneman, το Spartoo προσφέρει 10% επιπλέον έκπτωση για αγορές 100€ και άνω. Coupon code: oneman