ORIGINALS

Τα πουκάμισα είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ντουλάπα σου

9 ξεχωριστές επιλογές από πουκάμισα που θα ανανεώσουν το ντύσιμό σου έξυπνα και οικονομικά.

Αρχικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω μία συγνώμη! Στην προηγούμενη συνάντησή μας υπερασπιζόμουν και καυχιόμουν πόσο συνεπής είμαι πάντα στο εβδομαδιαίο μας ραντεβού ενώ την ίδια ώρα σε άφησα να περιμένεις μία ολόκληρη μέρα μπροστά από την οθόνη σου για τις φρέσκιες προτάσεις μας.

Να ξέρεις πως στο εξής το ραντεβού μας μεταφέρετε πρωί Κυριακής και δεν ευθύνομαι εγώ για την προηγούμενη ασυνέπεια. Ας μην αρχίσω όμως τις δικαιολογίες. Απλά σου υπόσχομαι να μην συμβεί ξανά.

Ένας κύριος άλλωστε δεν σπαταλά ποτέ τον χρόνο του λέγοντας χαζές και ανούσιες δικαιολογίες. Τιμά τον λόγο του, τον συνομιλητή του και τηρεί τις υποσχέσεις του. Σέβεται τον χρόνο των άλλων και προσέχει πάντα την εμφάνισή του.

Λέγοντας για εμφάνιση και συμπεριφορές κυρίων μου ήρθαν κατά νου τα κουστούμια και τα πουκάμισα. Κουστούμια δεν έχω όμως οπότε ας σταθούμε στα πουκάμισα που πλέον σκέφτομαι να πάρω μία δεύτερη ντουλάπα για να τα χωρέσω!

 

Ανδρικό Πουκάμισο “Leandro” Zen & Zen €19.90 €30.00 >

 

 

TOP SECRET ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 29,90 € >

Όπως με μία μεγάλη και απλή συγνώμη μπορείς να σώσεις την κατάσταση από κάθε παρεξήγηση και να αναδείξεις το μεγαλείο σου, κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τα πουκάμισα. Όσο μπερδεμένος και αν είσαι με το ντύσιμο σου ένα πουκάμισο θα σε βγάλει πάντα από την δύσκολη κατάσταση.

 

SELECTED FEMME/HOMME ONE LOU MARINE 32,80 € 41,00 € >

 

 

FUNKY BUDDHA Ανδρικό Πουκάμισο “Bertrand” Funky Buddha € 34.90 € 47.50 >

Πουκάμισα για τις καλές και τις καθημερινές σου στιγμές. Πολλά πουκάμισα για κάθε περίπτωση σε όλα τα χρώματα, τα μοτίβα και σε διαφορετικά υφάσματα. Καρό, jean, μονόχρωμα, πολύχρωμα, λευκά, με ανάγλυφα σχέδια και μαζεμένα μανίκια. Κάποια στιγμή θυμάμαι είχα και ένα κοτλέ. Πόσο ωραίο ήταν εκείνο το πουκάμισο!

 

ESPRIT ΤΖΙΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ COWBOY STYLE ΜΕ STUDS 39,99 € >

 

 

CHEAP MONDAY AIR ΤΖΙΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 34,50 € 69,00 € >

Ποτέ δεν θα σταματήσω να αγοράζω πουκάμισα όσο και αν τα μισώ στο σιδέρωμα. Μεσάτα, φαρδιά, στενά με γιλέκο και καζάκα. Μέσα ή έξω από το παντελόνι, ανοιχτά με ένα t-shirt από μέσα. Μπορείς να τα φοράς ακόμα και με τις φόρμες σου και μέσα από τα φούτερ σου δίνοντας μία άλλη αίσθηση στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το στιλ.

 

TOP SECRET ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 36,90 € >

 

 

WESC ARAK ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 56,00 € 70,00 € > 

Με ένα πουκάμισο θα καταφέρεις να αναδείξεις ακόμα και το πιο βαρετό και συνηθισμένο ντύσιμο από τον χειμώνα μέχρι και το καλοκαίρι. Με σηκωμένα ή κατεβασμένα τα μανίκια σε συνδυασμό με βερμούδα ή οποιαδήποτε μορφή παντελονιού. Διαχρονικά και στιλάτα αξίζει να επενδύσεις σε αυτά.

 

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ MANETTI (ΚΩΔΙΚΟΣ 208099/W029) 65,00 € >