ORIGINALS

Τα sneakers (που) δεν θα σε ξεβολέψουν ποτέ

Μία δημοσιογράφος του ONEMAN πλέκει το εγκώμιο στο παπούτσι που πηγαίνει με τα πάντα χωρίς να τα κοστίζει.

Ένα γρήγορο σκανάρισμα στην ντουλάπα σου και συγκεκριμένα στην παπουτσοθήκη σου, θα δείξει ότι τα sneakers πλειοψηφούν. Εκτός αν είσαι ένα uber αθλητικός τύπος οπότε ναι, σε αυτήν την περίπτωση μάλλον τα αθλητικά κατέχουν τα πρωτεία. Για την ώρα όμως, θα πρότεινα να μην υπεισέλθουμε σε κατηγορίες.

 

Και ο λόγος; Απλός. Έχεις βρει εσύ πιο άνετο και ταυτόχρονα πιο βολικό παπούτσι; Θέλεις να τα πάρουμε ανά περίπτωση; Να τα πάρουμε.

Converse ‘Weapon’ 49 από 99,90€>

 

Περίπτωση πρώτη: Το casual ντύσιμο

Από τζιν μέχρι φόρμα και τούμπαλιν, τα sneakers μπορούν να πάρουν την εμφάνισή σου και να την ανεβάσουν έναν πόντο πιο πάνω. Να δώσουν λίγο χρώμα, λίγο γούστο, λίγο στυλ τέλος πάντων.

 

Rifle ‘Rifle’ 41,90 >

 

Converse ‘Star Player’ 19 από 59,90€ >

 

Περίπτωση Δεύτερη: Το professional ντύσιμο

Προσοχή εδώ, δεν εννοώ να φορέσεις κουστούμι και από κάτω πολύχρωμο ή animal print sneakers. Αναφέρομαι σε εκείνο το μονόχρωμο και άνετο ζευγάρι που θα απογειώσει το προσωπικό σου στυλ και θα σου δώσω μία ευελιξία στους χώρους. Μεταξύ μας, είναι από τις πιο ωραίες αντιθέσεις που μπορείς να κάνεις στην εμφάνισή σου.

Και από τις λιγότερο εκκεντρικές.

 

Mr Fred ‘Frank Black’ 35 από 59€ >

 

Converse ‘Chusk Taylor’ 55,90 από 79,90€ >

 

Περίπτωση Τρίτη: Το καλό ντύσιμο

Τώρα πιθανότατα γελάς. Αλλά, το εννοώ. Σκέψου πόσο ωραία μπορείς να ‘παίξεις’ με  το αυστηρό και καθωσπρέπει. Προφανώς και το sneakerάκι που θα βάλεις σε αυτήν την περίπτωση θα είναι από τα πιο καλά του είδους, αλλά και πάλι.

Θα είναι sneakers.

 

Vans ‘Authentic Bordeaux’ 67€ >

 

 

Mr Fred ‘Mort Blue’ 35 από 59€ >

 

Όταν η συζήτηση έρχεται στα sneakers ουδείς μπορεί να είναι αντικειμενικός. Κακά τα ψέμματα. Έχεις βρει πολλά παπούτσια εσύ που να μπορείς να τα βάλεις με τα πάντα όπως προανέφερα; Στοιχηματίζω στο όχι. Ωστόσο η αίγλη των sneakers δεν σταματά εκεί. Είναι και το θέμα της τιμής που τα καθιστά κυρίαρχο στην αγορά.

 

Camper ‘Peu Cami’ 144 από 166€ >

 

 

Gant ‘Ace’ 99€ >

 

Όταν για παράδειγμα, με πολύ μικρότερο μπάτζετ από αυτό των 100 ευρώ, μπορείς να βγάλεις πέντε με έξι συνδυασμούς την εβδομάδα, τότε δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη το όλο θέμα.

Διαφωνείς;

 

Mr Fred ‘Bruno Khaki’ 59 από 79€ >