ORIGINALS

Τα T-shirt που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Χωρίς να 'ρίξουν' την τσέπη σου. Το ONEMAN εντόπισε εκείνες τις προσφορές που συμφέρει να μπουν στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Αυτό το καλοκαίρι, θα είναι μαγικό.

Η κατήφεια των ημερών με έχει εκνευρίσει τόσο πολύ που πραγματικά, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φτιάξω ένα event από αυτά που μεσουρανούν αυτήν την περίοδο στο Facebook με τίτλο “Ξαναφέρνουμε το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ” και να σε προσκαλέσω να κάνεις ατέντ. Δεν είναι πια δυνατόν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πια από τη σφαίρα της τηλεόρασης  φαντασίας. Είμαστε περικυκλωμένοι από ένα μάτσο αντιεποχιακών (εκ του “αντισυστημικός” -ναι, και εγώ απορώ ποιοι με κάνουν παρέα) που βάλθηκαν να “ρίξουν” το καλοκαίρι και μάλιστα, όσο πιο εντυπωσιακά γίνεται. Μέχρι και ο καιρός ήταν σε κάποια φάση μαζί τους. Σχεδόν όλος ο Ιούνιος μας βρήκε με μακρυμάνικο. Ε, φτάνει πια.

Σε προλαβαίνω: Επειδή πιθανότατα είσαι έτοιμος να με κράξεις που μίλησα για ψώνια, τη λέξη “τζιζ” των ημερών, δεν εννοώ να αγοράσεις σκάφος. Στα απολύτως απαραίτητα αναφέρομαι.

T-Shirt Vintage Car 12,90€ από 29,90€ >

 

Σε αυτά που αγοράζεις κάθε καλοκαίρι πριν εξαφανιστείς σε μία ηλιόλουστη παραλία με μοναδικό δίλημμα αν θα παίξεις ρακέτες ή beach volley και μοναδικό κόλλημα-προβληματισμό να βρεις τη λέξη στο επτά κάθετα.

T-Shirt Feeling Casual 14,90€ από 29,90€ >

 

Μην μπαίνεις λοιπόν σε θέση επίθεσης. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Αυτή η επίθεση μας έχει ταράξει αυτές τις ημέρες. Ψάχνουμε μανιωδώς να βρούμε ένα λόγο αν την “πούμε” στον άλλο γιατί εμείς ξέρουμε και αυτός όχι. Μπούρδες. Το κάνουμε γιατί δεν περνάμε καλά. Καθόλου. Και ψάχνουμε εναγωνίως κάποιον ή κάτι να ξεσπάσουμε.

T-Shirt Andriano Celentano 9€ από 18€ >

 

Την ησυχία σου δεν πρόκειται να τη βρεις με το να προκαλέσεις την ταραχή του άλλου. Άσε που δεν υπάρχει μεγαλύτερη σωτηρία από εκείνη της βουτιάς στη θάλασσα. Της βουτιάς σε παγωμένη θάλασσα επίτρεψέ μου να συμπληρώσω.

T-Shirt Culdesac Culture 29,40€ από 49€ >

 

Κάπου εδώ, θα ήθελα να προσθέσω και το εξής: Όταν είσαι διακοπές, πράγματι, δεν σε νοιάζει να είσαι ντυμένος στην πένα. Αυτή η άποψη σημειωτέον, είναι unisex, δεν την έχεις μονοπώλιο. Ισχύει και στις γυναίκες. Μην νομίσεις λοιπόν ότι δεν σε καταλαβαίνω.

T-Shirt Pepular 19,50€ από 39€ >

 

Από την άλλη, βάζω στοίχημα ότι το να πας διακοπές με ένα καινούριο t-shirt ή ένα καινούριο μαγιό που έχεις αγοράσει φθηνά, κάθε άλλο παρά θα σε χαλάσει. Ίσα ίσα. Θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση. Όλοι βαριόμαστε να φοράμε τα ίδια και τα ίδια.

T-Shirt Just Polo 14,89€ από 29€ >

 

Το ότι είμαστε διακοπές, δεν σημαίνει ότι δεν προσέχουμε τον εαυτό μας.Σημαίνει ότι πρέπει να νιώθουμε ελεύθεροι και να μην πιεζόμαστε. Plus, ότι οφείλουμε να κάνουμε πράγματα που θα μας ανεβάσουν. Και εμάς και την αυτοπεποίθησή μας.

T-Shirt KM 16,90€ >

 

Όταν τριγύρω βασιλεύει η κατήφεια και η κινδυνολογία, όταν η απογοήτευση και η κακή διάθεση έχουν γίνει οι καλύτερες φίλες σου (και μου) το να έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις έστω και ένα tshirt, είναι μεγάλο πράγμα για την αυτοπεποίθησή σου.

T-Shirt Brokers 14,70€ από 21€ >

 

Είμαι σίγουρη ότι δεν διαφωνείς. Αν πάλι το κάνεις, τότε σκέψου την τελευταία φορά που αγόρασες κάτι που σου πήγαινε. Και αυτή τη φιλοφρόνηση δεν την “άκουσες” μόνο από τον καθρέφτη σου αλλά και από τους φίλους σου που σε ρώτησαν από πού το αγόρασες, από τις φίλες ή τις aka wannabe κάτι περισσότερο γνωστές σου ή από το κορίτσι σου.

T-Shirt Footshirt La Mano de Dios 24€ >

 

 

T-Shirt Footshirt Mourinho 24€ >

 

Προφανώς και ένιωσες. Για ποιο λόγο λοιπόν να στερείς από τον εαυτό σου αυτό το συναίσθημα; Ειδικά όταν μπορείς να το αποκτήσεις δίνοντας λίγα χρήματα;

Προσοχή: Μην το φτάσεις στο άλλο άκρο και μετά δεν έχεις για διακοπές. Άφησε το πορτοφόλι σου να αποφασίσει μέχρι πού σε παίρνει.

Σε αυτό το σημείο είναι που εύχομαι καλές διακοπές. Πριν το κάνω, θα κλείσω όπως ακριβώς ξεκίνησα (για το καλό).

Τώρα, μάλιστα, μπορώ να το πω: Καλές διακοπές!