Την τσάντα γραφείου δεν θα την ξαναϋποτιμήσεις, την τσάντα γραφείου

Μία ωδή στο πιο βασικό αξεσουάρ του επαγγελματικού σου προφίλ και δέκα ιδέες για να ανανεώσεις το στυλ σου (χωρίς να 'ξηλώσεις' την τσέπη σου).
SHARES

Είναι όπως στο σχολείο. Και όχι, μιλάμε σοβαρά τώρα καμία πλάκα. Ένα rewind στις χρονιές του σχολείου και αμέσως θα καταλάβεις το point μου. Διότι αν στα 11 σου είχες την απαίτηση να εμφανιστείς στην τάξη έχοντας στην πλάτη σου την τελευταία λέξη της μόδας ή την πιο ροκ ή την πιο μποέμ ή τέλος πάντων την όποια τσάντα ανταποκρινόταν στο στυλ που ακολουθούσες εκείνη την εποχή, τότε σκέψου τι θα πρέπει να γίνεται τώρα με την αντίστοιχη εμφάνισή σου στο γραφείο.

Τι, όχι;

 

Camel Active 119,90€ >

 

Calvin Klein Messenger 154€ >

 

Προφανώς και ναι. Γιατί αν η εμφάνιση σε έναν άντρα είναι το 'α', η αντίστοιχη επαγγελματική του εμφάνιση είναι το 'α' και το 'ω' του. Και μάλιστα, ανεξαρτήτως επαγγέλματος.

 

 

Jost 157€ >

 

Funky Buddha 49,90€ >

 

Τόσο, οι 'βολεμένοι' δηλαδή εκείνοι που το ίδιο το επάγγελμά τους απαιτεί μία καλή εμφάνιση και άρα δεν μπορούν παρά να είναι καλοντυμένοι και προσεκτικοί με το στυλ τους, όσο και τα 'ελεύθερα πνεύματα' δηλαδή αυτοί που ό,τι κάνουν το κάνουν από προσωπική επιθυμία (συγχαρητήρια από μένα) κατά κάποιον τρόπο οφείλουν να κυκλοφορούν στο χώρο εργασίας τους με μία τσάντα αν μη τι άλλο ευπαρουσίαστη.

 

Funky Buddha 35,90€ >

 

Funky Buddha 39,90€ >

 

Ted Lapidus 133,60 από 167€ >

 

Ucon Acrobatics 105€ >

 

Γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Γιατί μία στυλάτη τσάντα γραφείου φανερώνει έναν άντρα με υψηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Και γιατί αλήθεια, μόνο θετικά πρόσημα μπορεί να λάβει μία τέτοιου είδους προσοχή στυλ. Με άλλα λόγια, κακώς ακόμα το συζητάμε και δεν έχεις ακόμα φροντίσει να τικάρεις το συγκεκριμένο τετραγωνάκι του στυλ σου.

 

Ucon Acrobatics 70€ >

 

 

Beverly Hills Polo Club 178€ >

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Μουζάλας στο NEWS 247: Διαστρεβλώνουν ό,τι λέω για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για βλακώδη εκστρατεία και προπαγάνδα εις βάρος της κυβέρνησης με επίκεντρο το προσφυγικό και τη διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων κάνει λόγο ο αν. υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, προειδοποιώντας όσους τρέφουν το τέρας του λαϊκισμού. Το μόνο σχέδιο που μπορεί να ωφελήσει την Ελλάδα και να ελαφρύνει τα νησιά είναι να εφαρμοστεί η συμφωνία με την Τουρκία, ξεκαθαρίζει και καλεί όλα τα μέρη να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τι αναφέρει για τα δικά του λάθη και τα προβλήματα που προκάλεσε η απειρία του κρατικού μηχανισμού

Όσα λένε οι άνδρες μεταξύ τους

Ο μεγάλος δίνει συμβουλές στον μικρό για το τι... δεν πρέπει να κάνει και ο μικρός γίνεται παλιός και εξηγεί στον νέο πως έχουν τα πράγματα στον Παναθηναϊκό. Μπουρούσης και Παππάς ανταλλάσσουν συμβουλές και μοιράζονται όνειρα και στόχους.

Παζάρι ΔΝΤ - Βερολίνου με το βλέμμα στις γερμανικές κάλπες

Ούτε ο Σόιμπλε θέλει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, τουλάχιστον όχι πριν τις εθνικές εκλογές στη Γερμανία το Σεπτέμβριο. Η ένταξη του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα δεν αποτελεί πονοκέφαλο μόνο για την Αθήνα αλλά και το Βερολίνο

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.