Την τσάντα γραφείου δεν θα την ξαναϋποτιμήσεις, την τσάντα γραφείου

Μία ωδή στο πιο βασικό αξεσουάρ του επαγγελματικού σου προφίλ και δέκα ιδέες για να ανανεώσεις το στυλ σου (χωρίς να 'ξηλώσεις' την τσέπη σου).
SHARES

Είναι όπως στο σχολείο. Και όχι, μιλάμε σοβαρά τώρα καμία πλάκα. Ένα rewind στις χρονιές του σχολείου και αμέσως θα καταλάβεις το point μου. Διότι αν στα 11 σου είχες την απαίτηση να εμφανιστείς στην τάξη έχοντας στην πλάτη σου την τελευταία λέξη της μόδας ή την πιο ροκ ή την πιο μποέμ ή τέλος πάντων την όποια τσάντα ανταποκρινόταν στο στυλ που ακολουθούσες εκείνη την εποχή, τότε σκέψου τι θα πρέπει να γίνεται τώρα με την αντίστοιχη εμφάνισή σου στο γραφείο.

Τι, όχι;

 

Camel Active 119,90€ >

 

Calvin Klein Messenger 154€ >

 

Προφανώς και ναι. Γιατί αν η εμφάνιση σε έναν άντρα είναι το 'α', η αντίστοιχη επαγγελματική του εμφάνιση είναι το 'α' και το 'ω' του. Και μάλιστα, ανεξαρτήτως επαγγέλματος.

 

 

Jost 157€ >

 

Funky Buddha 49,90€ >

 

Τόσο, οι 'βολεμένοι' δηλαδή εκείνοι που το ίδιο το επάγγελμά τους απαιτεί μία καλή εμφάνιση και άρα δεν μπορούν παρά να είναι καλοντυμένοι και προσεκτικοί με το στυλ τους, όσο και τα 'ελεύθερα πνεύματα' δηλαδή αυτοί που ό,τι κάνουν το κάνουν από προσωπική επιθυμία (συγχαρητήρια από μένα) κατά κάποιον τρόπο οφείλουν να κυκλοφορούν στο χώρο εργασίας τους με μία τσάντα αν μη τι άλλο ευπαρουσίαστη.

 

Funky Buddha 35,90€ >

 

Funky Buddha 39,90€ >

 

Ted Lapidus 133,60 από 167€ >

 

Ucon Acrobatics 105€ >

 

Γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Γιατί μία στυλάτη τσάντα γραφείου φανερώνει έναν άντρα με υψηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Και γιατί αλήθεια, μόνο θετικά πρόσημα μπορεί να λάβει μία τέτοιου είδους προσοχή στυλ. Με άλλα λόγια, κακώς ακόμα το συζητάμε και δεν έχεις ακόμα φροντίσει να τικάρεις το συγκεκριμένο τετραγωνάκι του στυλ σου.

 

Ucon Acrobatics 70€ >

 

 

Beverly Hills Polo Club 178€ >

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Μάκιστο. Κάηκε σπίτι

Στις αυλές των πρώτων σπιτιών έφτασαν οι φλόγες στη μαρτυρική Μάκιστο της Ηλείας, ενώ κάηκε μία εγκαταλελειμμένη οικία. Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες, οι πυροσβέστες κατάφεραν να απομακρύνουν τον κίνδυνο για το χωριό, ωστόσο θα επιχειρούν όλη νύχτα

Υπέρβαροι παίκτες και αποκρουστικό σύνολο!

Δικαιολογίες υπάρχουν, όμως για το απαράδεκτο αγωνιστικό πρόσωπο έχει μεγάλες ευθύνες ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Τσάρλυ σχολιάζει με σκληρή γλώσσα το "πράσινο" αγωνιστικό πλάνο, τους πληρωμένους, αλλά υπέρβαρους παίκτες και προτείνει λύσεις πριν να είναι αργά.

Το νέο συγκλονιστικό βίντεο του δυστυχήματος και η έκθεση για τη μοιραία Πόρσε

Τι αποκαλύπτει η έκθεση πραγματογνωμοσύνης για το φρικτό δυστύχημα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο στις 26 Φεβρουαρίου. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα για την ασύλληπτη τραγωδία, με τους τέσσερις νεκρούς, στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας. Πόσο έτρεχε ο 24χρονος οδηγός, υπήρξε πρόβλημα με τα ελαστικά;

 
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.