ORIGINALS

Το backpack σου και σε όλες τις παραλίες

Μία δημοσιογράφος του Oneman γράφει και σου προτείνει εκείνο του αξεσουάρ δεν θα σε αφήσει εκτεθειμένο, όσο δύσβατη και αν είναι η απόδραση που θα έχεις επιλέξει.

Το φαινόμενο σακίδιο και η επιρροή του στην καθημερινότητα του αντρικού στυλ είναι τέτοια ώστε τώρα που σου γράφω να νιώθω ότι το αδικώ κάπως με τον τίτλο που έβαλα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, το backpack για έναν άντρα είναι κάτι παραπάνω από το πιο άνετο και ευρύχωρο μέσο για να μεταφέρει όλη του την πραμάτεια σε ένα φανταστικό τριήμερο στα Κουφονήσια ή τον Όλυμπο ή τη Μύκονο ή την Γκιόνα.

Μεταξύ μας, την πλάκα που παθαίνουμε εμείς οι γυναίκες με το look κουστούμι και backback (κομψό, όχι του σχολείου, μην παρεξηγηθώ) δεν μπορώ να σου την περιγράψω. Και δεν μπορώ γιατί σου αξίζει να τη ζήσεις και να την δεις ιδίοις όμμασι με εσένα στο ρόλο του μοντέλου.

 

MI- PAC 65,90€ >

 

 

HERSCHEL SUPPLY 95,20 ΑΠΟ 119€ >

 

 

FRANKLIN & MARSHALL 94€ >

 

Παρόλα αυτά, επειδή τώρα που επιτέλους ο καιρός εδέησε να αφήσει τα σύννεφα και τις χαμηλές θερμοκρασίες και να μας δώσει μερικούς πολύ καλούς λόγους να πάρουμε το δισάκι μας και να ξεκινήσουμε τις εξορμήσεις, δεν μπορώ να μην φτιάξω ένα κείμενο που θα μιλά για τη σημαντικότητά αυτού του αξεσουάρ. Που πέρα από κομψό και απύθμενο στυλ (θα το γράφω για πάντα) σου δίνει και την δυνατότητα να αποθηκεύσεις και να κουβαλήσεις όλα σου τα απαραίτητα. Εύκολα και άνετα. Κυρίως το δεύτερο.

 

MI-PAC 65,90€ >

 

HERSCHEL SUPPLY 92 ΑΠΟ 115€ >

 

MI – PAC 65,90€ >

Σε περίπτωση που ακόμα το σκέφτεσαι, θέλω πριν κλείσω, να σου πω ότι η αγορά ενός backpack θα σου προσφέρει την πιο γρήγορη απόσβεση που θα κάνεις στη ζωή σου. Και δεν υπερβάλλω.

 

FRANKLIN & MARSHALL 89€ >

 

VANS 40€ >

 

 

HERSCHELL SUPPLY 95,20 ΑΠΟ 119€ >

 

MI- PAC 35,90€ >

Καλά ταξίδια παιδιά!