ORIGINALS

Το καλοκαιρινό στιλ θα κριθεί στα ρολόγια

Το Oneman γράφει τον επίλογο του καλοκαιρινού στιλ και σου προτείνει 8 πρωτότυπες και διαφορετικές επιλογές σε ρολόγια χειρός.

Περίεργο πράγμα η ώρα. Άλλοτε την σπρώχνεις και προσπαθείς να επιταχύνεις το πέρασμα της και άλλοτε πάλι θα έδινες τα πάντα να την σταματήσεις και να μην πάρει τίποτα απ’ όσα νωρίτερα σου χάρισε και απολαμβάνεις. Αυτή είναι και η γοητεία της άλλωστε αφού όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.

Καλά εντάξει μπορεί να καταντώ και γραφικός αλλά είναι μυστήριο πράγμα η ώρα. Από το σχολείο θυμάμαι ήταν μόνιμο θέμα συζήτησης. “Τι ώρα βγαίνουμε;”, “Πότε χτυπάει;”, “Ποια ώρα την έχουμε αυτή;”, “Πάλι 7ωρο σχολάμε σήμερα;”! Τόσες πολλές φράσεις για τόσα διαφορετικά θέματα συζήτησης με επίκεντρο την ώρα και τον χρόνο.

Δεν μπορώ να σκεφτώ επίσης και κάποιο άλλο αξεσουάρ που να έχει σχέση με την ώρα και να προσδίδει μία τόσο διαφορετική προσέγγιση του στιλ όπως το ρολόι χειρός. Τόσες πολλές παραλλαγές, τόσα πολλά υλικά, λουράκια, μπρασελέ, και άπειροι συλλέκτες να ξοδεύουν περιουσίες ολόκληρες για να εξασφαλίσουν κάτι όλο και πιο σπάνιο, στιλάτο και διαφορετικό. Τα νέα ξύλινα αντικείμενα που έχουν προκαλέσει χαμό τα έχεις παρακολουθήσει και σε έχουν γοητεύσει. Πρώτα γυαλιά ηλίου, μετά παπιγιόν και τώρα και ρολόγια. Το ξύλο ήταν πάντα γοητευτικό.

Αυτά σκέφτηκα, και νομίζω ότι παρακάτω ακολουθεί μία από τις ωραιότερες συλλογές που έψαξα ποτέ να βρω για να δημιουργήσω την πιο στιλάτη σχέση με τον χρόνο και την ώρα.

 

KOMONO ESTELLE CORK UNISEX ΜΑΥΡΟ ΡΟΛΟΙ 99,95 €  (20% off) 80,00 €

 

KOMONO WINSTON ΣΟΥΕΝΤ ΡΟΛΟΙ 99,95 € (20% off) 80,00 €

 

ΡΟΛΟΙ GREY STONE 129,04€ (24% off) 98,00€

 

KOMONO WINSTON HERITAGE ΡΟΛΟΙ ΣΕ DENIM ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ 99,95 €  (20% off) 80,00 €

 

ΡΟΛΟΙ ZIRRO – SLIM BLACK 68,00€

 

ΞΥΛΙΝΟ ΡΟΛΟΙ ZIRRO – ANTIQUE 78,00€

 

ΞΥΛΙΝΟ ΡΟΛΟΙ ZIRRO – TRIANGLE 82,00€

 

ΞΥΛΙΝΟ ΡΟΛΟΙ ZIRRO – ZEBRA 82,00€