ORIGINALS

Το μαγιό είναι η πιο τίμια αγορά που θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι

Μία δημοσιογράφος του Oneman σου δίνει δέκα προτάσεις (με έκπτωση) για να κάνεις απόσβεση ώσπου να πεις 'παραλία'.

Η παρέα του Μάθιου Μακόναχι με τον Λανς Άμστρονγκ στην κεντρική φωτογραφία του σημερινού θέματος, αποδεικνύει δύο από τις πιο ξακουστές φιλοσοφίες αυτής της ζωής: ότι δηλαδή, ‘όταν έχεις τον ήλιο με το μέρος σου, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά’ και ότι ‘το καλοκαίρι, το τρίπτυχο μπύρα – πίτσα – μπάλα διασκευάζεται σε παραλία – ξαπλώστρα – σχολιασμός μπικίνι’.

Όχι, όχι δεν υποννοώ ότι το γελάκι που έχουν αμφότεροι στη φωτογραφία σημαίνει ότι η ακριβώς απέναντί από αυτούς λήψη, θα είχε μία κοπέλα με τρομερό σώμα να διασχίζει οριζοντίως την πλαζ. Παρεμπιπτόντως, εγώ την κάνω εικόνα να φοράει ολόσωμο μαγιό. Αλήθεια δεν ξέρω γιατί. Τέλος πάντων. Η ουσία στην οποία θέλω να καταλήξω είναι η απλή μία: Το καλοκαίρι είναι αυτή η εποχή που το μοναδικό που δίκαια μπορεί να σε απασχολεί είναι ένα μαγιό. Και τίποτα άλλο.

 

NIKE 17,90 ΑΠΟ 29,90€ >

 

NORTH SAILS 31,90 ΑΠΟ 52,50€ >

 

REPUBLIC 9,90 ΑΠΟ 19,90€ >

 

ΦOYTA ΠΕΤΣΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 19,90€ >

 

Μαγιό δικό σου, μαγιό της κοπέλας στην ξαπλώστρα απέναντι, μαγιό γενικότερα. Αυτό είναι το μοναδικό μέλημα που σου συγχωρείται και κατά κάποιον τρόπο σου επιβάλλεται να έχεις. Κατά τα άλλα, σκοτούρες, δουλειές, άγχη, χρέη, οτιδήποτε σε βασανίζει και σε κολλάει, την εποχή που διανύουμε έχεις κάθε δικαίωμα να το παραδόσεις στον καύσωνα. Ξέρει αυτός τι θα τα κάνει.

 

 

SWIWI 40,80 ΑΠΟ 48€ >

 

SUPREMACY 37,80 ΑΠΟ 42€ >

 

CHAMPION 16,90 ΑΠΟ 34,90€ >

 

Γι αυτό το λόγο, άσε την γκρίνια, τη μιζέρια ή ό,τι άλλο σε έχει πιάσει, πάρε το μαγιό σου, πάρε και άλλο ένα για να αλλάξεις και εξαφανίσου.

 

 

SHIWI 35,70 ΑΠΟ 42€ >

 

JUST POLO ΠΕΤΣΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 32,40€ >

 

REPUBLIC 29,90€ >

Καλέ βουτιές!