ORIGINALS

Το στιλ του καλοκαιριού παίζεται ξεκάθαρα στις βερμούδες

Το Oneman διοργανώνει διαγωνισμό βερμουδision και ψηφίζει τις 10 ωραιότερες βερμούδες του διαδικτύου

Και καλά εγώ έχω πολλά στο κεφάλι μου και το ξέχασα. Εσύ όφειλες όμως να με βοηθήσεις και να μου υπενθυμίσεις ότι δεν βγαίνουμε έξω χωρίς παντελόνι!

Προφανώς και δεν εννοώ ότι σου είπα με κάποιον τρόπο να βγεις έξω με τα εσώρουχα αλλά μετά από μπλούζες, πουκάμισα, σακάκια, παπούτσια και εσπαντρίγιες σειρά λόγω εποχής έχουν οι βερμούδες και εσύ ούτε που σκέφτηκες να ρωτήσεις. Η αλήθεια είναι πως περίμενα μία κάπως πιο ενεργή συμμετοχή από εσένα. Δεν πειράζει όμως και σε συγχωρώ!

Βερμούδες για σήμερα λοιπόν και οι διαθέσιμες επιλογές του διαδικτύου ήταν άπειρες και ξεχύθηκαν μπροστά μου με μανία. Είχα αρχίσει να ζαλίζομαι και μιας και η ευθύνη ήταν μεγάλη, χρειαζόμουν ένα γερό ξεσκαρτάρισμα.

 

TROLL ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΟΡΤΣ 24,90 € >

 

 

ESPRIT ΤΖΙΝ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ 39,99 € >

Επηρεασμένος από την Eurovision, τους προκριματικούς και τις ψηφοφορίες για να ελαφρύνω την κατάσταση διοργάνωσα στο γραφείο “εβδομάδα βερμούδας”. Ζήτησα την βοήθεια των αγαπητών συντακτών και όπως ήταν αναμενόμενο δεν μου αρνήθηκαν. Ψήφισαν και ήδη έχετε παρακολουθήσει κάποια από τα πρώτα αποτελέσματα.

 

Ανδρική Βερμούδα “Summer Party” Funky Buddha €34.90 €44.90 >

 

 

BAKERS DOZEN ΑΝΔΡΙΚΗ ΓΚΡΙ ΒΕΡΜΟΥΔΑ 46,50 € >

 

 

ESPRIT ΤΖΙΝ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ 39,99 € >

Κομψές, στιλάτες, δροσερές και ανανεωτικές. Είναι η κατάλληλη εποχή να μεταβείς στο καλοκαιρινό street style και να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου φούτερ ή πουκάμισα με κοντές jean ή υφασμάτινες βερμούδες. Οφείλεις να τις βγάλεις από την ναφθαλίνη και να τις εντάξεις και πάλι στο καθημερινό σου ντύσιμο.

 

Ανδρική Βερμούδα ”Zumper” Funky Buddha €54.90 >

 

 

G-STAR ROVIC ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 115,00 € >

Τα navy ρούχα που σου διδάξαμε σε προηγούμενο άρθρο δημιουργούν μαζί τους τον απόλυτο συνδυασμό και μπορεί να απογειώσει το στιλ σου. Το σακάκι σου δεν θα δείχνει το ίδιο, μουντό και συντηρητικό. Πρέπει να το τολμήσεις.

 

Ανδρική Τζιν Βερμούδα “Thrill” Camaro €29.90 €39.90 >

 

 

REPLAY ΧΑΚΙ ΒΕΡΜΟΥΔΑ 99,00 € >

Όσο για τα παπούτσια, σε περίπτωση που ρωτάς, ήδη σου έχουμε προτείνει τα καλύτερα. Οι εσπαντρίγιες, τα all star και όλα τα καλοκαιρινά sneakers που παρουσιάσαμε την προηγούμενη φορά θα ταιριάξουν γάντι. Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως και κάποια boat shoes να μην ήταν άσχημα.

 

G-STAR ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΖΙΝ ΒΕΡΜΟΥΔΑ 119,00 € >