ORIGINALS

Βάλε το τρέξιμο στην καθημερινότητά σου (και την γκαρνταρόμπα σου)

Μία ωδή στο άθλημα που σου χαρίζει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ενέργειας, εκτόνωσης και εκγύμνασης.

Κάθε φορά που ακούω ένα φίλο, ένα συνάδελφο, τους γονείς μου, ακόμα και εμένα την ίδια να απαντάω στην ερώτηση ‘τι κάνεις’ με ένα ‘καλά, εδώ στο τρέξιμο’ με πιάνουν τα νεύρα μου. Όχι τόσο γιατί αυτή η χιλιοειπωμένη απάντηση κρύβει μία μιζέρια και μία κακομοιριά αλλά κυρίως γιατί κάθε φορά που την ακούω σκέφτομαι πόσο πιο ήρεμος θα ήταν ο κόσμος αν έδινε την εν λόγω απάντηση με την κυριολεκτική της έννοια.

 

Παντελόνι Freddy Lungo 40,41 από 44,90€ >

 

Κοντομάνικη μπλούζα Under Armour Graphic 25€ >

 

 

Αθλητικά παπούτσια nike 62,90 από 89,90€ >

 

Δηλαδή, το ‘καλά, εδώ στο τρέξιμο’ να λεγόταν με φόντο ένα στάδιο ή ένα δρόμο και να συνοδευόταν από ένα ελαφρύ χοροπηδητό για να μην χαθούν οι παλμοί. Δεν έχει υπάρξει φορά που να έχω νιώσει πιεσμένη ή στρεσαρισμένη και να μην έχω ηρεμήσει μετά από ένα 20λεπτο τρεξίματος.

 

Κοντομάνικη μπλούζα Puma Running 17,49 από 24,99€ >

 

 

Παντελόνι Adidas F50 37,32 από 62,20€ >

 

Κοντομάνικη μπλούζα under Armour 30€ >

 

Προς Θεού, δεν λέω να γίνουμε όλοι πρωταθλητές. Ούτε να κάνουμε ρεκόρ. Πιστεύω ακράδαντα ωστόσο ότι σε όλους, λίγος καθαρός αέρας θα έκανε καλό. Γιατί κακά τα ψέμματα όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη αποσυμπίεση, από λίγες περισσότερες ανάσες.

 

 

Αθλητικά παπούτσια Nike Roshe NM 90,90 από 129,90€>

 

Αθλητικά παπούτσια Mizuno 148 από 185€ >

 

Σορτς Under Armour 40€ >

 

Αθλητικά παπούτσια Asics 103€ >

 

Υπάρχουν αθλήματα και αθλήματα. Υπάρχουν αυτά που θα σε βάλουν κάτω μέχρι να πειθαρχήσεις, υπάρχουν και εκείνα που θα σε αφήσουν ελεύθερο να γνωρίσεις τον εαυτό σου και τα όριά του. Το τρέξιμο, όταν είναι ερασιτεχνικό ανήκει προφανώς στη δεύτερη κατηγορία. Και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας του, είναι το μοναδικό που δεν χρειάζεται ούτε συνδρομές ούτε ωράρια. Το μόνο που θέλει είναι λίγο να το αγαπήσεις και να το βάλεις στην καθημερινότητά σου. Τώρα που ανοίγει ο καιρός, σου προτείνω να το δοκιμάσεις. Ακόμη και τρεις ανάσες παραπάνω να πάρεις, κερδισμένος θα βγεις.

 

Κοντομάνικη μπλούζα Under Armour 30€ >

 

Αθλητικά παπούτσια Asics 72€ >