ORIGINALS

Βοτσαλάκι βοτσαλάκι για εμένα το έφτιαξα

To Oneman αναλαμβάνει χρέη διακοσμητή και προτείνει 8 οικονομικά αντικείμενα που θα ανανεώσουν τον χώρο και την ψυχολογία σου.

Έχουν ξοδέψει τόνους από μελάνι οι συντάκτες του Oneman στην προσπάθεια τους να ορίσουν το στιλ. Δεν χρειάζεται να σας τα λέω εγώ κάθε φορά τα βλέπετε και μόνοι σας. Άντρες και γυναίκες έχουν περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες για να το διαμορφώσουν. Ακόμα και εσύ έχεις ξοδέψει ώρες και ώρες μέσα σε κάποιο δοκιμαστήριο να αλλάζεις παντελόνια και μπλουζάκια. Ακολουθείς την μόδα πιστά και έχεις καταφέρει να ξεχωρίσεις με το δικό σου προσωπικό στιλ. Ελπίζω δηλαδή πως θα τα έχεις καταφέρει.

Το σπίτι σου όμως πως τα πάει από στυλ ;  Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες ψώνια για το σπίτι σου; Και δεν εννοώ το σούπερ μάρκετ του Σαββάτου.

Σου αρέσει που έχεις καταφέρει ο χαρακτήρας σου να προσδιορίζει το προσωπικό σου στυλ στο ντύσιμο. Μια βόλτα στην ντουλάπα σου ισοδυναμεί με μια βόλτα στο σαλόνι σου για να καταλάβουν την ψυχοσύνθεσή σου. Ζωντανή απόδειξη ότι τα έχεις και τα δύο ακατάστατα. Πολύ συχνά άλλωστε η ντουλάπα σου δειγματίζει το εσωτερικό της πάνω στον καναπέ και τις πολυθρόνες. Αν έχεις!

Ρολόι Τοίχου Watch Me – Normann Copenhagen 40,00 €

Το στιλ δεν είναι μόνο για τα ρούχα σου. Το σπίτι σου το έχει εξίσου ανάγκη.

Aυτοκόλλητο Tοίχου & Κρεμάστρα Vinyl – Domestic 73,00 €

Στιλ προσδιορισμένο από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε λέω ακατάστατο.

Καθρέπτης Αντικέ χρυσός  40.00 € 53.00 €

Ο καναπές σου, οι κουρτίνες, το πατάκι του μπάνιου και οι μαξιλαροθήκες είναι o χαρακτήρας που πρέπει να υποστηρίζεις. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαψες τους τοίχους;

Πίνακας – καμβάς “ποδήλατα” 70.80 € 88.20 €

Οι συσκευές, οι τοίχοι και τα αντικείμενα σε αυτούς είναι κομμάτια δικά σου. Το παρελθόν, το παρόν και εσύ συνυπάρχετε αρμονικά. Ευτυχώς δεν έχουν στόμα να μιλήσουν.

Φωτιστικό Επιτραπέζιο inart 34.60 € 49.50 €

 

Χαλιά Heatset Μηχανής Μαρόκο Α240Α White από 35€

Αγαπώ τους ανθρώπους που ασχολούνται με το σπίτι τους. Που αφιερώνουν χρόνο και το διαμορφώνουν γωνιά-γωνιά. Και ας μην το καθαρίζουν!

Μαξιλάρι “A great day is coming” 22,00 €

Σετ 7τμχ Καράφα Γυάλινη inart 11.80 € 13.90 €