MALEBOX

Ο 'ISG Maxibillion' θέλει να σε κάνει επαγγελματία gamer

Μιλήσαμε με τον Έλληνα πρωταθλητή του League of Legends, Κωνσταντίνο Αυγερόπουλο, λίγους μήνες πριν μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο τουρνουά της Βραζιλίας.

Ο Κωνσταντίνος Αυγερόπουλος, γνωστός ως 'ISG Maxibillion' στο χώρο του gaming, δεν το έλεγε απλώς, το πίστευε. Πλέον, βρίσκεται μια ανάσα από το να το κάνει πράξη. Στον ελληνικό τελικό 1vs1 του League of Legends Red Bull Player One, που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Xbox Arena Festival powered by Plaisio, κέρδισε τον Χρήστο 'You Got Trolled' Μπαλκουρανούδη, ύστερα από σκληρές μάχες επί της οθόνης. 

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι η χειρότερη απόλυση της ιστορίας

Και συνέβη στον Pete Best.

Ο Ringo Starr δεν ήταν ο πρώτος drummer των Beatles. Ο Ringo Starr δεν ήταν καν ο καλύτερος drummer ανάμεσα στους Beatles, σύμφωνα με το κάπως ειρωνικό hoax που αποδίδεται ξανά και ξανά στον John Lennon και μάλλον δεν θα γλιτώσουμε ποτέ απ' αυτό.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γιώργος Καραφωτιάς δεν μπορεί να ζήσει μακριά από το νερό

Ο 36χρονος Πειραιώτης ζωγράφος, μάς μίλησε για το ρόλο του υδάτινου στοιχείου στη ζωή και στο έργο του.

Το λιμάνι του Πειραιά είναι σκληρό. Όχι με την έννοια ότι αποτελεί μια underground περιοχή, αλλά από την άποψη ότι όταν πέφτουν τα φώτα και οι ταξιδιώτες έχουν ήδη επιστρέψει ή ξεκινήσει για τον προορισμό τους, αυτό που μένει είναι ένα σκληρό τοπίο. Τσιμέντο, καυσαέριο και μία θάλασσα που το τελευταίο πράγμα που σου γεννά όταν την κοιτάς είναι η επιθυμία να βουτήξεις μέσα της.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Άνταμ Γουόκερ τσιμπήθηκε από την πιο θανάσιμη τσούχτρα του πλανήτη, αλλά συνέχισε να κολυμπά

Η απίθανη ιστορία ενός κολυμβητή - survivor.

Σκέψου πώς θα ήταν να κολυμπάς σε μια άγνωστη θάλασσα, μόνος σου, για περισσότερες από 10 ώρες και να έβλεπες μπροστά σου ένα κοπάδι από καρχαρίες. Δεν μπορεί να γίνει χειρότερο, έτσι; Φαντάσου, τώρα, μέσα σε όλα αυτά να έχεις δεχθεί ένα θανάσιμο τσίμπημα από μια σατανική τσούχτρα, το οποίο μπορεί να σε σκοτώσει. Τι κάνεις;

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ferran Adrià μιλάει 800 φορές τον χρόνο για την Ελλάδα

Μια συζήτηση με τον σεφ που άλλαξε τη γαστρονομία από τις μοριακές δομές της.

Δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις έναν ζωντανό θρύλο σε ένα τυχαίο δωμάτιο, ανάμεσα σε τυχαίους ανθρώπους. Εκεί, έξω από το περιβάλλον στο οποίο αναδείχτηκε, θα μοιάζει περισσότερο ζωντανός παρά θρύλος.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αιμίλιος Χειλάκης έθρεψε την αλαζονεία του και μετά την έφτυσε

Μία κουβέντα για το απαίδευτο ελληνικό κοινό, την νοσταλγία και τους γαυροπασόκους.

Επιβλητικός στην εμφάνιση, πανύψηλος για κοινός θνητός, αλλά παράλληλα γήινος, ο Αιμίλιος Χειλάκης αποτελεί μία οικεία φιγούρα για τους ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροι από 35 χρονών

Διαβάστε περισσότερα

Κανένας δεν μας είπε την αλήθεια τόσο ωμά όσο ο Άντονι Μπουρντέν

Ο σεφ ‘Ανταμ Κοντοβάς εξηγεί γιατί ο Μπουρντέν σήμαινε τόσα πολλά για τόσους πολλούς σεφ.

Σεφ, παρουσιαστής, συγγραφέας, ταξιδευτής, κουλ τύπος. Ο Άντονι Μπουρντέν ζούσε τη ζωή του στα άκρα, στα ‘κόκκινα’, επιλέγοντας να περάσει σε μας την εικόνα που εκείνος ήθελε. Μια εικόνα ενός ανθρώπου ολοκληρωμένου, φιλοσοφημένου, γεμάτου ζωή και γιατί όχι, ευτυχισμένου.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7

Μουσική

Saristra Festival 2018 σε 'χωριό-φάντασμα'

Αυτό το καλοκαίρι, 3-5 Αυγούστου, το πρωτοποριακό φεστιβάλ της Κεφαλονιάς επιστρέφει στο «χωριό-φάντασμα». Μάθε αναλυτικά το line-up και πώς θα μπορέσεις να βρεθείς κι εσύ εκεί.

PROMO
Social Man