MALEBOX

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα προτιμούσε να περάσει στρατοδικείο

Ο υπουργός Οικονομικών της πιο βαθιάς κρίσης κάθισε στον καναπέ μας και έφερε μαζί του μικρά, μεγάλα και ακριβά μυστικά.

Το πρώτο εξάμηνο του 2015, η μορφή του Γιάνη Βαρουφάκη μάς είχε στοιχειώσει. Ως γνήσιο ποπ φαινόμενο, ο άλλοτε υπουργός Οικονομικών είχε φανατικούς φίλους (λίγους) και ακόμη πιο φανατικούς εχθρούς (πολλούς), οι οποίοι ακόμη και σήμερα τον δαιμονοποιούν και τον.. μισούν με θαυμαστή συνέπεια.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ζήσης Ρούμπος είναι ένας τεράστιος geek

Κάτι που εξηγεί απόλυτα και το πώς φτάσαμε στην ελληνική horror σειρά με βαμπίρ, ‘Athens Dark’.

Υπάρχει ένα πρόβλημα με την αυτοαναφορικότητα στο χιούμορ των stand up κωμικών. Επειδή πάνω στη σκηνή αραδιάζουν δικές τους εμπειρίες και βιώματα, νομίζεις ότι τους ξέρεις. Κάτι που μέχρι κάποιο βαθμό μπορεί και να ισχύει, αλλά ρεαλιστικά, δεν μπορείς παρά να γνωρίζεις κάποια ελάχιστα και πολύ βασικά πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λευτέρης Ελευθερίου έχει καταστρέψει τη ζωή μου

Λίγο πριν μπει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του, ένας από τους αγνούς μάστορες της ψυχαγωγίας ακόμα ψάχνει τον τρόπο για να σώσει την ψυχή του.

Θα το πω όπως η αείμνηστη Κάρι Φίσερ στο λόγο της για τον Τζορτζ Λούκας στα AFI awards του 2005. Γεια, ονομάζομαι Λευτέρης Ελευθερίου και είμαι αλκοολικός. Είμαι αλκοολικός επειδή ο Λευτέρης Ελευθερίου έχει καταστρέψει τη ζωή μου.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος έχει βαρεθεί να τον ρωτάνε για τις Τρύπες

Μια συζήτηση για την μαγεία της μουσικής, τους συμβιβασμούς και τη σημασία του σήμερα.

Για τους σημερινές τριαντάρηδες, οι Τρύπες θα είναι πάντοτε ένα σταθερό μουσικό σημείο αναφοράς. Οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τα τραγούδια τους και αισθανόμασταν ότι κάνουμε μια μικρή επανάσταση κάθε φορά που τραγουδούσαμε τους στίχους τους, πολλών η πρώτη συναυλιακή εμπειρία σχετιζόταν με την μπάντα από την Θεσσαλονίκη και ακόμα και σήμερα, ακούμε τα πιο εμβληματικά κομμάτια τους και συζητάμε πόσο κόσμο θα συγκεντρώσει ένα πιθανό reunion.

Διαβάστε περισσότερα

Τον Δημήτρη Ιτούδη δεν μπορεί να τον φοβίσει τίποτα

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το μπάσκετ, τον εμφύλιο, τη μουσική, τη ζωή και το 'Στην Υγειά μας'.

Βρισκόμαστε στο κέντρο του Ζάγκρεμπ, εν μέσω του εμφυλίου πολέμου. Ένας νεαρός Έλληνας, φοιτητής στο τμήμα φυσικής αγωγής του Πανεπιστημίου της πόλης με ειδικότητα στο μπάσκετ, περπατάει, έχοντας στο μυαλό του ότι ένας συναγερμός μπορεί να τον αναγκάσει να τρέξει προς το πλησιέστερο καταφύγιο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο μύθος του Gianni Agnelli

Ακριβώς 15 χρόνια μετά τον θάνατό του, o Zastro σκιαγραφεί το προφίλ του Avvocato, του ανθρώπου που θαυμάζεται στην Ιταλία ακόμη και μετά θάνατον.

Τον βάπτισαν Giovanni, πήρε το βαρύ όνομα του παππού του, ιδρυτή της FIAT και μέλους της ιταλικής Γερουσίας, όλοι όμως τον φώναζαν Gianni ή Avvocato. Καλαίσθητος, με έμφυτη κομψότητα και απαράμιλλο στυλ, (πολύ) πλούσιος, λάτρης των σπορ και της τέχνης, γυναικάς και αμφιλεγόμενος. Υπήρξε η πιο αντιπροσωπευτική φιγούρα επιτυχημένου Ιταλού επιχειρηματία παγκοσμίως, ένας βασιλιάς χωρίς στέμμα όπως του άρεσε να τον αποκαλούν.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος δεν χρειάστηκε να τρέξει για δουλειές ή για γυναίκες

Ο 55χρονος πρωταγωνιστής του 'Έλα στη Θέση μου' του Alpha είναι ένας αμετανόητος μοναχικός λύκος. Δεν θα σου επιτεθεί ποτέ, αλλά αξίζει ν' ακούσεις προσεκτικά αυτά που θα σου πει.

Δυόμισι ώρες δρόμο. Τόσο απείχε το κολέγιο που πήγαινε ο 18χρονος Παύλος στο Melbourne Beach της Φλόριντα από το Μαϊάμι, όπου του άρεσε να βγαίνει.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7

Ε, όχι και τσόντα σε VHS!

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ήταν εκεί στις 11. Η κοπέλα που του άνοιξε, γύρω στα είκοσι πέντε, γλυκιά και ιδιαίτερα ευγενική, τον πέρασε στο σαλονάκι αναμονής όπου εργάζονταν άλλα δύο κορίτσια παρόμοιας ηλικίας και κοψιάς.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.