ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Lewis Hamilton πιστεύει ότι όλοι προοριζόμαστε για μεγάλα πράγματα

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μίλησε για όσα καθοδηγούν τη ζωή του.

Τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα. Δεκάδες νίκες, ακόμα περισσότερες pole positions και θέσεις σε βάθρο. Ο Lewis Hamilton είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους δημοφιλέστερους και σημαντικότερους αθλητές του καιρού μας, πρωταγωνιστώντας στις πίστες της Formula 1.

Ως μια σπουδαία προσωπικότητα του αθλητισμού, δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστός brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER, περιλαμβανομένων των συλλογών HILFIGER COLLECTION, TOMMY HILFIGER TAILORED και TOMMY HILFIGER Menswear, Underwear και Swimwear, αρχίζοντας από την Άνοιξη του 2018.

Με αφορμή αυτή τη συνεργασία, ο Lewis Hamilton μάς μίλησε για το ποιος είναι ο ήρωάς του και τι τον καθοδηγεί σε επαγγελματική και προσωπική ζωή, περιέγραψε  μια τυπική ημέρα της ζωής του και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα ινδάλματά του σε μόδα και τέχνη.

Ποιος σε εμπνέει?

Ο πατέρας μου είναι ο ήρωάς μου. Μεγαλώνοντας, έδωσε όλες τις αποταμιεύσεις του και έκανε τέσσερις δουλειές για να στηρίξει την καριέρα μου στους αγώνες ταχύτητας. Η ακλόνητη υποστήριξή του και η πίστη του στο όνειρό μου με έφεραν στο σημείο όπου είμαι σήμερα. Από πάντα θαύμαζα και εμπνεόμουν από τον Νέλσον Μαντέλα. Είμαι τυχερός που τον γνώρισα στο πάρτι των ενενηκοστών γενεθλίων του. Μου είπε ότι ακόμη και στην ηλικία αυτή, μαθαίνει πάντα -έτσι έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου.

Στην προσωπική σου ζωή πηγαίνεις γρήγορα ή προτιμάς να πηγαίνεις αργά;

Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο αγαθό και η χρήση του με τον καλύτερο τρόπο είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τον βαφτισιμιό μου.

Πως ήταν το πρώτο σου μάθημα οδήγησης;

Ο εκπαιδευτής μου μού είπε πολλές φορές να επιβραδύνω στις στροφές και να μην μαρσάρω τόσο πολύ τον κινητήρα του αυτοκίνητου.

Πόσα μαθήματα οδήγησης έκανες μέχρι να πάρεις την άδεια οδήγησης;

Έκανα μόλις 6 ώρες μάθημα πριν πάρω το δίπλωμα οδήγησης με την πρώτη προσπάθεια.

Πως είναι μια τυπική ημέρα της ζωής σου;

Η ημέρα μου ξεκινάει πολύ νωρίς. Είμαι από αυτούς που δεν χρειάζονται πολύ ύπνο οπότε πάω για ύπνο αργά, ξυπνάω νωρίς και πάω για γυμναστική, όπου κάνω δύο φορές την ημέρα. Όταν δεν δουλεύω μου αρέσει να παίζω με τα σκυλιά μου Roscoe και Coco ή να περνάω δημιουργικά την ώρα μου σε ένα μουσικό στούντιο.

Ποιος είναι ο πιο σημαντικός στόχος στην ζωή σου;

Στους αγώνες, ο στόχος είναι να κερδίζω και να εξελίσσομαι με κάθε ευκαιρία. Πέρα από τους αγώνες, θέλω να δοκιμάζω όσα πιο πολλά πράγματα μπορώ όπως το να είμαι μουσικός παραγωγός, να εμπλέκομαι με την μόδα, να δουλεύω με παιδιά και να στηρίζω οργανισμούς που βοηθούν τα ζώα.

Ποια είναι τα ινδάλματά σου στη μόδα , την τέχνη, τη μουσική και την ψυχαγωγία;

Η μουσική είναι το κλειδί της ψυχής. Ο Michael Jackson είναι ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης. Με φοβερή φωνή και ταλέντο. Κάποτε αφιέρωσα ένα από τα κράνη μου σε αυτόν έχοντας το πρόσωπό του ζωγραφισμένο πάνω του. Σε ό,τι αφορά την τέχνη, ο αλχημιστής του Paulo Coelho είναι ένα μυθιστόρημα που μπορώ να διαβάζω ξανά και ξανά. Στη μόδα με εκπλήσσει η δημιουργικότητα που υπάρχει γενικά σε όλη τη βιομηχανία. Θέλω να καταλάβω καλύτερα πώς αυτοί οι απίστευτοι σχεδιαστές παράγουν νέες συλλογές. Όσο για την ψυχαγωγία, έχω παρακολουθήσει την ταινία ‘Cool Runnings’ χιλιάδες φορές.

Ποιο είναι ένα πράγμα που οι άνθρωποι θα εκπλαγούν αν μάθουν για σένα;

Η μουσική ήταν πάντα το μεγάλο μου πάθος από τότε που ήμουν μικρό παιδί και άρχισα να παίζω κιθάρα όταν ήμουν 13 ετών. Σήμερα, όταν δεν προπονούμαι για έναν αγώνα, είμαι στο στούντιο κάνοντας μουσική. Έχει γίνει κάτι περισσότερο από ένα χόμπι για εμένα.

Πώς και εμπλέκεσαι με τόσες πολλές φιλανθρωπίες;

Η υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων είναι πολύ σημαντική για μένα. Δεν μας κοστίζει τίποτα να βοηθάμε ώστε να στρέφεται η προσοχή σε σημαντικούς σκοπούς. Όχι μόνο παίρνω την κάθε μου ημέρα ως ευλογία, αλλά είναι επίσης πολύ σημαντικό για μένα να προσφέρω. Επιπλέον, η δουλειά μου είναι μια πραγματικά καλή βάση ώστε να εμπνεύσει τα μικρά παιδιά.

Τι σου δίνει ενέργεια στην επαγγελματική σου ζωή;

Ως παιδί, πάντα ονειρευόμουν να είμαι οδηγός αγώνων της Formula 1. Ποτέ δεν έχασα αυτό το όνειρο, ακόμα και όταν μου είπαν ότι ήταν αδύνατον. Έχω ήδη κερδίσει τον τέταρτο τίτλο μου ως Παγκόσμιος πρωταθλητής. Η οικογένειά μου και εγώ αποδεικνύουμε ότι αν ακολουθήσετε τα όνειρά σας με πίστη, τότε αυτά γίνονται πραγματικότητα. Οδηγώ εδώ και 25 χρόνια και γι’ αυτό χρειάστηκε χρόνος και σκληρή δουλειά. Ποτέ δεν θα είχα φτάσει εκεί που είμαι σήμερα χωρίς την οικογένειά μου και τους περισσότερους από 1.500 συναδέλφους.

Τι σε καθοδηγεί στην προσωπική σου ζωή;

Πιστεύω πραγματικά ότι όλοι προοριζόμαστε για μεγάλα πράγματα. Πρέπει όλοι να δοκιμάζουμε και να λάμπουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ. Έτσι, θα εμπνεύσετε το άτομο δίπλα σας να κάνει το ίδιο.

 

Τις αντρικές συλλογές Tommy Hilfiger μπορείτε να τις βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης

tommy.com