OPINIONS

Σχέσεις, μια αθέλητη ανδρική κωμωδία

Όταν ο άνδρας είναι σε θέση άμυνας απέναντι στο αμόρε του, προκύπτουν καταστάσεις που προκαλούν ευφορία.

Πολλάκις, το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο. Μετά από μία εξήγηση, η οποία μοιάζει με απολογία, η σχέση αφήνει ένα μεγάλο κομμάτι της και ξαφνικά η ανεξαρτησία και η ελευθερία μοιάζουν με δέλεαρ, εκτοπίζοντας τη συντροφικότητα. Κάποιες φορές, η σχέση μένει όλη εκεί. Σε αυτήν την επεξήγηση, η οποία μοιάζει με απολογία. Μπορεί να είναι, αλλά μπορεί και να μην είναι.

Διαβάστε περισσότερα

Σφάζοντας αρνιά: Ένας εκδορέας αποκαλύπτει

Τώρα που το Πάσχα πέρασε, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος καταπιάνεται με τη μεγάλη σφαγή των αμνοεριφίων.

Η φωτογραφία -στο Facebook- συγκλονιστική. Απ’ αυτές που στέκεσαι και κοιτάζεις αρκετή ώρα, συνειδητοποιώντας ότι το μήνυμα είναι πολύ πιο δυνατό απ’ ότι φαντάζεται κανείς αρχικά.

Διαβάστε περισσότερα

Η φρίκη δεν μπαίνει σε ζυγαριά

Με αφορμή την κακοποίηση ενός σκύλου και μιας γάτας, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος θυμάται τον Μενέλαο Λουντέμη και ασχολείται με τετράποδα και δίποδα.

Πόση αρρώστια μπορεί να χωράει σε ένα ανθρώπινο μυαλό; Όχι μόνο αυτό που σφάζει, καίει, πνίγει, πυροβολεί, πολτοποιεί ανθρώπους, αλλά κι αυτό που είναι έτοιμο να βασανίσει ο,τιδήποτε αναπνέει και περπατάει σ’ αυτή τη γη.

Διαβάστε περισσότερα

Η καλή συνήθεια του να αλλάζεις κακές συνήθειες

Λίγες σκέψεις για το περιβάλλον, τον εαυτό μας και το πώς διδάσκεται η ευθύνη, με αφορμή τους άξονες της φετινής ΕΚΕ της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Η πιο σταθερή μου συνήθεια -κι αυτό το λέω με κάμποση ενοχή, δεν είμαι τόσο άνετος εδώ- είναι ότι δυσκολεύομαι φριχτά να αλλάζω συνήθειες. Ακόμα κι αν η αλλαγή είναι επιβεβλημένη.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχει πρόστιμο αρκετά αυστηρό για όσους βασανίζουν ζώα

Στη χώρα που φαντάροι πετάνε σκύλο από γκρεμό, τα πρόστιμα για την κακοποίηση ζώων μειώνονται.

Δεν έχω δει το βίντεο με τους δύο φαντάρους που βασάνισαν και πέταξαν τον σκύλο από τον γκρεμό. Αρχικά, δεν νομίζω ότι έχω το στομάχι και την ψυχραιμία για να κάτσω να παρακολουθήσω ένα τέτοιο αισχρό περιστατικό χωρίς να εκραγώ, κι έπειτα, δεν θα προσθέσει κάτι η εικόνα στο πώς με έκανε να αισθανθώ απλά και μόνο η ανάγνωση μιας τέτοιας -πώςδιάολομπορείναυπάρχειτόσοβλαμμένοςκόσμος- είδησης.

Διαβάστε περισσότερα

Για το νερό της βρύσης έτρεξες πιο γρήγορα από ποτέ

Μια ωδή στο πιο σπουδαίο από τα σπουδαιότερα (δεδομένα) αγαθά της ζωής.

Σε μια εποχή που κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να δυσκολέψουμε τη ζωή μας και που τα first world problems μας είναι εκεί για να μας θυμίζουν ότι είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε ξεχάσει πόσο τυχεροί είμαστε, το νερό μάς είναι δεδομένο.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί ο Νεϊμάρ δεν θα γίνει ποτέ σπουδαίος

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μας δίνει όλο και περισσότερες αφορμές να θεωρήσουμε ότι θα μείνει για πάντα ένας ανώριμος παικταράς.

Σέβομαι και καταλαβαίνω απόλυτα την ανθρώπινη φιλοδοξία, ειδικά όταν αυτή έχει βάση και άφθονο ταλέντο για να την υποστηρίξει. Το περασμένο καλοκαίρι, το σίριαλ με τον Νεϊμάρ κούρασε. Τις ομάδες που ενεπλάκησαν, τους φίλους του ποδοσφαίρου, τους ατζέντηδες, πιθανότατα ακόμα και τον ίδιο.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
Μάθε τα πάντα
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.