ΒΙΒΛΙΟ

Πού μπορείς να πας αυτό το ΣΚ με 50% έκπτωση

Διαλέξαμε προορισμούς που μπορείς να πας με το αυτοκίνητο, ουσιαστικά να πεταχτείς και να είσαι άνετα πίσω την Κυριακή το βράδυ και στη μισή τιμή. Ένα ευχαριστώ μας αρκεί.

Καμένα Βούρλα που είναι τόσο κοντά και βρίσκονται σε μια τόσο ιστορική περιοχή. Εχουν λουτρά, το ξενοδοχείο έιναι από τα πιο πολυτελή Spa Resorts με ιαματικά λουτρά, γύρω γύρω θα βρεις πεζοπορίες, ταβέρνες. Θέλω να πω, εσύ αποφασίζεις για το πως θα περάσεις.

Σπα στα Καμμένα Βούρλα με 379€ από 758€ >

 

Καρπενήσι που είναι μέσα στη φύση και οι άνθρωποι που θα σε φιλοξενήσουν έχουν σκεφτεί τα πάντα για να ξεφύγεις λίγο από το αστικό περιβάλλον. Θα σε ξεναγήσουν στο αλπικό τοπίο και θα κάνεις πεζοπορία στο Κεφαλόβρυσο και στο φαράγγι “Πάντα Βρέχει”.

Περιπέτεια στο Καρπενήσι με 77€ από 155€ >

 

Μαραθόπολη Μεσσηνίας που έχει ένα από τα πιο ζεστά κλίματα στη χώρα και μπορείς να επισκεφτείς με το αυτοκίνητο. Ιδανικό για μπάνια στη θάλασσα δηλαδή.

Μπάνια στη Μαραθόπολη με 95€ από 190€ >

 

 

Ολυμπία γιατί είναι καιρός να δεις από κοντά την ιστορία μας και όχι μόνο από την τηλεόραση. Αν καταφέρεις να βγεις από το πολυτελές ξενοδοχείο δηλαδή.

Απόδραση στην Αρχαία Ολυμπία με 159€ από 320€ >

 

 

Κάλαμος Αττικής για spa και θαλασσινά. Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο είναι καλύτερο, το υδρομασάζ ή το baby καλαμάρι των 70 ευρώ/κιλό της περιοχής.

Σπα στον Κάλαμο με 55€ από 110€ >

 

 

Ρίο καιρός για να δοκιμάσεις την τύχη σου το Σάββατο το βράδυ. Ωραίος προορισμός, πολύτελής διαμονή, casino, τυχερά παιχνίδια και όλα με θέα τη γέφυρα. Not bad at all

Διασκέδαση στο Ρίο με  380€ από 760€ >

 

 

Πήλιο για να νιώσεις αυτή την μαγευτική δροσιά του βουνού που σε ξεουράζει από το κάψιμο της παραλίας. Τα όμορφα χωριά είναι, απλά, μπόνους.

Μπάνια στο Πήλιο με 79€ από 158€ >

 

 

Μάτι Aττικής. Για σούπερ πολυτελή διαμονή και χαλάρωση σε Aquamarina.

Σπα στο Μάτι με 99€ από 108 >