ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γιάννης Γορανίτης δεν έχει κάτι με τους αριστερόχειρες

Ο συγγραφέας της συλλογής διηγημάτων '24' έχει χάσει αρκετές στάσεις του ηλεκτρικού για να μη χάσει μια καλή ιστορία.

Πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας και δημοσιογράφος. Το βιβλίο του με τίτλο '24' κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη και περιλαμβάνει ισάριθμα διηγήματα με ήρωες επιβάτες του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος πρωταγωνιστής της Μεγάλης Εβδομάδας είσαι;

Είσαι ο Ιησούς Χριστός ή μήπως ο Γαϊτάνος;

Βρισκόμαστε ήδη στη μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, μια εβδομάδα την οποία εναλλακτικά θα μπορούσαμε να αποκαλούμε κι ως την εβδομάδα της μαρμότας, αφού κάθε χρόνο συμβαίνουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα

Η ελπίδα θα σε φάει ολόκληρο

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Μεγάλη Δευτέρα θα ξεκινούσε ο εφιάλτης. Το ήξερε, προσπαθούσε να προετοιμαστεί, να το διαχειριστεί, αλλά τι λέξεις είναι αυτές; Ούτε καν τις είχε σκεφτεί. Εγώ τις σκέφτηκα τώρα που τα γράφω.

Διαβάστε περισσότερα

"Το 90% αυτών που ήρθαν στο πρώτο μας live έφυγαν με πονοκέφαλο"

Τα Υπόγεια Ρεύματα πάτησαν το Rec και ανέλυσαν την τέχνη του να γράφεις μεγάλα τραγούδια παραμένοντας το ίδιο αγοραφοβικός με πριν.

Συγκρότημα. Ο Γρηγόρης Κλιούμης είναι ο μοναδικός από την αρχική σύνθεση της μπάντας πριν 20 χρόνια. Ο Νίκος Γιούσεφ και το ηλεκτρικό του πριόνι είναι με την μπάντα τα τελευταία έξι. Ήρθαν στο στούντιο του Ραδιοφώνου 24/7 για το πρώτο ένας εναντίον δύο της εκπομπής. Έφεραν ιστορίες από την Καλλιθέα, από αμέτρητες περιοδείες και από κοινά συναυλιών που νόμιζαν πως παίζουν μόνο μπαλάντες.

Διαβάστε περισσότερα

Να λες 'θηλυκό' και να κολλάει η γλώσσα

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Mε κλεισμένα τα 80, γυναίκα, παιδιά, εγγόνια, κόσμος και ντουνιάς γύρω του, φιλαράκια για τσίπουρο και κουβέντα, ανηφορίζει. Ομορφάντρας στα νιάτα του, την πάλεψε την φθορά όσο μπορούσε, κανείς δεν νικάει, το αποδέχτηκε θέλοντας και μη.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 12 πιο σπουδαία φαγητά της Κρήτης

Φάγαμε, χορτάσαμε, συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα φαγητά της Κρήτης.

Σχεδόν δύο χρόνια στην Κρήτη (ολογράφως δύο χρόνια βαρύτερος), ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε την τοπική κουζίνα για να ξέρετε τι θα φάτε αν σας βγάλει ο δρόμος προς τα κάτω.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ξέρει ότι κανείς δεν νικάει τον χρόνο

Μια συζήτηση για τη σχετικότητα του χρόνου, των εποχών και των ταξιδιών.

Ηθοποιός. Ταυτισμένος με τα '80s όσο ελάχιστοι συνάδελφοί του. Εξαιρετικά ψύχραιμος, καθόλου αφοριστικός και σημαντικά προσγειωμένος για το τότε. Φανατικός του τώρα και του μετά.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
Μάθε τα πάντα
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.