ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Gigi Hadid ή Bella Hadid;

Οι δημοσιογράφοι του Oneman ανοίγουν τις καρδιές τους και διαλέγουν την αδερφή που κλείνει τα περισσότερα σπίτια.

Η μία είναι ξανθιά, η άλλη (βαμμένη) μελαχρινή. Η μία είναι λίγο πιο χυμώδης, η άλλη λίγο πιο σοφιστικέ και βαμπ. Και οι δύο είναι μοντέλες. Και οι δύο έχουν εκατομμύρια followers στο Instagram. Και οι δύο βγάζουν εκατομμύρια κάθε φορά που φοράνε (ή βγάζουν) τα ρούχα τους για να βγουν στην πασαρέλα ή για να φωτογραφηθούν.

Και οι δύο ζουν καλά και θα ζήσουν ακόμα καλύτερα. Μία, όμως, είναι αυτή που θα ζήσει περισσότερο στις φαντασιώσεις μας και θα αφήσει πιο βαθύ χνάρι στο Timeline μας.

Gigi για τον Πάνο Κοκκίνη

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Έχω γράψει και για τις δυο. Αλλά, παρότι αδελφές και ιδίας φήμης και σειράς, δεν υπάρχει απολύτως καμία σύγκριση μεταξύ τους. Συγκεκριμένα η Gigi είναι τόσο ξεχωριστή (και πληθωρική) όσο η Bella είναι / μοιάζει πλαστική και της σειράς. Και στο λέω αυτό χωρίς να με νοιάζει καθόλου ποια είναι πιο δημοφιλής αυτό το δευτερόλεπτο ή ποια προτιμούν οι τοπ σχεδιαστές. Γιατί σε 10 χρόνια από τώρα, η Gigi θα είναι ακόμη σαν παιχνιδιάρικο χερουβείμ. Ενώ η Bella, το πιο πιθανόν, μια ακόμη 30αρα στο Los Angeles που θα μπαινοβγαίνει στα γραφεία πλαστικών χειρούργων προκειμένου να κάνει το ρεκτιφιέ που θα της επιτρέπει να τσιμπήσει τον επόμενο σύζυγο.

Gigi για τον Κωνσταντίνο Αμπατζή

Ναι, βλακείες δεν θα πω, γκούγκλαρα για να θυμηθώ ποια είναι ποια, θα ήμουν τρομερά μεγάλος ψεύτης αν παρίστανα ότι θυμόμουν. Από την πρώτη φωτογραφία της Gigi όμως, είχε ήδη κερδίσει την μικρή αδερφή της και ο λόγος ήταν το ιδιαίτερο πρόσωπό της. Αν προσπαθούσα να φέρω στο μυαλό μου τη μία από τις δύο αδερφές Hadid πριν τις γκουγκλάρω, θα σκεφτόμουν την Gigi και όχι την κάπως πιο αδιάφορη στα χαρακτηριστικά της Bella. Τι να κάνουμε, είμαι τύπος του προσώπου.

Gigi δαγκωτό για την Νάνσυ Κωστακοπούλου

Αγαπάμε και στηρίζουμε αδερφές Hadid αλλά ο Τζίτζαρος της καρδιάς μας θα είναι για πάντα το #1 για μένα και θα σας εξηγήσω αμέσως γιατί με δύο ΤΖιφ.

 

*σηκώνεται όρθια, χειροκροτάει*
Χαίρομαι πάρα πολύ που η Gigi αντέδρασε έτσι και δεν άφησε τους (άχρηστους όπως φαίνεται) σωματοφύλακες να κυνηγήσουν το παπάρι, που την σήκωσε γιατί ΜΠΑΧΑΧΑΧΑ το βρήκε αστείο μωρέ, αλλά έτρεξε η ίδια πίσω του.
Τη βρίσκω φοβερά ενδιαφέρουσα και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε άνετα να συζητάμε over drinks στο Warehouse για φεμινισμό και την καινούργια συλλογή Gucci, Γενικότερα, θα ήθελα να κάνουμε παρέα γιατί μην ξεχνάμε ότι τα’χει με τον Zayn τον Malik, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να μου γνωρίσει τον Harry Styles, οπότε ναι, ξεκάθαρα #team_Gigi.

Σάλα τα, Gigi, ο Θέμης Καίσαρης

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Άνοιξα το email με γνήσια λαχτάρα, αυθεντική βιασύνη. Τα Αιώνια Διλήμματα επιστρέφουν; Τρελάθηκα, λες και διάβαζα πως ανοίγουν Wendy’s στη Γλυφάδα, πως του χρόνου θα γυριστεί Wall ή θα στείλουμε ξανά τον Ρακιντζή στη Eurovision. Μετά είδα την ερώτηση και το χαμόγελο πάγωσε. Δεν ξέρω τι με ρωτάτε. Δηλαδή ξέρω, αλλά δεν ξέρω ποιες είναι αυτές. Είναι αδερφές ή έτυχε να έχουν το ίδιο επίθετο; Έχουν συγκεκριμένο επάγγελμα ή απλώς είναι όμορφες οπότε κάνουν λίγο απ’όλα σαν χιλιάδες άλλες ανεπάγγελτες της γης;

Δεν έχω ιδέα και ταυτόχρονα δεν βλέπω τον λόγο και να ψάξω. Θα ψηφίσω έτσι, στην τύχη. Διαλέγω την Gigi Hadid για το ονοματεπώνυμο της μου θυμίζει το “σάλα Μαρούσω μου, σάλα τα τζίτζι” απ’το “Σάλα σάλα”, που απορώ πως δεν το έχει κάνει ακόμα επιτυχία η Μαρίνα Σάτtι.

Gigi για την Έρρικα Ρούσσου

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Θα σας εξομολογηθώ κάτι: Δεν είχα ιδέα ποια είναι η Gigi και ποια είναι η Bella Hadid. Την ώρα που ο διπλανός μου (Αμπατζής) γκούγκλαρε για να διαλέξει ένα από τα δύο κορίτσια ήμουν εκεί για να γείρω εντελώς αδιάκριτα στην οθόνη του και να δω και εγώ ποια θα ψηφίσω. Η αλήθεια είναι ότι η Gigi μου άρεσε πιο πολύ. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτώ ότι ο λόγος που την ψηφίζω δεν είναι η ομορφιά της. Ούτε η σούπερ ντούπερ περιγραφή της Νάνσυς από πάνω που με έψησε να βγούμε οι τρεις μας να τα πούμε.

Ο βασικός λόγος είναι ένα inside joke που ευθύς αμέσως θα μοιραστώ:

Είναι η φωτογραφία από το Instagram του Ηλία. Συγκεκριμένα, είναι το tag Θοδωρής Δημητρρόπουλος-Bella Hadid. Αυτήν την ταύτιση Θοδωρή- Bella ακόμη δεν έχω καταφέρει να την διαχειριστώ. Πιθανότατα ποτέ δεν θα το κάνω.

Bella για τον Γιάννη Μπαϊρακτάρη

Είναι σαν να με ρωτάτε αν μου αρέσει η μαύρη ή η λευκή σοκολάτα. Προφανώς και θα δοκίμαζα και τις δύο με μεγάλη ευχαρίστηση (για σοκολάτες μιλάμε), αλλά όπως και να το κάνουμε η μαύρη είναι κλασσική αξία. Μιας και δεν έχω μελετήσει αρκετά τις αδερφές Hadid, θα επιλέξω την Bella κυρίως για το χρώμα των μαλλιών της. Προσωπικά θεωρώ άχαστο συνδυασμό το σκουρόχρωμο μαλλί με πράσινο μάτι. Μπορεί η Gigi να διαθέτει ένα αψεγάδιαστο, παιχνιδιάρικο πρόσωπο που σε κερδίζει, αλλά τα ξανθά μαλλιά δεν μου κάνουν το κλικ. Επίσης, το πρώτο άτομο που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς ‘Gigi’, είναι ο Μπουφόν, επομένως το χάνει κι από όνομα. Στηρίζουμε λοιπόν Bella που έχει το ‘πακέτο’ και που τόσα χρόνια ζούσε στη σκιά της αδερφής της. “Είμαι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Όλη μου τη ζωή η Gigi ήταν το καλό κορίτσι με τους εξαιρετικούς βαθμούς κι εγώ η επαναστάτρια. Αυτός είναι ο λόγος που έβαψα τα μαλλιά μου καστανά”, έχει δηλώσει η ίδια. Ζήτω οι επαναστάτριες.

Gigi para siempre για τον Αντώνη Τζαβάρα

Θα ψήφιζα Gigi απέναντι στις περισσότερες μοντέλες των ημερών μας. Για τις καμπύλες της που την κάνουν κάπως γήινη σε σχέση με τις υπόλοιπες, για το πρόσωπό της που έχει κάτι εύθραυστο και την κάνει ακόμα πιο γήινη και για το βάδισμά της που είναι εντελώς εξωγήινο. Τη βλέπεις και σκέφτεσαι ένα ελάφι να διατρέχει αγέρωχο τα όμορφα δάση του πλανήτη ΚΒ324. Παίζει να είναι και η μόνη μοντέλα που ξέρει να περπατάει σαν μοντέλα σήμερα.

Εννοείται ότι την ψηφίζω χωρίς δεύτερη σκέψη και κόντρα στην υποσιτισμένη, υπερεκτιμημένη και φοβιστική Bella.

Bella Hadid ο Χρήστος Δεμέτης

Καταρχάς το Gigi ως ήχος μου θυμίζει το τραγούδι κατηγορίας “ο Θεός να το κάνει”, Gigi in Paradisco. Από την άλλη το Bella παραπέμπει ευθύς εξαρχής στο bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao.

Από εκεί και πέρα θα συνταχθώ, συμπορευτώ, συμπαρασταθώ στον σύντροφο Μπαϊρακτάρη που γέρνει ξεκάθαρα προς τη μελαχρινή πλευρά της γυναικείας ομορφιάς και χωρίς να μπορώ να αμφισβητήσω την αλαβάστρινη τελειότητα της Gigi, θα ψηφίσω την Bella.

Επίσης, η Gigi πήγε και τα έφτιαξε με τον Zayn Malik των One Direction ενώ η Bella είχε επιλέξει για σύντροφο τον Weeknd και το κλιπ του In the Night, πες μου δηλαδή πραγματικά πώς μπορείς να το ξεχάσεις (λόγω της εμφάνισης της).

Να προσθέσω εδώ και την ακτιβιστική δράση της Bella για τους πρόσφυγες και για να τελειώσει το στίγμα των μουσουλμάνων ως προς την a priori συσχέτιση τους με την τρομοκρατία και τα μακελειά και να δώσω τη ψήφο μου και με τα δύο χέρια στην αδερφή αουτσάιντερ της ψηφοφορίας τούτης.

Έχω επιχειρήματα αμ τι;

Gigi και ξερό ψωμί ο Δημήτρης Κουπριτζιώτης

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Δεν θα σου πω ψέμματα. Θα λέμε αλήθειες μεταξύ μας, όπως άλλωστε έχουμε συμφωνήσει. Δεν κρατάει η μνήμη μου καθόλου ονόματα αλλά μόνο φάτσες. Φαντάσου όταν πρόκειται και για αδελφές πόσο δύσκολο έγινε το έργο για τον ιππόκαμπό μου. Για αυτό στράφηκα στο σοφό google που με βοήθησε άπειρα και μου θύμισε πόσο πολύ λατρεύω την Gigi. Δεν ξέρω αν είναι ότι προτιμώ λίγο περισσότερο το ξανθό της μαλλί από το μελαχρινό της Bella. Δεν ξέρω αν είναι ότι το όνομα Bella μου θυμίζει κούκλα ή χειρότερα την άλλη από το twilight. Δεν ξέρω αν είναι επειδή η Gigi χαμογελάει λίγο περισσότερο από την αγέλαστη, ακούνητη, αμίλητη αδερφή της. Αυτό που ξέρω είναι ότι Gigi θέλω να σε παντρευτώ και αυτό είναι δέσμευση.

Κανένα δίλημμα: Gigi με πεντακάθαρο 77,7%

Ούτε υποψία ντέρμπι εδώ. Η Gigi βγαίνει αυτοδύναμη, η Bella οριακά μπαίνει στη Βουλή, για να της σκουπίζει τα ψηλοτάκουνα.

Εσύ τι ψηφίζεις;