Οι πιο διάσημοι Larryδες

"Λίγο χαβαλέ, καθόλου μπάλα και το κορίτσι μου". Αυτό είναι το μότο των Larryδων όλης της οικουμένης. Εμείς απλά εντοπίσαμε τους πιο διάσημους.
SHARES

Δεν βλέπει μπάλα, είναι χαβαλές και προσπαθεί να είναι μοιραίος. Επωφελείται απ' τις στιγμές που εσύ βλέπεις αγώνες ψάχνοντας τα στέκια με τα περισσότερα θηλυκά. (Όσο εκείνος βγαίνει έξω, εσύ μπαίνεις στο larrys.gr και γιουχάρεις με όλη σου τη δύναμη, τα 'χουμε πει αυτά). Αν νομίζεις ότι είναι one of a kind, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Ο Larryς απλά είναι η ναυαρχίδα, ο ηγέτης των Larryδων. Και πίστεψέ με υπάρχουν πολλοί και μάλιστα διάσημοι.

 

Μη σου κάνει εντύπωση, άλλωστε και εσύ έχεις υπάρξει Larryς στη ζωή σου. Είναι όμως μερικοί διάσημοι που ταυτίζονται τόσο πολύ με την τυπάρα μας που ίσως αν ήταν Ελλάδα θα πήγαιναν για ποτό μαζί του. Και πίστεψε με, αν φτιαχνόταν αυτή η παρέα, θα ήθελες να είσαι μέλος της όσο θέλει ο Μέσι να πάρει τρόπαιο με την εθνική Αργεντινής -αλλά δεν τα καταφέρνει.

Ο Shaquille O'Neal

Του αρέσει να τρώει, να τρώει πολύ, πάρα πολύ. Αλλά περισσότερο και από το φαγητό του αρέσει ο χαβαλές. Δεν βλέπει αγώνες γιατί του αρέσει το παιχνίδι, βλέπει αγώνες για να γελάει όταν κάνουν γκάφες οι άλλοι. Και ξέρεις τι τον κάνει ακόμη πιο γαμάτο; Ότι κοροϊδεύει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν είναι Larryς εκ πεποιθήσεως, είναι Larryς στην ψυχή.

Ο Shia LaBeouf

 

Η αλήθεια είναι ότι πιο παλιότερα δεν θα τον έλεγες Larry με τίποτα. Ήταν άκρως φυσιολογικός. Τα τελευταία χρόνια όμως κάνει την μια γκάφα μετά την άλλη, φέρεται λίγο σαν αγροίκος και προσπαθεί να μας αποδείξει πόσο κουλτουριάρης και ψαγμένος είναι. Αν του πεις ότι σήμερα έχει μπάλα, θα σου απαντήσει με στίχους του Σέξπιρ ή φωνάζοντας “Just do it”.

O James Franco

Αχ αυτός ο αυθόρμητος Τζέιμς, αυτό το παιδαρέλι που έχει τόσες και τόσες επιτυχίες στα κινηματογραφικά άλλες τόσες σοβαρές γκάφες έχει στο ενεργητικό του. Την μια τον βρίσκουν λιώμα στο ποτό, την άλλη βγαίνουν συνομιλίες του με θαυμάστριες. Τέτοια ακούει ο Larry και νιώθει ότι έχει βρει το άλλο του μισό. Τον τύπο που δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες.

O Samwell Tarly

Αυτός ο μικρός μπουλούκος είναι πραγματικά ο Larrys του Game of Thrones. Κάνε έναν συσχετισμό: όπου μπάλα, βάλε πόλεμο και θα καταλάβεις. Ο Sam δεν έχει ιδέα, δεν ασχολείται με οτιδήποτε σχετίζεται με τον πόλεμο και έχει ερωτευτεί παράφορα. Είναι γκαφατζής και πότε πότε κάνει και τα αστειάκια του. Παίζει να είναι ο μοναδικός που έχει σύντροφο στην σειρά. Larrys αυθεντικός σου λέω.

O Kimi Räikkönen

Αυστηρός, πίνει πολύ, βαριέται εύκολα. Παίζει να μην έχει δει μπάλα ποτέ στην ζωή του γιατί απλά είναι βαρετό να βλέπεις τους άλλους να κάνουν κάτι και εσύ να κάθεσαι. Πίνει αλκοόλ πιο γρήγορα από νερό και είναι και γυναικάς. Μην κάνεις λάθος! Είναι χαβαλές, αλλά πουλάει αυτό το αυστηρό γιατί θέλει να ψαρώνει τις γυναίκες, μια τακτική που έχει εξάλλου στη φαρέτρα του και ο Larrys.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

 

Ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Δεν είναι πως δεν ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο, αλλά να... δεν θα ήταν το πρώτο που θα σκεφτόμουν. Και όχι πως δεν πήγαινα σε όλες τις πορείες στο Πανεπιστήμιο, σε όλες πήγαινα, αλλά να.... πάντα πίστευα πως το κάναμε με τον τρόπο των αγοριών.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.