ΚΟΥΙΖ

Βρες την καταγωγή από το παρατσούκλι

Σπόιλερ: Τα 'Καρντάσια' ήταν πολύ εύκολα για να τα συμπεριλάβουμε σε αυτό το κουίζ.

Μία μεγάλη, μία τεράστια σπαζοκεφαλιά. Αν δεν έχεις ιδέα από τοπικές διαλέκτους ή αν δεν έχεις φίλους πορωμένους με την καταγωγή τους τόσο ώστε να ξέρουν ποιο είναι το παρατσούκλι τους, τότε μάλλον, η νίκη σου στο σημερινό κουίζ θα καταλήξει σε μεγάλο φιάσκο.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο καλά ξέρεις τα ελληνικά νησιά;

Τεστάρουμε τις γνώσεις σου πριν κλείσεις εισιτήρια (και) για τις φετινές βουτιές σου.

Ελληνικό καλοκαίρι χωρίς επίσκεψη σε -τουλάχιστον- ένα από τα νησιά μας, είναι σαν χωριάτικη δίχως φέτα. Ακόμη κι αν για τις φετινές διακοπές σου σχεδίασες βόλτα στο εξωτερικό, μια βόλτα στα νησιά, έστω και στα κοντινά, θα την κάνεις.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο καλά θυμάσαι τα μεταγραφικά σίριαλ των ελληνικών ομάδων;

Ένα κουίζ στο οποίο χρειάστηκε αρκετές φορές να αντικαταστήσουμε τα σπασμένα τσιμέντα.

Καλοκαιράκι. Θάλασσα, ξαπλώστρα, φραπές και αθλητική εφημερίδα (εντάξει, πλέον πιθανότατα κινητό τηλέφωνο) με όλα τα μεταγραφικά σενάρια των ελληνικών ομάδων. Μαγεία.

Διαβάστε περισσότερα

Βρες τη χώρα από το σχήμα της στον χάρτη

Για να δούμε, ποιος έκανε κοπάνες στη Γεωγραφία;

Σου έχουμε βάλει απροειδοποίητο τεστ πάνω στις γνώσεις σου στην γεωγραφία που αφορά την Ελλάδα. Σου έχουμε ζητήσει να βρεις τη χώρα από τη σημαία. Τώρα, ήρθε η ώρα να σου ζητήσουμε κάτι πιο δύσκολο. Να βρεις την χώρα από το σχήμα που έχει στο χάρτη.

Διαβάστε περισσότερα

Εσύ πόσο σωστά γυμνάζεσαι;

Ένα κουίζ που θα απαντήσει στο ερώτημα '#poupaeiokosmos όταν όλοι τρέχουμε σε ρυθμούς τζόκινγκ';

Παλιά η λέξη 'γυμναστική' μας παρέπεμπε στα εξής: Στο αγαπημένο μας μάθημα στο σχολείο. Στη μαμά μας που έβαζε μια βιντεοκασέτα και έσπρωχνε το τραπεζάκι του σαλονιού για να κάνει αστείες κινήσεις. Στα όργανα στο γυμναστήριο και στο τσακίρ κέφι στην αίθουσα αερόμπικ.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο Master Chef είσαι;

Σοτέ, ποσέ, ταρτάρ και άγιος ο Θεός.

Η αφορμή για το παρόν κουίζ είναι τα αυγά ποσέ. Από όταν με θυμάμαι ο πατέρας μου μού έφτιαχνε για πρωινό αυγά ποσέ, αλλά ποτέ δεν τα είχε αποκαλέσει 'ποσέ'. Χρησιμοποιούσε το άλλο όνομά τους, το γνωστό (προσπαθώ να αποφύγω το spoiler). Μετά από περίπου 30 χρόνια που έτρωγα αυγά ποσέ χωρίς να το ξέρω, έπεσα πάνω σ' ένα επεισόδιο του Master Chef, όπου μεταξύ άλλων οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να φτιάξουν και αυγά ποσέ.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο καλά ξέρεις τα βασικά του στυλ;

Δέκα ερωτήσεις, χίλιες πιθανές απαντήσεις να μας αποδείξεις την καλή σχέση σου με τον καθρέφτη. Την αντικειμενικά καλή.

Στυλ. Με χέρια που τρίβουν το ένα το άλλο υποχθόνια σήμερα, έχουμε φτιάξει για σένα ένα κουίζ που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτά που σε έχουμε συνηθίσει.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8

Οι άνθρωποι; Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρουν πια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ζωγράφιζα από μικρή. Είχα χέρι, λέγανε οι δασκάλες στους γονείς μου. Εκείνοι γελούσαν. Μάλλον, η μητέρα μου γελούσε. Ο πατέρας μου ούτε που το άκουγε.

Gift Calendar 2017
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.