Ποια είναι η ιδανική οδοντόβουρτσα για σένα; - Κουίζ - Κουίζ
 

Ποια είναι η ιδανική οδοντόβουρτσα για σένα;

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Το να βρεις την οδοντόβουρτσα που σου ταιριάζει, η άλλη μισή.
SHARES

Αν έχεις ξεπεράσει την ηλικία των 10 ετών, δεν υπάρχει δικαιολογία στο να μην πλένεις τα δόντια σου.

Η στοματική υγιεινή, εκτός από θεμελιώδης, έχει πάψει πια να είναι ευθύνη της μητέρας σου, κι έχει περάσει κατά κύριο λόγο σε σένα. Για να μην φύγει λοιπόν και πάλι από σένα και καταλήξει στον οδοντίατρο, πρέπει να τηρείς κάποιες βασικές υποχρεώσεις. Με πρώτη και κύρια, το πλύσιμο των δοντιών σου.

Εκτός από την καλή διάθεση όμως, θα χρειαστείς και την κατάλληλη οδοντόβουρτσα. Μία που θα κάνει τη δουλειά της στην εντέλεια, καθαρίζοντας τα δόντια σου όπως πρέπει. Και στο ιδανικό σενάριο, θα σου θυμίζει και λίγο τα παιδικά σου χρόνια.

Όλα τα παραπάνω, τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο η Philips, με τη σειρά ηλεκτρικών οδοντοβουρτσών Sonicare, η οποία διαθέτει οδοντόβουρτσες για όλες τις ανάγκες και γούστα.

Θέλεις 5 λειτουργίες, 2 κεφαλές και φορτιστή ταξιδιού USB; Προτιμάς 2 λειτουργίες με 6 προσαρμόσιμες ρυθμίσεις και 1 κεφαλή βουρτσίματος; Μην αγχώνεσαι καθόλου. Πρώτον, στο θέμα της επιλογής ηλεκτρονικής οδοντόβουρτσας από τη σειρά Philips Sonicare, δεν υπάρχει λάθος επιλογή.

Και δεύτερον, φτιάξαμε για σένα το κουίζ που χρειαζόσουν, ώστε να βρεις ποια είναι η ιδανική οδοντόβουρτσα για τις ανάγκες σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πατήσεις το 'παίξε' και μετά να την κάνεις δική σου.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Longread

Ηρακλειά: Τρεις μαθητές και γύρω γύρω θάλασσα

Περάσαμε 48 ώρες με τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στο μονοθέσιο δημοτικό σχολείο του νησιού.

Best of Network

 

Το μπορείς αυτό που έχεις γίνει;

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Mια τελευταία φορά. Τον άκουσε από την αρχή ως το τέλος. Περισσότερο από την μουσική και τα λόγια περίμενε να ακούσει τα χτυπήματα και τις μικρές χαρακιές που τις θυμόταν μία μία.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.