QUIZ

Ποιος είναι παίκτης του Ολυμπιακού και ποιος όχι;

Με το ρόστερ του Ολυμπιακού να γεμίζει σαν ξενοδοχείο τον Αύγουστο, τεστάρουμε πόσο προσεκτικά παρακολουθείς το πήγαινε-έλα των ποδοσφαιριστών του.

Ας μην είμαστε αχάριστοι. Πέρσι γκρινιάζαμε για την καθυστέρηση στις μεταγραφές του Ολυμπιακού που είχε σαν αποτέλεσμα να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ελλιπές ρόστερ.

Και φέτος άργησε να πάρει μπροστά ο σχεδιασμός, όμως τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται αντεπίθεση και οι νέοι παίκτες ανακοινώνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Όλοι αυτοί, σε συνδυασμό με τους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν από πέρσι και όλους τους δανεικούς που επέστρεψαν, έχουν δημιουργήσει ένα ρόστερ το έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά:

Πρώτον, έχει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές και δεύτερον, αν δεν είσαι ρεπόρτερ της ομάδας, δεν είσαι απολύτως σίγουρος για το ποιος έχει μείνει, ποιος έχει φύγει και ποιοι θα παραμείνουν τελικώς στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες, ο Ολυμπιακός έχει γύρω στα 10 εξτρέμ και άλλους τόσους κεντρικούς χαφ, κάτι το οποίο δεν το λες απαραίτητα κακό, σίγουρα όμως είναι λίγο αστείο, προκαλεί σύγχυση στον κόσμο και μας δίνει αφορμή για ένα πολύ απλό κουίζ, στο οποίο μέχρι κι ο Ουσίγιος ίσως έκανε κάποιο λάθος.

Κεντρική φωτογραφία: Eurokinissi.gr

Πού να θυμάται τόσους παίκτες ο άνθρωπος.