QUIZ

Πόσο έτοιμος είσαι για τη φετινή Super League;

Το πρωτάθλημα που αγαπάμε να μισούμε και μισούμε να αγαπάμε επιστρέφει κι εμείς τεστάρουμε την ετοιμότητά σου.

Γενικά στη ζωή, καλό είναι να μην είσαι σίγουρος για το οτιδήποτε, ας ξεκινήσουμε απ’ αυτό. Ειδικότερα τώρα, όταν αναφερόμαστε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν πιστεύουμε τίποτα μέχρι να το δούμε να πραγματοποιείται.

Αύριο ας πούμε, ανοίγει η αυλαία της φετινής Super League, με την σέντρα στην αναμέτρηση Κέρκυρα – Πλατανιάς να σηματοδοτεί κι επίσημα την έναρξη της νέας σεζόν.

Έτσι μας είπαν τουλάχιστον, αφού μέχρι τότε, όλα μπορούν να συμβούν. Αν πάλι όλα πάνε καλά και το πρωτάθλημα όντως ξεκινήσει, κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα ολοκληρωθεί. Ας μην θυμηθούμε πάλι τα περσινά και γινόμαστε κουραστικοί.

Ας ευχηθούμε απλά όλα να πάνε καλά και επιτέλους, να ασχοληθούμε με αυτό που μετράει: το ποδόσφαιρο. Γιατί αν αφήσουμε στην άκρη τις γραφικότητες, τους χούλιγκαν, το κακό θέαμα, τον πόλεμο εντός κι εκτός γηπέδων, το παρασκήνιο και την διαμάχη της Πολιτείας με την ΕΠΟ (ΟΚ, πρέπει να αφήσουμε πολλά πράγματα στην άκρη), το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι το πλέον ενδιαφέρον των τελευταίων ετών.

Με αρκετούς διεκδικητές, ιστορικές επιστροφές και αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρω κατά πόσο αισθάνεσαι έτοιμος για την επιστροφή στη δράση και πόσο μελέτησες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όμως μην ανησυχείς καθόλου.

Το παρακάτω κουίζ θα τεστάρει την ετοιμότητα και την αφοσίωσή του. Καλή και ήρεμη σεζόν να έχουμε.