Βρες την καταγωγή από το παρατσούκλι - Κουίζ - Κουίζ
 

Βρες την καταγωγή από το παρατσούκλι

Σπόιλερ: Τα 'Καρντάσια' ήταν πολύ εύκολα για να τα συμπεριλάβουμε σε αυτό το κουίζ.
SHARES

Μία μεγάλη, μία τεράστια σπαζοκεφαλιά. Αν δεν έχεις ιδέα από τοπικές διαλέκτους ή αν δεν έχεις φίλους πορωμένους με την καταγωγή τους τόσο ώστε να ξέρουν ποιο είναι το παρατσούκλι τους, τότε μάλλον, η νίκη σου στο σημερινό κουίζ θα καταλήξει σε μεγάλο φιάσκο.

Όχι δεν είναι ότι είναι δύσκολο. Δύσκολο κουίζ είναι αυτό που κάναμε τις προάλλες και ψάχναμε τις κάμπιες μέσα στα σούσι(α). Το σημερινό, δεν μπορούμε να πούμε ότι ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία. Εκείνο που ισχύει απλώς για αυτό είναι ότι αν για τον όποιο λόγο δεν έχεις ακουστά ότι για παράδειγμα τους Θεσσαλονικείς τους λέμε και 'Καρντάσια' δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις την σωστή απάντηση. Εκτός αν είσαι υπερβολικά τυχερός. Που κρίμα να κάψεις την τύχη σου σε μερικά παρατσούκλια αλλά εντάξει, συμβαίνουν και αυτά.

Λοιπόν, έλα, δεν θέλω να σου κόβουμε τα φτερά. Γι αυτό, λίγη εμψύχωση:

via GIPHY

Έτσι, για να αλλάξουμε και λίγο θέμα, να πούμε ότι η ιδέα για το σημερινό κουίζ δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας για τις πατροπαράδοτες ελληνικές βρισιές. Πιθανότατα σκασίλα σου όμως, γιατί δεν μπορείς να περιμένεις να πατήσεις το play και να δεις πόσα απίδια βάζεις στο σάκο σου. Εμπρός λοιπόν.

Α! Και μόλις μάθεις, πες και σε εμάς.

*Έτσι, για την λίστα, αν έχεις κάποιο άλλο παρατσούκλι για καταγωγή που θέλεις να μοιραστείς, εννοείται είμαστε στην διάθεσή σου. Το θέλουμε κιόλας.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

 

Ο πόλεμος είναι θέμα ημερών

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Πρέπει να ήταν η τελευταία φορά που ρίσκαρε τόσο στη ζωή του. Ή τουλάχιστον έτσι του το είχαν παρουσιάσει. Ήταν Φεβρουάριος του 1996, λίγες μέρες μετά τα Ίμια.

Photos

Η υποψηφιότητα Όσκαρ του 'Mudbound' μέσα από εικόνες

Η Rachel Morrison ('Black Panther') έγινε η πρώτη γυναίκα που προτείνεται για Όσκαρ Φωτογραφίας, για το 'Mudbound: Δάκρυα στο Μισισιπή'. Η ταινία βγαίνει σήμερα στις αίθουσες από την Feelgood κι εδώ ακολουθούν 20 λόγοι για τους οποίους αξίζει να τη δεις στο σινεμά. Είναι άξιος απόγονος της υποψηφιότητας του 'Moonlight' αλλά μετά το 'Moonlight', τι; Και φέτος τα Όσκαρ παίζουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Κάνε προθέρμανση για την τελετή που έρχεται στις 4 Μαρτίου, μέσα από το οσκαρικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.