ORIGINALS

Ρωτήσαμε 5 ταξιτζήδες ποιος θα κερδίσει το Survivor

Μπορείς ελεύθερα να ψάξεις πια τον δεύτερο.

Έχουν ήδη περάσει 2,5 μήνες από τότε που στη ζωή μας μπήκε το Survivor και για ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων, ο Ντάνος, ο Τσανγκ, η Λάουρα, ο μάνατζερ ράγμπι (είναι ιδέα, και οι ιδέες δεν φεύγουν από το νησί), οι μονομαχίες ασυλίας και οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο αποτελούν καθημερινή παρέα και ασχολία.

Το παιχνίδι προχωράει και χτυπάει πλέον 80αρια, οι 2 ομάδες ενώθηκαν, τα παζΕλ λύνονται και σιγά-σιγά ετοιμαζόμαστε για την τελική ευθεία. Στις συζητήσεις όλων των φανατικών, τα στοιχήματα για το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής κορυφώνονται.

Ο καθένας κάνει την εκτίμησή του, φαβόρι υπάρχουν, σίγουρα δεν ξεκινάνε όλοι από την ίδια αφετερία που θα έλεγε κι ο Σάκης, όμως ό,τι και να προβλέπουν αυτοί που λιώνουν καθημερινά στον καναπέ παρακολουθώντας τα αγωνίσματα και τα ξεκατινιάσματα, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, αν δεν ακούσουμε πρώτα τη γνώμη των ειδικών.

Καλά κατάλαβες, ζητήσαμε από 5 ταξιτζήδες να προβλέψουν τον μεγάλο νικητή και για εμάς είναι σαν να τελείωσε το παιχνίδι και να έγινε ήδη η απονομή. Οφείλουμε πάντως να αποκαλύψουμε ότι η συντριπτική πλειονότητα όσων ρωτήσαμε (και ρωτήσαμε πολλούς) τόνισε ότι δεν το βλέπει, ενώ το αστείο “εμείς είμαστε οι αληθινοί Survivors” ακούστηκε αρκετές φορές.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Οι κύριοι Απόστολος, Ηλίας, Γρηγόρης, Μάκης και Χριστούδουλος όμως, παρακολουθούν τις εξελίξεις και βγάζουν τον μεγάλο νικητή.

κύριος Απόστολος, ο Ντανικός

Πιστεύω θα κερδίσει από τους διάσημους ο Αγγελόπουλος, κατά τη γνώμη τη δικιά μου. Φαίνεται ο πιο δυναμικός και τον θέλω κιόλας, μ’ αρέσει σαν προσωπικότητα συγκριτικά με τους άλλους“. Ποιος είπε ότι ο Ντάνος έχει μόνο γυναικείο κοινό;

 

κύριος Γρηγόρης, ο αδιάφορος

Δεν έχω δώσει βάση, ούτε στα ονόματα, ούτε πουθενά. Απλά το χαζεύω, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Το παρακολουθώ σχεδόν κάθε βράδυ αλλά δεν έχω δώσει βάση ποτέ. Απλά κάτι να παίζει, δεν δίνω ιδιαίτερη βάση στην τηλεόραση“. Γενικά, δεν δίνει βάση.

 

κύριος Ηλίας, η ψυχολογία του όχλου

“Αυτός που λένε όλοι, ο Ντάνος. Για να το λένε όλοι, κάποιο λόγο θα έχουν, ξέρω κι εγώ. Δεν παρακολουθώ πολύ, απ’ αυτά που ακούω μέσα στο ταξί μόνο“.  
 

κύριος Χριστόδουλος, ο διχασμένος

Ο πιο δυνατός παίκτης θεωρώ ότι είναι ο Αγγελόπουλος, αλλά η Λάουρα πιστεύω έχει όλα τα κονέ. Από ασκήσεις και λοιπά άστο, αλλά έχει τα κονέ και τα γλειψίματά της, δεν ξέρω. Η Βαλαβάνη θα φύγει σίγουρα. Εγώ τον Μάριο συμπαθώ πάντως“. Χείμαρρος. 

 

κύριος Μάκης, ο hater του Χούτου

Α, μη με ρωτάς τέτοια, δεν ξέρω, το βλέπω τελείως επιφανειακά. Δεν ασχολούμαι με ονόματα και δεν ασχολούμαι και καθόλου με το ποιος θα κερδίσει. Αν θες να σου πω ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, εντάξει. Το έχει πάρει ήδη ο Ολυμπιακός, τι να σου πω. Θες να σου πω ποιος είναι ο πιο άτιμος παίκτης που πέρασε από εκεί μέσα; Ο Χούτος. Διέλυσε ολόκληρο Πανιώνιο, δεν θα μπορούσε να διαλύσει ένα Survivor; Είναι ύπουλος, ούτε στον Πανιώνιο έκανε τσακωμούς αλλά τον διέλυσε“.

Κύριε Μάκη σε ψάχνω“.

Το αποτέλεσμα: Έλαβον, 2,5 ο Ντάνος, μισή ψήφο η Λάουρα, 1 λευκό κι ένα κράξιμο στο Χούτο. Δύσκολα το χάνει ο Αγγελόπουλος, ψάξε από τώρα τον νικητή του Survivor 2.