TEAMWORK

Τι μου έμαθε η πρώτη μου δουλειά

Αποστάγματα σοφίας έξι δημοσιογράφων του Oneman από τα πρώτα τους μεροκάματα.

Καλές οι σχολές και τα Πανεπιστήμια, αλλά σαν την πρώτη δουλειά δεν έχει. Όση γνώση και πτυχία και να έχεις συσσωρεύσει μόλις πας για το πρώτο σου μεροκάματο, είτε αυτό σχετίζεται με τις σπουδές σου είτε όχι, μαθαίνεις τη θεωρία και την πρακτική του επαγγέλματός σου (και τη ζωής) από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα

Πού πάει ο ΠΑΟ: 10 Παναθηναϊκοί γράφουν τον καημό τους

Σκέψεις για τη σημερινή κατάντια του 'τριφυλλιού' και το μέλλον που προβλέπεται ζοφερό.

Ο Νίνης κλέβει την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη μας περιοχή. Τρέχει προς το κέντρο. Σηκώνει το κεφάλι και βλέπει τον Σισέ να ξεκινάει κούρσα προς την μεγάλη περιοχή της Ρόμα. Με μία κάθετη πάσα βγαλμένη από τα υγρά όνειρα κάθε ποδοσφαιρόφιλου βρίσκει τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος αφού ντριμπλάρει τον τερματοφύλακα των Ρωμαίων σκοράρει σε κενό τέρμα κάνοντας το 1-3 για τον Παναθηναϊκό στο Ολίμπικο.

Διαβάστε περισσότερα

Η παρέα μου από το στρατό

Οι δημοσιογράφοι του Oneman θυμούνται με ποιους φίδιαζαν όσο φορούσαν τα χακί.

Αν υπάρχει έστω ένας λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να καταργηθεί η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, αυτός είναι οι φιλίες που δημιουργείς κατά τη διάρκειά της. Φιλίες δυνατές που αντέχουν στο χρόνο ή ακόμα κι αν δεν αντέξουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία για μια έξοδο, το περιεχόμενο της οποίας δεν θες να ενημερώσεις τους γύρω σου. Ποιος θα σε κατέκρινε αν του/της έλεγες πως δυστυχώς δεν μπορείς να τον/την δεις, γιατί έχεις να βγεις με τα παιδιά από το στρατό;

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο τσιγάρο που έκανα ποτέ

Δέκα ιστορίες ένοχης απόλαυσης και απέχθειας.

Για κάποιους αποτελεί την τελετή μύησης στον κόσμο των ενηλίκων και για κάποιους άλλους την επιβεβαίωση πως πρόκειται για μια αηδιαστική υπερεκτιμημένη συνήθεια. Όπως και να έχει, το πρώτο τσιγάρο αποτελεί για όλους μια ξεχωριστή και συνήθως ένοχη στιγμή της καριέρας τους σ' αυτό τον πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα

Το κάστρο που κατέρριψα

Οι δημοσιογράφοι του Oneman θυμούνται όλα τα 'εγώ δεν πρόκειται ποτέ να...' που ανέτρεψαν στη ζωή τους.

Μπορεί να είναι από τις πιο ειλικρινείς στιγμές της ζωής μας, και όχι δεν αναφερόμαστε στη στιγμή της κωλοτούμπας αυτής καθεαυτής. Μιλάμε για τη στιγμή που αγκαλιάσαμε τις πιο εντυπωσιακές και θορυβώδεις κωλοτούμπες μας. Τη στιγμή που είδαμε τον άλλο δρόμο και τον ακολουθήσαμε.

Διαβάστε περισσότερα

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

Και επειδή ένας άνθρωπος από μόνος του θα ήταν αδύνατον να σηκώσει το βάρος όλων αυτών των καντηλιών, αποφασίσαμε να το κάνουμε συλλογικά, γράφοντας ο καθένας μας ποια θεωρεί την πιο άσχημη πόλη στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Το πιο κρίσιμο 'ματς' που κέρδισα τη χρονιά που πέρασε

Ένας τίμιος προσωπικός απολογισμός του 2017.

Το πρωτάθλημα του 2017 τελείωσε. Τίποτα δεν κρίθηκε, προφανώς, γιατί το πρωτάθλημα του 2018 είναι μπροστά σου, φρέσκο, ζωηρό και ολοκαίνουριο για να το κατακτήσεις, αλλά αυτές οι μέρες σου δίνουν μια καλή ευκαιρία για να κοιτάξεις πίσω και να κάνεις τον απολογισμό σου.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.