TEAMWORK

Τα χειρότερα φανάρια της Αθήνας

Βγάζουμε τον πόνο μας για όλες εκείνες τις φορές που πιστέψαμε ότι δεν θα βγούμε ποτέ από το αμάξι.

Ελάχιστα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο εκνευριστικά από ένα μποτιλιάρισμα. Εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο, χωρίς τρόπους διαφυγής, κάνεις απλά υπομονή και ονειρεύεσαι καλύτερες μέρες, με άδειους δρόμους και κυρίως, χωρίς ούτε ένα φανάρι να σου κόβει το δρόμο. Μετά βέβαια, κάποιος σου κορνάρει, ξυπνάς απότομα και προχωράς δυο μέτρα, μέχρι να ξανασταματήσεις, λογικά στο επόμενο φανάρι.

Διαβάστε περισσότερα

Η χειρότερη μέρα μου στο στρατό

Οι δημοσιογράφοι του Oneman μοιράζονται τις πιο μίζερες στιγμές της θητείας τους.

Δύσκολο πράγμα ο στρατός. Μακριά από το σπίτι, την οικογένεια και τους φίλους, με λίγο ύπνο και τριγυρισμένος από αγνώστους,  μετράς αντίστροφα τις ημέρες μέχρι να γίνεις και πάλι πολίτης.

Διαβάστε περισσότερα

Εσύ τι έκανες την ώρα της γυμναστικής στο σχολείο;

Νοσταλγικές αναμνήσεις από ένα μάθημα που έμοιαζε περισσότερο με διάλειμμα.

Στο ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, οι περισσότεροι είχαμε κυκλώσει με κόκκινο μαρκαδόρο μία λέξη-κλειδί: Διάλειμμα. Γιατί μπορεί τα σχολικά χρόνια να είναι όμορφα και τώρα που μεγαλώσαμε λίγο να μας λείπουν κιόλας, όμως η αλήθεια είναι ότι τα νοσταλγούμε για όλα τα τριγύρω κι όχι φυσικά για τις βαρετές ώρες παράδοσης μέσα στην αίθουσα.

Διαβάστε περισσότερα

Η πιο μεγάλη αθλητική στιγμή μου

Όταν οι δημοσιογράφοι του Oneman άγγιξαν τη δόξα ως αθλητές, κυρίως στην ομάδα της γειτονιάς τους.

Σαν άλλοι απολυμένοι φαντάροι που έχουν όρεξη να εξιστορήσουν την πιο μυθική τους στιγμή με τα χακί, μοιραζόμαστε στιγμιότυπα απείρου αθλητικού κάλλους, περιμένοντας την ανάλογη ανταπόκριση στα σχόλια.

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά, ποιο είναι αυτό 'το κάτι' που θέλεις επιτέλους;

Η συντακτική ομάδα του Oneman αποδέχτηκε την πρόκληση και πείραξε τους στίχους του τραγουδιού που χρειάζεται κατεπειγόντως φρεσκάρισμα.

Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που η Καίτη Γαρμπή τραγουδούσε 'Το Κάτι'. Ω, ναι, 17 (δεκαεπτά) χρόνια. Αν δεν μας πιστεύεις, γκούγκλαρέ το. Πριν το κάνεις, θυμήσου ότι τότε, το μακρινό 2000, το Google ήταν απλώς μια νέα μηχανή αναζήτησης που προσπαθούσε να πείσει το κοινό της ότι είναι καλύτερη από τις άλλες.

Διαβάστε περισσότερα

Το χειρότερο ελληνικό νησί που πήγα ποτέ

Οι δημοσιογράφοι του Oneman κλείνουν σιγά σιγά τις διακοπές τους και αποκλείουν πιθανούς προορισμούς. Όλοι το κάνουν, έτσι δεν είναι;

Τα αγαπάμε τα ελληνικά νησιά. Τα λατρεύουμε. Τι θα ήμασταν χωρίς αυτά; Τι θα ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές χωρίς αυτά; Σκληρές ερωτήσεις που δεν είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε. Συζητώντας (sic) στο γραφείο για τα αγαπημένα μας νησιά, στον αφρό της κουβέντας ανέβηκαν σχεδόν ακαριαία τα όχι αγαπημένα μας νησιά. Οι τελευταίες μας επιλογές για αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Είσαι έτοιμος για μια πραγματική πρόκληση;

Μικρές καθημερινές ιστορίες ηρωισμού και υπέρβασης.

Ο ήρωας ανάμεσά μας είναι αυτός ο οποίος δεν θα διστάσει μπροστά στα εμπόδια. Θα τρέξει πρώτος, θα τα υπερπηδήσει και θα τρέξει αμέσως να αναζητήσει τα εμπόδια. Κι είναι αρκετά ταλαντούχος, αρκετά γενναίος και υπερβολικά ξεροκέφαλος, θα συνεχίσει να ξεπερνά εμπόδια μέχρι να φτάσει στην κορυφή του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7

Μια μεγάλη αλητεία

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη γενναιοδωρία για έναν άντρα από το να κάνει μία γυναίκα να αισθάνεται όμορφη. Να της το λέει κυρίως όταν τη βλέπει να τρεμοσβήνει.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.