ORIGINALS

Ο στόχος μου γι’ αυτό το καλοκαίρι

Τζετ σκι, ταξίδια σε άλλες ηπείρους και κουρτίνες δωματίου.

Αν μόλις μπει η άνοιξη, ρωτήσεις 10 ανθρώπους ποιος είναι ο στόχος τους για το καλοκαίρι, οι 9 θα σου πουν να φτιάξουν το σώμα τους ενόψει των εξορμήσεων στις παραλίες. Βαρετό, κλισέ και σε τελική ανάλυση, ουτοπικό.

Τώρα που το καλοκαίρι είναι πια προ των πυλών και αυτός ο στόχος χάθηκε πανηγυρικά, μπορούμε να είμαστε πιο ειλικρινείς και ρεαλιστές και να δώσουμε τις απαντήσεις που πραγματικά θέλουμε. Εμείς φορέσαμε το νέο premium άρωμα AHEAD του STR8, νιώσαμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε κάθε μας στόχο και ήρθε η ώρα να τους αποκαλύψουμε. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για να δούμε ποιος πέτυχε τι.

Να κάνει τζετ σκι ο Γιάννης Μπαϊρακτάρης

Λατρεύω τα water sports και γενικά ότι έχει σχέση με τη θάλασσα. Σίγουρα φταίει και το γεγονός ότι κάθε καλοκαίρι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου περνούσα μήνες ολόκληρους στις παραλίες της Λευκάδας. Αν και έχω δοκιμάσει αρκετά πραγματάκια στο νερό, αυτό που δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα (και θέλω) είναι μια βόλτα με τζετ σκι. Να νιώσω αυτήν την έκρηξη αδρεναλίνης πατώντας γκάζι και σχίζοντας τα κύματα. Πέρυσι τα χάζευα από τη στεριά, φέτος έχει μπει στο νούμερο ένα της ‘to do’ λίστας για το καλοκαίρι μου.

Να μάθει την κόρη του μπάνιο ο Πάνος Κοκκίνης

Στα χαρτιά είμαι ο φαδεράς της χρονιάς, όσον αφορά την 8χρονη κόρη μου. Ότι χατήρι θέλει, της το κάνω. Όταν επιμένει να παίξουμε Barbie, υποκύπτω. Και είμαι πάντα έτοιμος να την πάω από παιδική χαρά και μουσείο, μέχρι το φεγγάρι. Στην πραγματικότητα το παιδί, εξαιτίας μου, δεν έχει μάθει ακόμη ποδήλατο χωρίς βοηθητικές (είμαι τόσο άχρηστος που δεν ξέρω καν να φέρω τη σέλα στο ύψος της και πέρυσι 1 μήνα έκανε με ξεφούσκωτα λάστιχα). Και, το σημαντικότερο, κάνει ακόμη μπάνιο με μπρατσάκια. Αυτό είναι κάτι που θέλω να αλλάξει. Οπότε έχω πέσει με τα μούτρα να δω ότι σχετικό βίντεο με οδηγίες μπας και ξεστραβωθώ εγκαίρως. Από την άλλη, επειδή ακριβώς δεν ξέρει μπάνιο, είναι συνέχεια στην αγκαλιά μου. Αυτό που λένε μπρος γκρεμός και πίσω πνιγμός.

Περισσότερα θερινά σινεμά, ο Κωνσταντίνος Αμπατζής

Παράπονο από τα καλοκαίρια μου δεν έχω. Και τις διακοπές μου κάνω, και τα μπάνια μου, και τα παγωτά μου τρώω, και σε ωραίες συναυλίες πηγαίνω, γενικά αν δεν είχε τόση αδιανόητη ζέστη θα ήταν μακράν η αγαπημένη μου εποχή, αφού η μέρα είναι μεγάλη, όλοι έχουν κέφια και τα πάντα κινούνται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Το μοναδικό που μου λείπει, είναι το να πηγαίνω πιο συχνά σε θερινά σινεμά, αφού τα τελευταία χρόνια είναι ζήτημα αν πηγαίνω πάνω από μία φορά κάθε καλοκαίρι. Φέτος λοιπόν, θέλω να πάω τουλάχιστον σε πέντε διαφορετικούς κινηματογράφους για να θεωρήσω το καλοκαίρι μου πετυχημένο. Το καλό είναι ότι έχω μπροστά μου σχεδόν 4 μήνες. Game on

Να αγοράσει κουρτίνες για το δωμάτιό του ο Ηλίας Αναστασιάδης

Μικροί στόχοι, μικρά βήματα, ένα κάθε φορά. Θα μπορούσα να πω ότι έχω δεκάδες μεγαλύτερους στόχους γι’ αυτό το καλοκαίρι, αλλά ειλικρινά δεν έχω. Οπότε άρχισα να σκέφτομαι πιο συμμαζεμένα και πιο συγκεκριμένα και να τος, υπάρχει ένας σημαντικός στόχος που βρίσκεται σε εκκρεμότητα εδώ και λίγες εβδομάδες, που σαν άλλος Γρανίτσας ξήλωσα τις κουρτίνες του δωματίου μου, χωρίς να έχω αγοράσει καινούργιες. Και ξέρεις πώς πάνε αυτά, κοιμάσαι μια δυο μέρες χωρίς κουρτίνες και αρχίζεις να συνηθίζεις το φως που σε λούζει τα πρωινά και σου τρυπάει το μάτι. Μη σου πω ότι αρχίζει να σου αρέσει κιόλας. Αλλά όχι, το δωμάτιο χρειάζεται κουρτίνες κι επειδή είναι δύσκολο να βγει να τις ψωνίσει μόνο του, θα πρέπει να διαθέσω μισή ώρα και να βγω στην αγορά μαζί με την καλή μου. (Που έχει ήδη οργώσει την αγορά). Τουλάχιστον έχω πάρει τα μέτρα.

Να ταξιδέψει μόνος του στην Ασία ο Γιώργος Μυλωνάς

Μου πήρε κάπου δέκα χρόνια να ξεπεράσω το γεγονός πως δεν σπούδασα σε άλλη πόλη από αυτή που μεγάλωσα (βλ. Αθήνα). Μου πήρε άλλα τόσα για να ξεπεράσω το γεγονός πως δεν πήγα Εράσμους. Επειδή, όπως καταλαβαίνεις δεν βγαίνουν πλέον τα νούμερα, δεν γίνεται να μην πραγματοποιήσω τα υπόλοιπα μπούλετς από το προσωπικό μου μπάκετ λιστ. Πάνω πάνω στη συγκεκριμένη λίστα για αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται ένα ταξίδι με τον εαυτό μου στην Ασία. Θα ναι στο Νεπάλ; Θα ναι στην Καμπότζη; Δεν με νοιάζει. Είμαι διατεθειμένος να την βγάλω με ρυζογκοφρέτες μέχρι τον Άυγουστο προκειμένου να μαζέψω τα λεφτά για τα εισιτήρια. Όσον αφορά το μόνος, γιατί χωρίς παρέα έχεις πάντα καλύτερες ιστορίες να διηγηθείς επιστρέφοντας. Είτε αληθινές είτε φανταστικές.

***

Το STR8 και ο Γιάννης, μέσα από τη συνεργασία τους, έχουν ένα σκοπό: να παρακινήσουν κάθε νέο άνδρα να ακολουθεί πάντα το όνειρό του, όποιο κι αν είναι αυτό, να προσπαθεί να επιτύχει κάθε στόχο του, να μην φοβάται να ξεπεράσει τα όριά του. Tο νέο άρωμα με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο ονομάζεται AHEAD και προσδίδει αέρα μυστηρίου και υπεροχής σε κάθε άνδρα. Το STR8 και ο Γιάννης προτρέπουν τους νέους άνδρες να επιμένουν, να εργάζονται σκληρά και να έχουν υπομονή – αυτός είναι και ο μόνος δρόμος για να δουν πραγματικά αποτελέσματα. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετράει είναι ένα: «να έχεις τα μάτια σου στο στόχο».