ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Το ένα πράγμα που δεν πρέπει να παραγγείλεις

O Gordon Ramsay συμβουλεύει και εμείς τον εμπιστευόμαστε.

Δεν έχω φάει φαγητό από τα χέρια του Gordon Ramsay, αλλά ο τύπος με έχει πείσει ότι ξέρει να μαγειρεύει. Θες η αυτοπεποίθησή του; Θες η ευκολία του στο να κρίνει τα φαγητά και τα εστιατόρια των άλλων; Δεν ξέρω. Εγώ πάντως έχω πειστεί. Έχω πειστεί σε τέτοιο βαθμό που αν με συμβούλευε να μην φάω κάτι με κανένα τρόπο θα άκουγα τη συμβουλή του. Μια συμβουλή που έδωσε μέσω μιας πρόσφατης συνέντευξής του στο Townandcountrymag.

Διαβάστε περισσότερα

Ο καφές μπορεί να σε γεμίσει με πολλές περισσότερες γεύσεις από όσες πίστευες

Η τρίτη στάση στην πορεία για τον τελικό του Nespresso Coffee Expert είχε πολλούς καφέδες, άλλες τόσες δοκιμές και άπειρες διαφορετικές γεύσεις που μας εντυπωσίασαν

Ξέχνα τις τηγανητές πατάτες, ήρθαν τα τηγανητά χαλουμάκια

Σερβίρονται στο Camden του Λονδίνου κι αποτελούν τον μεζέ του καλοκαιριού.

Αν υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι τηγανητές πατάτες, παρακαλείται θερμά να πατήσει το 'χ' πάνω δεξιά στο παράθυρο και να σκεφτεί καλά τις επιλογές της ζωής του.

Διαβάστε περισσότερα

Αλληλούια! Έτσι δε θα χάνεις ούτε ίχνος Nutella

Θέλουμε αυτό το υπέρτατο γκάτζετ και το θέλουμε τώρα.

Ελάχιστα πράγματα μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, όσο ένα μπολάκι γεμάτο Nutella.

Διαβάστε περισσότερα

So you think you can't dance: Άσχετος στην πίστα

Ευχόμαστε καλή Παγκόσμια Ημέρα Χορού και προειδοποιούμε: Τα βιντεάκια του κειμένου είναι συλλεκτικά. Οσονούπω και viral.

Ο χορός είναι ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά αγχολυτικά που κυκλοφορούν εκεί έξω. Είναι εκτόνωση, είναι απελευθέρωση, είναι χαρά.

Διαβάστε περισσότερα

Για να γίνεις expert στον καφέ πρέπει πρώτα να μάθεις τα βασικά

Το 'ταξίδι' του διαγωνισμού Nespresso Coffee Expert με προορισμό την Βραζιλία ξεκίνησε και εμείς παρακολουθήσαμε από κοντά το πρώτο σεμινάριο το οποίο μας έμαθε πράγματα για τον καφέ που δεν φανταζόμασταν

Στο Jimmy's Fish διδάσκουν αστακομακαρονάδα

Φάγαμε στο Madison Square Garden των ψαράδικων.

Στο ημερολόγιο της ζωής κάθε ανθρώπου υπάρχουν μια σειρά από μέρες που λόγω της σημασίας τους θα έπρεπε να είναι γραμμένες με bold. Η πρώτη μέρα στο σχολείο, η μέρα που έδωσε το πρώτο του φιλί, η μέρα που μπήκε στο Πανεπιστήμιο, η πρώτη μέρα στο δικό του σπίτι. Μετά από μία πρόσφατη επίσκεψη των δημοσιογράφων του Oneman στο Jimmy and the Fish, στο προσωπικό μας ημερολόγιο γράψαμε με bold για τη μέρα που φάγαμε αχινοσαλάτα, πετροσωλήνες και φιλέτο ροφού φρικασέ.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.