ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Στο ξενοδοχείο 'Ελληνίς' η φιλοξενία έχει άλλη γεύση

Στην καρδιά του εμπορικού και επιχειρηματικού κέντρου της Λ. Συγγρού υπάρχει ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον έτοιμο να σε φιλοξενήσει.

Η μοίρα ενός δρόμου που βρίσκεται στη ευθεία που συνδέει την Αθήνα με το Φάληρο, είναι προδιαγεγραμμένη. Από την πλατιά οδό της αρχαιότητας, στον καρόδρομο των πρώτων χρόνων του ελληνικού κράτους και τελικά, στη σύγχρονη Λεωφόρο του σήμερα, η Συγγρού ήταν δεδομένο ότι θα αποτελούσε έναν από τους πιο πολυσύχναστους και ΄ζωντανούς΄δρόμους της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα

Οι κλασικές φιγούρες του απόλυτου καλοκαιρινού party

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς καλοκαιρινούς και τι καλύτερο από ένα party. Με τους συνήθεις ύποπτους να τριγυρνούν σε αυτό.

Μικρά και μεγάλα παιδιά μετρούν το καλοκαίρι σε μπάνια και παγωτά. Εμείς αν δεν σε πειράζει το μετράμε σε καλοκαιρινά party. Γιατί δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος να φτιάξεις το καλοκαίρι σου από το να σημειώσεις στο ημερολόγιό σου τα καλύτερα καλοκαιρινά party και να τα ακολουθήσει ευλαβικά. Ξεκινώντας πολύ σύντομα, όπως θα μάθεις παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε γουλιά καφέ στον τελικό έφερνε κάποιον πιο κοντά στη Βραζιλία

Ο τελικός του Nespresso Coffee Expert ανέδειξε τον μεγάλο νικητή που με το έπαθλό που κέρδισε θα σε κάνει να ζηλέψεις πάρα πολύ.

Το ταξίδι για την εύρεση του Έλληνα Nespresso Coffee Expert έφτασε στο τέλος του και ένα άλλο, αυτό στις φυτείες της Βραζιλίας θα ξεκινήσει σύντομα. Αυτή την μοναδική εμπειρία ζωής θα την έχει μόνο ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού τον οποίο και παρακολουθήσαμε στενά από την αρχή του. Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να λείπουμε από τον μεγάλο τελικό που εκτός από την εντυπωσιακή του διοργάνωση είχε και μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα

Το ένα πράγμα που δεν πρέπει να παραγγείλεις

O Gordon Ramsay συμβουλεύει και εμείς τον εμπιστευόμαστε.

Δεν έχω φάει φαγητό από τα χέρια του Gordon Ramsay, αλλά ο τύπος με έχει πείσει ότι ξέρει να μαγειρεύει. Θες η αυτοπεποίθησή του; Θες η ευκολία του στο να κρίνει τα φαγητά και τα εστιατόρια των άλλων; Δεν ξέρω. Εγώ πάντως έχω πειστεί. Έχω πειστεί σε τέτοιο βαθμό που αν με συμβούλευε να μην φάω κάτι με κανένα τρόπο θα άκουγα τη συμβουλή του. Μια συμβουλή που έδωσε μέσω μιας πρόσφατης συνέντευξής του στο Townandcountrymag.

Διαβάστε περισσότερα

Ο καφές μπορεί να σε γεμίσει με πολλές περισσότερες γεύσεις από όσες πίστευες

Η τρίτη στάση στην πορεία για τον τελικό του Nespresso Coffee Expert είχε πολλούς καφέδες, άλλες τόσες δοκιμές και άπειρες διαφορετικές γεύσεις που μας εντυπωσίασαν

Ξέχνα τις τηγανητές πατάτες, ήρθαν τα τηγανητά χαλουμάκια

Σερβίρονται στο Camden του Λονδίνου κι αποτελούν τον μεζέ του καλοκαιριού.

Αν υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι τηγανητές πατάτες, παρακαλείται θερμά να πατήσει το 'χ' πάνω δεξιά στο παράθυρο και να σκεφτεί καλά τις επιλογές της ζωής του.

Διαβάστε περισσότερα

Αλληλούια! Έτσι δε θα χάνεις ούτε ίχνος Nutella

Θέλουμε αυτό το υπέρτατο γκάτζετ και το θέλουμε τώρα.

Ελάχιστα πράγματα μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, όσο ένα μπολάκι γεμάτο Nutella.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.