FOOD & DRINK

Για εσένα που βαρέθηκες τις συνηθισμένες χριστουγεννιάτικες selfies

Αν θες κάτι κάτι διαφορετικό τις ημέρες των εορτών πέρα από στολίδια, δέντρα και Άι-Βασίληδες, έλα μια βόλτα στου Ψυρρή.

Μπαίνεις στο instagram. Αρχίζεις το swipe down και πέφτεις σε μία selfie με φόντο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Συνεχίζεις, ακολουθεί άλλη μία με στολίδια στο πνεύμα των ημέρων. Και άλλη μία. Και ακόμα μία.

Το swipe down συνεχίζεται και σειρά παίρνουν οι Άι-Βασίληδες. Ένας, δύο. Και πάλι ένα δέντρο. Και άλλο δέντρο. Και ο Βασίλης και το στολίδι και…

Αναρωτιέσαι αν έχεις μπει στον λογαριασμό του Ρούντολφ. Πας στο προφίλ και δεν βλέπεις το ελαφάκι, αλλά εσένα. Τι στο καλό συμβαίνει λοιπόν; Γιατί κανείς δεν θέλει να κάνει κάτι το διαφορετικό;

Ώσπου σε βγάζει ο δρόμος στου Ψυρρή. Εκεί όπου η Λεπενιώτου συναντά την Ήβης. Και το βλέμμα σου καρφώνεται σε δύο φλεγόμενα φτέρα. Ναι, αυτή θα είναι μια γαμάτη selfie!

 

Nαι, τολμήσαμε και γυρίσαμε την πλάτη στις συνηθισμένες χριστουγεννιάτικες selfies. Και “φορέσαμε” τα φλεγόμενα φτερά του F2G. Γιατί  μπορούμε.

Και υπάρχει κάτι άλλο, ακόμα καλύτερο. Ένα site τoυ F2G στο οποίο τρέχει ένας διαγωνισμός έως τις 08/01. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις και εσύ μία selfie μπροστά από τα φτερά και να την ανεβάσεις στο f2gwingsonfire.gr.

 

Αυτόματα θα μπεις σε μια κλήρωση μέσα από την οποία μπορείς να κερδίσεις ένα τατουάζ της επιλογής σου -από τα πέντε που θα δοθούν- αξίας 200€ . Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στο σώμα σου με τον πιο έντονο τρόπο όσα σε αντιπροσωπεύουν!

 

Μία βόλτα λοιπόν στου Ψυρρή θα σε βγάλει από τα τετριμένα χριστουγεννιάτικα φωτογραφικά κλικ του εαυτού σου και θα σου δόσει τη δυνατότητα να εκφράσεις όπως εσύ γουστάρεις.

 “Για όλα αυτά που καίνε μέσα σου, μίλα!”. Μίλα και μέσω του τατουάζ σου!

Φωτογραφίες: Σύλβια Σαχίνη