Enduro Riding για τους Weekend Warriors

Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, Johnny Aubert, επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα session αφιερωμένο σε αυτούς που δεν αφήνουν μια δύσκολη εβδομάδα να χαλάσει το Σαββατοκύριακό τους!
SHARES

Παρασκευή απόγευμα και μια δύσκολη εβδομάδα έρχεται στο τέλος της. Οι απανταχού weekend warriors κάνουν τα μεγαλεπήβολα πλάνα τους για το επόμενο διήμερο. Άλλοι κανονίζουν εξόδους μέχρι τελικής πτώσης, άλλοι μπασκετάκι στη γειτονιά, άλλοι τσεκάρουν αν το κύμα είναι σωστό για surf. Κάποιοι παίρνουν τα βουνά καβαλώντας τα μηχανάκια τους για να πάρουν την απαραίτητη δόση αδρεναλίνης. Για αυτούς τους τελευταίους, το Σαββατοκύριακο 12-13.12 επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Ο Γάλλος Johnny Aubert, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro, πρωταθλητής το 2008 και 2009 και αναβάτης με εικοσαετή σχεδόν καριέρα στις πίστες motocross, πριν τη μεταπήδησή του στο Εnduro, έρχεται και πάλι στην Ελλάδα με στόχο να καβαλήσει παρέα με τους Έλληνες riders.

Ο Johnny και η Beta – Chachagias Enduro team καλούν  10 τυχερούς αναβάτες, ερασιτέχνες ή pro, να τους ακολουθήσουν σε ένα διήμερο riding session στην Βόρεια Εύβοια. H διαδρομή έχει την υπογραφή του local Μιχάλη Μιμίκου και την τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει η Beta – The Fuoristrada Co. Με εκκίνηση το κατάστημα Mimikos Motoshop στη Χαλκίδα και προορισμό το Πύλι Ευβοίας, οι Weekend Warriors πρόκειται να ζήσουν μια offroad ταξιδιωτική περιπέτεια παρέα με τον Γάλλο πρωταθλητή.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείς να συμμετάσχεις: RedBull.com

«To enduro δεν είναι μόνο οι αγώνες. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στην Ελλάδα και να οργώσουμε παρέα με τους locals τις πανέμορφες ελληνικές διαδρομές. Eίμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε τέλεια», αναφέρει ο Γάλλος αναβάτης.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Johnny Aubert:

Όνομα: Johnny Aubert

Ομάδα: Beta Factory Team

Αγωνιστική μοτοσυκλέτα: Beta RR 430 Racing

Ημερομηνία Γέννησης: 31 Μαΐου 1980

Καταγωγή: Maubege, Γαλλία

Χόμπι: Internet, jet ski, ποδήλατο, σκάφος, free-ride, trial

Palmares:

1993: Νικητής Παγκόσμιου Κυπέλλου Μotocross (80cc) & Πρωταθλητής Motocross Γαλλίας

1996: Πρωταθλητής Μotocross Γαλλίας (Junior)

1998: Πρωταθλητής Supercross Γαλλίας (125cc)

1999: Πρωταθλητής Motocross Γαλλίας (125cc)

2007: 3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro (Ε2) & Νικητής ISDE (Γενική + Ε2)

2008: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εnduro (Ε2)

2009: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εnduro (Ε2)

2012:14ος στο Dakar Rally

2014: 3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εnduro (E2)

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Κουίζ

Πόσο Βενγκέρ είσαι;

Όταν το πιο γοητευτικό στοιχείο του Αρσέν είναι πια το 'Αλσατός' που τον συνοδεύει, έχουμε ιερό χρέος να τεστάρουμε πόσο του μοιάζεις.

Αυτοκίνητο

Ακόμα πιο Fast, ακόμα πιο Furious!

Ενώ το Fate of the Furious προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους, το ONEMAN κάνει πολυδιάστατο απολογισμό της δημοφιλούς σειράς ταινιών που απενοχοποίησε το ‘αμαρτωλό’ drift.

Best of Network

ΔΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ CAVS ΤΟΥΣ PACERS

Ο LeBron έβγαλε ξανά τη σκούπα του

Οι Cleveland Cavaliers του τρομερού LeBron James πάτησαν το γκάζι και "σκούπισαν" (4-0) τους Indiana Pacers στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ.

Χαμός με Κούγια στη Λάρισα

Ο Αλέξης Κούγιας είχε έντονο διάλογο με οπαδό της ΑΕΛ στο ματς με την Ξάνθη και επενέβη η Αστυνομία για να "σβήσει" τη "φωτιά". Πανό εναντίον του με τα οποία του ζητούσαν να πουλήσει, ένταση κατά την αποχώρησή του. (PHOTOS)

 
comments powered by Disqus

Θέατρο

Μία Κυριακή στο Broadway με τον Jake Gyllenhaal

Βρεθήκαμε στο διασημότερο θέατρο του κόσμου και χειροκροτήσαμε έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. (Σπόιλερ: Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να προφέρουμε το όνομά του)

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.