Enduro Riding για τους Weekend Warriors

Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, Johnny Aubert, επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα session αφιερωμένο σε αυτούς που δεν αφήνουν μια δύσκολη εβδομάδα να χαλάσει το Σαββατοκύριακό τους!
SHARES

Παρασκευή απόγευμα και μια δύσκολη εβδομάδα έρχεται στο τέλος της. Οι απανταχού weekend warriors κάνουν τα μεγαλεπήβολα πλάνα τους για το επόμενο διήμερο. Άλλοι κανονίζουν εξόδους μέχρι τελικής πτώσης, άλλοι μπασκετάκι στη γειτονιά, άλλοι τσεκάρουν αν το κύμα είναι σωστό για surf. Κάποιοι παίρνουν τα βουνά καβαλώντας τα μηχανάκια τους για να πάρουν την απαραίτητη δόση αδρεναλίνης. Για αυτούς τους τελευταίους, το Σαββατοκύριακο 12-13.12 επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Ο Γάλλος Johnny Aubert, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro, πρωταθλητής το 2008 και 2009 και αναβάτης με εικοσαετή σχεδόν καριέρα στις πίστες motocross, πριν τη μεταπήδησή του στο Εnduro, έρχεται και πάλι στην Ελλάδα με στόχο να καβαλήσει παρέα με τους Έλληνες riders.

Ο Johnny και η Beta – Chachagias Enduro team καλούν  10 τυχερούς αναβάτες, ερασιτέχνες ή pro, να τους ακολουθήσουν σε ένα διήμερο riding session στην Βόρεια Εύβοια. H διαδρομή έχει την υπογραφή του local Μιχάλη Μιμίκου και την τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει η Beta – The Fuoristrada Co. Με εκκίνηση το κατάστημα Mimikos Motoshop στη Χαλκίδα και προορισμό το Πύλι Ευβοίας, οι Weekend Warriors πρόκειται να ζήσουν μια offroad ταξιδιωτική περιπέτεια παρέα με τον Γάλλο πρωταθλητή.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείς να συμμετάσχεις: RedBull.com

«To enduro δεν είναι μόνο οι αγώνες. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στην Ελλάδα και να οργώσουμε παρέα με τους locals τις πανέμορφες ελληνικές διαδρομές. Eίμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε τέλεια», αναφέρει ο Γάλλος αναβάτης.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Johnny Aubert:

Όνομα: Johnny Aubert

Ομάδα: Beta Factory Team

Αγωνιστική μοτοσυκλέτα: Beta RR 430 Racing

Ημερομηνία Γέννησης: 31 Μαΐου 1980

Καταγωγή: Maubege, Γαλλία

Χόμπι: Internet, jet ski, ποδήλατο, σκάφος, free-ride, trial

Palmares:

1993: Νικητής Παγκόσμιου Κυπέλλου Μotocross (80cc) & Πρωταθλητής Motocross Γαλλίας

1996: Πρωταθλητής Μotocross Γαλλίας (Junior)

1998: Πρωταθλητής Supercross Γαλλίας (125cc)

1999: Πρωταθλητής Motocross Γαλλίας (125cc)

2007: 3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro (Ε2) & Νικητής ISDE (Γενική + Ε2)

2008: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εnduro (Ε2)

2009: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εnduro (Ε2)

2012:14ος στο Dakar Rally

2014: 3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εnduro (E2)

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Εξπρές Σάμινα: 17 χρόνια μετά το ναυάγιο στην Πάρο με τους 81 νεκρούς

Λίγες μέρες πριν συμπληρωθεί, η επέτειος μιας εκ των μεγαλύτερων ναυτικών τραγωδιών της χώρας, το News 24/7 ανατρέχει στη μοιραία νύχτα με τη βοήθεια του δημοσιογράφου Θανάση Λαμπρόπουλου, που έζησε τα γεγονότα από κοντά. Το χρονικό και τα ντοκουμέντα

Πιο ήρεμος από ποτέ ο Χάσι!

Τι συμβαίνει και ο Μπέσνικ Χάσι τις τελευταίες τρεις μέρες δεν βγάζει το άγχος που είχε πριν από τα παιχνίδια με Παρτιζάν, Ριέκα, αλλά και με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο. Δίνει μία εντύπωση στους παίκτες ότι δεν θα δώσει... εξετάσεις στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Σχολιάζει ο Αλέξης Βιρβίλης.

Το νέο συγκλονιστικό βίντεο του δυστυχήματος και η έκθεση για τη μοιραία Πόρσε

Τι αποκαλύπτει η έκθεση πραγματογνωμοσύνης για το φρικτό δυστύχημα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο στις 26 Φεβρουαρίου. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα για την ασύλληπτη τραγωδία, με τους τέσσερις νεκρούς, στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας. Πόσο έτρεχε ο 24χρονος οδηγός, υπήρξε πρόβλημα με τα ελαστικά;

 
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.