ΝΥΧΤΑ

Το ΚΙΝΟΝό είναι ό,τι πιο φρέσκο έχει το Κουκάκι

Cafe, cocktails, εκθέσεις σε έναν χώρο που ο τόνος να πηγαίνει στο δεύτερο όμικρον.

Υπάρχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια για το Κουκάκι. Και πως να μην υπάρχει άλλωστε όταν είναι μια γειτονιά που όλο μας δίνει καινούργια πράγματα, μαγαζιά και προτάσεις. Τελευταία και πιο πρόσφατη είναι το ΚΙΝΟΝό, ένα all day snack bar όπου θα δεις ενδιαφέροντα πράγματα να εξελίσσονται τριγύρω σου. Εκτός από τα άκρως ενδιαφέροντα πράγματα που έχει μέσα στον κατάλογο του.

Διαβάστε περισσότερα

Η φάση είναι Μελίσσια

Βριλήσσια, Πατήσια, Ιλίσια ή Μελίσσια; Αυτή την εβδομάδα, ψηφίζουμε ξεκάθαρα Μελίσσια.

Ξέρεις τι με ρωτάνε, όσοι με πετυχαίνουν έξω και τυγχάνει να διαβάζουν αυτή τη στήλη; "Έλα πες αλήθεια. Αποκλείεται να τα τρώτε όλα όσα δείχνετε". Και απαντώ πάντα. "Είναι δυνατόν να μην τα φάμε; Πρώτον, θα ήταν αγένεια. Δεύτερον, όλη την ημέρα περιμένουμε αυτή τη στιγμή, μην σου πω όλη την εβδομάδα (γνωστές ψωμόλυσσες). Και τρίτον, έχεις δει τι μπουκιές κόβει το θηρίο ο φωτογράφος Θοδωρής Μάρκου;". Αυτή την εβδομάδα στα Μελίσσια, πάντως, ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας.

Διαβάστε περισσότερα

Η διαχρονική αξία της μπάρας

Ένας δημοσιογράφος του ΟΝΕΜΑΝ γράφει για την διαχρονικότητα και την ιδιαιτερότητα του σημαντικότερου σημείου σε ένα μπαρ.

Αυτές οι γραμμές γράφονται με το laptop να κάθεται μετέωρο στην μικροσκοπική μπάρα του ιστορικότερου μαγαζιού της Αθήνας. Δεν έχει σημασία το όνομά του, σημασία έχει ότι διαθέτει μια μπάρα αυθεντική, γνήσια, από αυτές που έχουν αρχίσει να χάνονται από την πόλη.

Διαβάστε περισσότερα

Η φάση είναι βγες με τον Γιώργο

Τυχεράκια! 'Η φάση είναι. The celebrity edition' είναι και αυτή την εβδομάδα κοντά σου.

Άκου πως έχουν τα πράγματα. Για να διαβάσεις αυτό το άρθρο, χρειάζεσαι περίπου 6 λεπτά. Τι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις μέσα σε 6 λεπτά; Να βάλεις σκούπα στο υπνοδωμάτιο; Να μαγειρέψεις ένα αυγό βραστό μελάτο; Να κάνεις μια μάσκα ομορφιάς βρε αδερφέ; Όχι.

Διαβάστε περισσότερα

Η φάση είναι Ηλιούπολη

Είναι από τα μέρη που δεν είχα ιδέα ούτε πως θα φτάσω, ούτε τι να περιμένω. Κι όμως, με το χέρι στην καρδιά, η φάση είναι Suncity.

Αγαπημένε αναγνώστη, ήρθε η ώρα να σε ενημερώσω για κάποιες αλλαγές που συντελέστηκαν -εν αγνοία σου- στο site των ονείρων μας Oneman.gr. Όχι δεν με μονιμοποίησαν, μην ανησυχείς γι' αυτό. Έκαναν κάτι πολύ πιο δραματικό. Δεν μας έφτανε, που λες, ο αμείλικτος Ταξίαρχος Χατζηϊωάννου στη διοίκηση του λόχου, κότσαραν από δίπλα και τον Ηλία Αναστασιάδη ως Αντισυνταγματάρχη.

Διαβάστε περισσότερα

To Butler’s Cup σου σερβίρει αριστοκρατικά cocktails

Κάπου στον Κορυδαλλό υπάρχει ένα μαγαζί που όχι μόνο ξεχωρίζει αλλά θέλει να μεταμορφώσει την περιοχή. Μοναδικά του όπλα τα cocktails και η μουσική του.

Ένα μαγαζί, μια γειτονιά, πολλά cocktails. Αυτό το μαγαζί ήρθε για να αλλάξει μια ολόκληρη περιοχή. Ήρθε για να αλλάξει το mentalite και την νοοτροπία της. Και τα κατάφερε. Δύναμή του ο χαρακτήρας του, η μουσική του το κέφι που εκπέμπει. Ναυαρχίδα του τα cocktail του. Πίστεψε με το Butler’s Cup ξεχωρίζει από μίλια στον Κορυδαλλό και αυτό είναι που το κάνει ξεχωριστό.

Διαβάστε περισσότερα

Η φάση είναι βγες με την Ευαγγελία

Κουράστηκα να τα πίνω μόνη μου. Θέλω παρέα. Γι' αυτό, με περηφάνια σας παρουσιάζω... (ντραμς) "Η φάση είναι. The celebrity edition".

Άκου πως έχουν τα πράγματα. Δεν μπορεί, κύριε, -σκέφτηκα- να περάσεις το υπόλοιπον των φάσεων μόνη κι έρμη. Τουλάχιστον, όχι όλες. Κι αυτός ο φωτογράφος, ο Θοδωρής ο Μάρκου, καλή παρέα -δεν λέω-, αλλά ώρες- ώρες νομίζω ότι εκεί που τρώμε θα με καρφώσει με το πιρούνι του στο μάτι. Γι' αυτό, πήρα τον Ταξίαρχο και του 'ξηγήθηκα. "Θέλεις, μωρή αρρώστια Ταξιαρχάρα, να βρούμε κανέναν εκλεκτό άνθρωπο της show της biz να βγαίνουμε παρέα;". Ακόμη αναρωτιέμαι γιατί μου το έκλεισε στη μούρη. Το αντιπαρέρχομαι και προχωρώ. Επόμενο τηλεφώνημα: Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.