ONEMAN FOOD

Υπάρχει τρόπος να φας ακόμα καλύτερο μπέικον

Το Bacon Express θα σε οδηγήσει στον παράδεισο.

Όχι κύριε! Δεν μπορείς να ψήνεις το μπέικον σου στην τοστιέρα που φτιάχνεις το τοστ. Το μπέικον είναι κάτι ιερό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Αυτό το κατάλαβε πρώτη η Nostalgia Electronics, η κατασκευάστρια της Bacon Express, της πρώτης τοστιέρας μόνο για μπέικον.

Διαβάστε περισσότερα

Let's brunch: Τα Flocafe Espresso Room κάνουν τις καθημερινές Σαββατοκύριακο

Από αυγά ποσέ πασπαλισμένα με τριμμένη τηγανητή πατάτα μέχρι τσουρέκι σουφλέ με σοκολάτα, το μαγαζί που μας έμαθε να πίνουμε καφέ φτιάχνει ένα υπεργευστικό brunch διαθέσιμο όλες τις μέρες της εβδομάδας.

次元が違: Δεν ξέρουμε πώς λένε αυτό το burger, αλλά θέλουμε να το φάμε

Ένα γιαπωνέζικο εστιατόριο αλλάζει επίπεδο στα burger.

''Αν σου έδιναν τη δυνατότητα να αφαιρέσεις ένα από τα βασικά συστατικά ενός κλασικού burger με στόχο να γίνει πιο λαχταριστό από όσο ήταν μέχρι χθες, ποιο θα ήταν αυτό;

Διαβάστε περισσότερα

Θα πίστευες ότι υπάρχει καντίνα με αστέρι Michelin;

Κι όμως, ο Chan Hon Meng είναι ο πρώτος που πήρε αστέρι και δίνει τα πιάτα του σε πλαστικό πιάτο με μόλις δύο δολάρια.

Μία καντίνα στη Σιγκαπούρη, τέσσερα πιάτα, πάνω από 180 κοτόπουλα που μαγειρεύονται καθημερινά, πάνω από 2,5 ώρες αναμονή στην ουρά για να γευθείς τα πιάτα της πρώτης καντίνας στο κόσμο που έχει αστέρι Michelin. Και μάντεψε. Όλα αυτά με μόνο 2 δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα

Μέλι έχουν οι 'Μέλισσες' κι έχουμε κολλήσει;

Ένα εστιατόριο στη Νέα Φιλαδέλφεια φιλοδοξεί να γίνει η κυψέλη σου για φέτος.

Προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να αποφύγω το λογοπαίγνιο "μέλι έχουν οι Μέλισσες και κολλήσαμε" (δες τίτλο), θα μπω αμέσως στο ζουμί, όπως στα λευκώματα συμμαθητριών που συμπληρώναμε στο σχολείο. Τι εστί 'Μέλισσες'; Μέλισσες εστί, ένα φίνο μεζεδοπωλείο στη (ή στα) Ν. Φιλαδέλφεια, που δημιουργήθηκε από μια παρέα, για πολλές παρέες. Μια παρέα νεανική, που κατέχει γιατί έχει δουλέψει χρόνια στον χώρο της εστίασης και ό,τι κάνει το κάνει με μεράκι. Και εντάξει τα γεγονότα μπορεί να μην μοιάζουν τόσο ξεχωριστά, όμως αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες της εποχής, τα ρίσκα που πήρε αυτή η παρέα και τι εν τέλει πέτυχε, τότε νομίζω φτιάχνουμε μια ωραία ιστορία. Ωραία και γευστική. Πάρτε πηρούνι, μαχαίρι και ξεκινάμε...

Διαβάστε περισσότερα

Τα φαγητά που έπρεπε να έχεις δοκιμάσει μέσα στο 2016

Και τα οποία προλαβαίνεις κάλλιστα να δοκιμάσεις μέσα στο 2017. Μην αγχώνεσαι τσάμπα.

Δεν ξέρω αν η παρακάτω ανασκόπηση με χαρακτηρίζει ανώμαλο ή κάτι σχετικό αλλά αν είναι να “μετρήσω” κάπως τη χρονιά που πέρασε, θα το κάνω σε γεύσεις και απολαύσεις που γνώρισα μέσα στη χρονιά και μπορώ πάρα πολύ ωραία να σου προτείνω ανεπιφύλακτα. Βλέπεις άλλοι κάνουν κάτι ανασκοπήσεις για ταινίες και σειρές. Άλλοι για μουσική. Κι άλλοι μετρούν πόσα χιλιόμετρα έτρεξαν μέσα στη χρονιά. Θα ήθελα να με χαρακτηρίζει λίγο περισσότερο η τελευταία κατηγορία αλλά η αδυναμία είναι μία και λέγεται φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα

Το Barbarossa Athens κρύβει μέσα του την Πάρο και τη θάλασσα

Ένα δείπνο στο εστιατόριο στο Νέο Ψυχικό ήταν αρκετό για να το συμπεριλάβουμε στις ιδανικές επιλογές dinning αυτής της χρονιάς.

Υπάρχουν μερικά ονόματα, μερικά brands, μερικοί άνθρωποι που ακολουθείς και αγαπάς σε αυτή τη ζωή, εμπιστευόμενος κάθε νέα τους κίνηση, κάθε νέο τους δημιούργημα. Στην περίπτωση του Barbarossa Athens αυτό ισχύει σε δύο περιπτώσεις. Ισχύει τόσο για το brand name Barbarossa που κουβαλά μαζί του μια πολυετή υπέροχη ιστορία στο νησί της Πάρου, όσο και για τον Ετιέν Τοπαλιάν, τον επιχειρηματία που μοιάζει να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κοινού της πόλης και να δημιουργεί τη μία μετά την άλλη τις επιχειρήσεις που κάνουν το πιο σωστό πράγμα. Να ψυχαγωγούν και τις πέντε αισθήσεις των ανθρώπων που τις επισκέπτονται.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.