ONEMAN FOOD

Ο Αντώνης Δρακουλαράκος του Sushimou ανάμεσα στους 100 κορυφαίους σεφ στον κόσμο

Ο ιδιοκτήτης και σεφ του Sushimou, όπως ανακοινώθηκε χθες βράδυ στο 'Chefs World Summit' που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό, είναι ένας από τους 100 καλύτερους σεφ στον κόσμο για το 2017.

Το εστιατόριό του αριθμεί μόλις 12 θέσεις και λίγα τετραγωνικά μέτρα στο 6 της οδού Σκούφου στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο για 534 σεφ από κάθε γωνιά του πλανήτη, σεφ με 2 και 3 αστέρια Michelin, να τον αναδείξουν μέσα στο ετήσιο Top100 των σεφ παγκοσμίως για το διεθνώς αναγνωρισμένο γαλλικό περιοδικό "Le Chef". Μία πάρα πολύ τιμητική διάκριση για τη χώρα μας και φυσικά για τον ίδιο τον Αντώνη Δρακουλαράκο και το Sushimou.

Διαβάστε περισσότερα

Τα ποτήρια στο Bobo Wine Bar θες να γεμίζουν συνέχεια

Το πιο χαμηλών τόνων μαγαζί της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι έχει την πιο φασαριόζα κάβα κρασιών. Όσο για τους μεζέδες του, πληροφορίες εντός.

Το μεσοδιάστημα μεταξύ 5 και 6 το απόγευμα ή αλλιώς η φάση που το μεσημεριανό φαγητό έχει βαρεθεί να χουζουρεύει στο στομάχι και αρχίζει να κάνει έντονο κόρτε με τη νύστα είναι ίσως η καλύτερη ώρα της ημέρας για να κλείσεις ραντεβού με την ομάδα σου.

Διαβάστε περισσότερα

Τα μεζεδάκια στο ΚιΚιρίΚου είναι πολύ 'πρόστυχα'

Το ΚιΚιΡίΚου έχεις τις τιμές και τα πιάτα που θα έπρεπε να έχει κάθε σωστό μεζεδοπωλείο.

Ήταν μία από εκείνες τις Παρασκευές που απλώς θέλαμε να πιούμε μπίρα. Όχι, όμως, να πληρώσουμε 5 ευρώ για 330ml. Θέλαμε να πάμε σ' ένα μαγαζί όπου η μπίρα να σερβίρεται σε μπουκάλι των 500ml, η τιμή της να είναι κάτω από 5 ευρώ και να μπορούμε να την συνοδεύσουμε με ένα μεζέ της προκοπής. Δύο ώρες αργότερα, καθόμασταν στο ΚιΚιρίΚου, Γαλήνης 23, στου Ζωγράφου και μπροστά μας αν και 6 άτομα είχαμε μόνο 3 μπουκάλια μπίρα, αλλά 7-8 πιάτα τόσο άδεια που δεν μπορούσες καν να μαντέψεις τι περιείχαν μερικά λεπτά νωρίτερα.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί το φαγητό στ' αεροπλάνα είναι συνήθως χάλια;

Απ' ότι φαίνεται, ο λόγος δεν είναι ότι οι αεροπορικές μας αντιπαθούν.

Ας το παραδεχτούμε. Το φαγητό που μας προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες κατά τη διάρκεια των πτήσεων εξωτερικού δεν είναι σχεδόν ποτέ νόστιμο.

Διαβάστε περισσότερα

Με τα burritos του Ancho Mexican Grill μιλάμε την ίδια γλώσσα

Επισκεφθήκαμε το καινούριο μαγαζί του μεξικάνικου food spot στην Κηφισιά και κάναμε με τα πιάτα του μία πικάντικη εφ'όλης της ύλης συζήτηση.

Η δικτατορία του μαχαιροπίρουνου στον μικρόκοσμο του street food δεν έχει την παραμικρή ισχύ.

Διαβάστε περισσότερα

Πέντε πιάτα που καλό είναι να αποφύγεις στο εστιατόριο

Στην επόμενη έξοδο για φαγητό, θυμήσου ότι έχεις όντως βγει για φαγητό. Δικαιούσαι, λοιπόν, να φας κάτι πραγματικά καλό.

Την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να κλείσεις τραπέζι σε σε ένα τέτοιο εστιατόριο για να ξοδέψεις εκεί το χρόνο και τα χρήματά σου, κράτα πέντε απλά tips που ίσως σε βοηθήσουν να γλιτώσεις από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Διαβάστε περισσότερα

Το Munchy’s είναι ο ναός του μπέργκερ

Μπέργκερ κοτόπουλο έχεις φάει, μπέργκερ angus επίσης. Μπέργκερ με chorizo όμως;

Το πως έφτασα στο Munchy’s είναι ένα θέμα ελάσσονος σημασίας. Μείζονος σημασίας είναι ότι σε αυτό το μαγαζί εκεί στα βόρεια δοκίμασα το πιο αυθεντικό, το πιο ζουμερό, το πιο γαμάτο burger που έχω φάει τελευταία. Και δεν είναι μόνο αυτό. Στο Munchy’s στην Κηφισιά έφαγα ίσως το πιο ιδιαίτερο burger που έχω δοκιμάσει ποτέ, με την πιο τρομερή ιδέα που έχεις δει ποτέ. Burger με κρέας από λουκάνικο chorizo. Αν αυτό δεν είναι έκπληξη της τελευταίας στιγμής τότε ποιο είναι;

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7

Σινεμά

Berlinale: Ο αφρός

Το PopCode βρέθηκε στο φετινό Φεστιβάλ Βερολίνου και σου παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να κρατήσεις.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.